reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Napewno to wynika z przesuniętej owulacji i o ile jest to sporadyczny przypadek to nie ma powodu do zmartwień [emoji2368] mi w ubiegłym miesiącu owu się tez przesunęła o tydzień, wiec i okres [emoji2368]
No niestety nie mamy na to wpływu. Jutro idę do mojej pani ginekolog i zobacze co powie

To widzę że w tym miesiącu dużo kobiet ma skrócone cykle. Ja dostałam okres w 20dc
Zdarzało mi się kiedyś że miałam właśnie cykle które trwały 21-23 dni. Od dłuższego czasu(przed poronieniem we wrześniu) miałam dość regularne cykle 25 dni. Poprzedni cykl z kolei wydłużył mi się do 28 a teraz 23 [emoji848] i jak tu zaplanowac jak mój facet pracuje za granicą i zjeżdża do Polski co jakiś czas [emoji848] wyższa matematyka [emoji2] kazałam mu zjechać 2 dni wcześniej że względu że @przyszla o 2 dni za szybko bo wszystko miałam wyliczone że akurat będą płodne jak zjedzie [emoji38] zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16]

Zdarzało mi się kiedyś że miałam właśnie cykle które trwały 21-23 dni. Od dłuższego czasu(przed poronieniem we wrześniu) miałam dość regularne cykle 25 dni. Poprzedni cykl z kolei wydłużył mi się do 28 a teraz 23 [emoji848] i jak tu zaplanowac jak mój facet pracuje za granicą i zjeżdża do Polski co jakiś czas [emoji848] wyższa matematyka [emoji2] kazałam mu zjechać 2 dni wcześniej że względu że @przyszla o 2 dni za szybko bo wszystko miałam wyliczone że akurat będą płodne jak zjedzie [emoji38] zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16]
Ahhh to planowanie.. Ja też miałam plany, test na mikołajki zrobić a tu wszystko się przesunęło i w sumie to nic nie wiadomo.. Czekam jeszcze tydzień i zobaczymy czy uda się w końcu zacząć te starania..
Trzymam kciuki aby się udało u Ciebie 😘😘

Nie da się nic zaplanować. Ja też miałam jeszcze zwolnienie na ten cykl a że przyszła @ to muszę wrócić do pracy i też mam nieciekawie. Nie mogę co chwilę chodzić na zwolnienie

reklama
Do góry