reklama
Anula1111
Aktywna w BB
Piersi mnie bolą a raczej ciągną i czasami brzuch pobolewaA jak się czujesz?
Trzymam kciuki, aby @ nie przyszłaJa mam dzisiaj pierwszy termin @ ale owu przesuneła się o dwa dni, więc najwcześniej w środę zatestuje, na razie jest cisza nic mnie nie boli, jedyne co to pojawiło się trochę jasnego śluzu bez żadnego zabarwienia jak zazwyczaj przed okresem pojawia się taka kawa z mlekiem, a jeszcze wczoraj było sucho nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, co myślicie?
Gryfin
Fanka BB :)
DziękujęTrzymam kciuki, aby @ nie przyszła
P
Paula33.
Gość
Hej. Można mnie usunąć z 24 listopada bo nie będę testować. Dzisiaj w 20dc przyszła @ i mam 1dc
Hej. Można mnie usunąć z 24 listopada bo nie będę testować. Dzisiaj w 20dc przyszła @ i mam 1dc
Nie dołuj się, uda się, prędzej czy później ale na pewno się uda. który to cykl starań? wpadnij na wątek grudniowy.
P
Paula33.
Gość
Teraz to już się zaczął 10 cykl.. Już tam zawitałam właśnie przed chwilą. Szkoda że tak dużo nas tutajNie dołuj się, uda się, prędzej czy później ale na pewno się uda. który to cykl starań? wpadnij na wątek grudniowy. ❤
Teraz to już się zaczął 10 cykl.. Już tam zawitałam właśnie przed chwilą. Szkoda że tak dużo nas tutaj
To prawda ale w grupie raźniej.. robiłaś może jakieś badania hormonalne? Może warto to sprawdzić.
Mecenasowa27
Fanka BB :)
To trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Ja będę testować w piątek 20.11. Jeżeli wcześniej nie przyjdzie @...
Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?Hej. Można mnie usunąć z 24 listopada bo nie będę testować. Dzisiaj w 20dc przyszła @ i mam 1dc [emoji24][emoji24]
reklama
Anula1111
Aktywna w BB
To trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?
To trzymam mocno kciuki, tego dnia mam 30 urodziny [emoji5]oby dla Ciebie to był też szczęśliwy dzień.Tak szybko ? Ile dniowe masz cykle ?
Podziel się: