reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Hej staraczki. Jessczze raz gratuluję pozytywnych testów ciazowych jak i tych owukacyjnych też. Słuchajcie mam do was pytanie, jest to mój pierwszy cały cykl z testami owu. Przedstawiają się nie tak jak na zdjęciach, dodatkowo wrzucam wykres. Czy to normalne że pomalutku znowu zaczyna mi wychodzić ta kreskatestowa ? Myślałam że po peaku kreska testowa będzie coraz jaśniejsza aż w końcu całkiem zniknie i się nie pojawi. A tak jak na wykresie nawet widać, pomalutku idzie do góry. Czemu tak się dzieje, czy to coś znaczy czy tak poprostu może być?Zobacz załącznik 1197141Zobacz załącznik 1197142Zobacz załącznik 1197143Zobacz załącznik 1197144
Po peaku już nie powinno się testować, tak mówi coca🤷‍♀️

reklama
Hej staraczki. Jessczze raz gratuluję pozytywnych testów ciazowych jak i tych owukacyjnych też. Słuchajcie mam do was pytanie, jest to mój pierwszy cały cykl z testami owu. Przedstawiają się nie tak jak na zdjęciach, dodatkowo wrzucam wykres. Czy to normalne że pomalutku znowu zaczyna mi wychodzić ta kreskatestowa ? Myślałam że po peaku kreska testowa będzie coraz jaśniejsza aż w końcu całkiem zniknie i się nie pojawi. A tak jak na wykresie nawet widać, pomalutku idzie do góry. Czemu tak się dzieje, czy to coś znaczy czy tak poprostu może być?Zobacz załącznik 1197141Zobacz załącznik 1197142Zobacz załącznik 1197143Zobacz załącznik 1197144
Według tego co jest tutaj napisane jest to całkowicie normalnie, chyba, że mocno odbiega od normy. Z ciekawości po owu zrobiłam jeszcze z dwa razy test i kreska była widoczna ale już się tym nie sugerowałam, po prostu byłam ciekawa czy coś się jeszcze pokazuje.

Załączniki

• Screenshot_20201104_213855_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201104_213855_com.android.chrome.jpg
    285,3 KB · Wyświetleń: 56
Do końca tego cyklu moje kreski testowe były prawie tak samo ciemne jak kontrolne, a okres przyszedł z jednodniowym opóźnieniem... W moim przypadku pewnie taka uroda...

IMG_3505.jpg

Zupełnie normalne [emoji2368] poziom LH nigdy nie wynosi 0 tylko utrzymuje się na jakimś poziomie, raz wyżej, raz niżej, ale zdecydowanie niższym niż przy piku.

reklama
Do góry