reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

Ojej, czyli coś jednak widać.
Maz też widział, bez dopatrywania się. Naprawdę muszę chyba nauczyć się zdjevia robić, bo zrobiłam później takie dosyć fajne, ale już wstawiać i męczyć nie chcialam.

Nawet jak Ci 100000 osób powie, ze nic nie widzi, to Ty się złapiesz tej jednej, która stwierdzi ze CHYBA COŚ WIDZI i będziesz testować już codziennie? Życzę Ci, żeby sciemniala, bo psychicznie to ja nie wytrzymam powtórki z październikowych.

reklama
Tak wiem ale wiadomo człowiek by chciał żeby wszytslo było ok i jak najszybciej się udało. Jest mała nadzieja bo dziś już kreska dość wyraźną aczkolwiek jeszcze nie pozytyw
Mnie wczoraj podbrzusze bolało dosc wyraznie.. Ale jak w tym miesiącu nie lyakam Castagnusa to widzę różnicę.. Jednak ma jakiś on wpływ..

Mnie wczoraj podbrzusze bolało dosc wyraznie.. Ale jak w tym miesiącu nie lyakam Castagnusa to widzę różnicę.. Jednak ma jakiś on wpływ..

Mnie boli od 3dpo, dzisiaj 6dpo. Ja mam wrażenie jakby moja macica jakąś joge uprawiała. To nawet nie jest ból sam w sobie, takie uczucie dyskomfortu, takie chwilowe delikatne, porównałabym to do uczucia skurczu. Najpierw dwa dni po lewej z przerwami na środek, wczoraj i dziś po prawej i też z przerwami na środek.
Faktycznie kobieta starajaca się o dziecko bardziej się obserwuje bo pewnie nie zwróciłabym na to uwagi.

Mialam robić, więc zrobiłam.
IMG_20201028_092505.jpeg

Przepraszam cie kochana... Wiem, że mecze dupe, ale teraz to już naprawdę jest kreska. Wybacz
Nawet jak Ci 100000 osób powie, ze nic nie widzi, to Ty się złapiesz tej jednej, która stwierdzi ze CHYBA COŚ WIDZI i będziesz testować już codziennie? Życzę Ci, żeby sciemniala, bo psychicznie to ja nie wytrzymam powtórki z październikowych.

Przepraszam cie kochana... Wiem, że mecze dupe, ale teraz to już naprawdę jest kreska. Wybacz

No trochę tak, nie obrażaj się, ale po prostu jest to męczące, śledziłam te dyskusje w październiku i powtórka by mnie zabiła chyba, bo kłótnie o to czy widać czy nie widać są bez sensu. Pytasz o opinie to je dostajesz, ale uparcie próbujesz udowodnić, ze jest inaczej, zamiast poczekać i pokazać widoczna kreskę i po sprawie. Bombardowanie testami kilka razy dziennie niczego nie dowiodło.

Teraz widać [emoji106] widzisz, wystarczyło poczekać i nie ma pola do dyskusji. Gratuluje, spokojnej ciąży.

Dziękuję i jeszcze raz wszystkich przepraszam :(
No trochę tak, nie obrażaj się, ale po prostu jest to męczące, śledziłam te dyskusje w październiku i powtórka by mnie zabiła chyba, bo kłótnie o to czy widać czy nie widać są bez sensu. Pytasz o opinie to je dostajesz, ale uparcie próbujesz udowodnić, ze jest inaczej, zamiast poczekać i pokazać widoczna kreskę i po sprawie. Bombardowanie testami kilka razy dziennie niczego nie dowiodło.

Teraz widać [emoji106] widzisz, wystarczyło poczekać i nie ma pola do dyskusji. Gratuluje, spokojnej ciąży.

reklama
Ja będę testować pod koniec listopada, aktualnie jestem po Biochemicznej niestety :( oby tym razem się udało :) powodzenia wszystkim testującym :)

Do góry