reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kropki - II kreski ❤️

reklama
Dodatkowo bolą mnie piersi od 2 dni, w nocy spać na brzuchu nie mogłam.. dzisiaj to tak "szczypią" i sutki są nad wyraz drażliwe.. No i apetyt na słodkie.. Idzie @

Wlasnie taki mam plan. Ze 2 dni dłużej pobrań. Mój kalezdarzyk ma opcje zaznaczenia pozytywnego testu owu. W tym cyklu miałam drożność i owulację potwierdzoną w 11dc
Też korzystam z tej aplikacji i jednocześnie jeszcze z flo i premom. W poprzednim cyklu owu przesunela się o 2 dni do przodu, zażnaczylam to w kalendarzyki ale moimi to data okresu się nie zmieniła. Pozostałe 2 aplikację zmieniły datę o te 2 dni do przodu. Więc moinzdaniem mój kalendarzyk jest to bani. Ale dalej to mam bo to moja pierwsza aplikacja i chyba mam do niej sentyment

Też korzystam z tej aplikacji i jednocześnie jeszcze z flo i premom. W poprzednim cyklu owu przesunela się o 2 dni do przodu, zażnaczylam to w kalendarzyki ale moimi to data okresu się nie zmieniła. Pozostałe 2 aplikację zmieniły datę o te 2 dni do przodu. Więc moinzdaniem mój kalendarzyk jest to bani. Ale dalej to mam bo to moja pierwsza aplikacja i chyba mam do niej sentyment

Tak jak ja ciagle mam WomanLog mimo, ze ona to z niczym się nie zgadza, nawet jak dodaje owu ręcznie [emoji23] po prostu z przyzwyczajenia wciąż wklepuje i tam informacje [emoji23]

Dodatkowo bolą mnie piersi od 2 dni, w nocy spać na brzuchu nie mogłam.. dzisiaj to tak "szczypią" i sutki są nad wyraz drażliwe.. No i apetyt na słodkie.. Idzie @
Mnie od 2dpo bolały same sutki przy dotyku, przez 3 dni 😂🙈 wcześniej mi się to nie zdarzyło, ale tłumaczę sobie, że może to efekt uboczny boboseksow 😂 ja dziś 21 dc, 6 dpo, jutro mam zamiar iść na proga i tsh, a na grudzień zapisać się do lokalnej ginki na przegląd, bo pracując zdalnie od marca nie będę jeździć do Wawy specjalnie na wizytę z medicover 🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziewczyny dziś testowałam(powinnam dziś mieć @), niestety nic, brzuch trochę pobolewa, zaczekam do poniedziałku jak sytuacja się rozwinie... mam wrażenie że psychicznie się blokuję bo dużo moich znajomych w ostatnim czasie zaszło, chyba za bardzo się fiksuję na tym punkcie :/

Do góry