NattNatt
Fanka BB :)
Małą i tylko na wieczór, więc przeżyjęNie wiem jaka masz dawkę, ale jak przeszkadza to są inne możliwości : ultrogestan, cyclogest albo prolutex
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Małą i tylko na wieczór, więc przeżyjęNie wiem jaka masz dawkę, ale jak przeszkadza to są inne możliwości : ultrogestan, cyclogest albo prolutex
Przykro mi Ile miałaś beta HCG za pierwszym razem ?Hej dziewczyny u mnie raczej nic z tego. Progesteron 0,9 krwawienie się rozkręciło. Nawet nie idę na drugą betę bo bez sensu. trochę smutno
Pierwszy raz słyszę nazwę hydrotubacja, nie mam pojęcia co to jest. Ja miałam robione sonohsg z pianką.Dziewczyny wiem że napewno któraś zna odpowiedź ,czym (oprócz cena haha) różni się drożność metoda hydrotubacji od metody z użyciem pianki ? Chce się umówić na grudzień i nie wiem którą wybrać . Czy któraś jest mniej bolesna ,albo mniej dyskomfortu się odczuwa ?
Ja też nie słyszałam nigdy o hydrotubacji. Ja miałam sono HSG i różne są głosy lekarzy - mój twierdził, ze zwykłe HSG to "rzeźnia" i stara metoda, sono dużo lepsze. Ale są lekarze, którzy uważają, ze zwykłe HSG jest dokładniejsze. Ja jakbym miała się drugi raz decydować wybrałambym znów SonoDziewczyny wiem że napewno któraś zna odpowiedź ,czym (oprócz cena haha) różni się drożność metoda hydrotubacji od metody z użyciem pianki ? Chce się umówić na grudzień i nie wiem którą wybrać . Czy któraś jest mniej bolesna ,albo mniej dyskomfortu się odczuwa ?
Mój były lekarz twierdził, że zwykłe ma większą szansę przepchać, bo jest większe ciśnienie. Ale ja mimo to zrobiłam sono, a lekarza zmieniłam.Ja też nie słyszałam nigdy o hydrotubacji. Ja miałam sono HSG i różne są głosy lekarzy - mój twierdził, ze zwykłe HSG to "rzeźnia" i stara metoda, sono dużo lepsze. Ale są lekarze, którzy uważają, ze zwykłe HSG jest dokładniejsze. Ja jakbym miała się drugi raz decydować wybrałambym znów Sono
Aha. Polecam czytać 1 stronę.Hejo dołączam do was
5 cykl staran i myślę,że chyba się udało, wczoraj dwa testy robiłam (w dni po spodziewanej miesiączce) i wyszły jaśniutkie kreseczki ale od razu, na razie wsie wstrzymuje z betami i wizytami poczekam 2 tygodnie do wizyty , już się nie nakręcam bo źle to się kończyło zawsze
właśnie tak jest napisane na ich stronie , pani na recepcji powiedziała że na wizycie ustalę z lekarzem która metoda . Także się zapisałam i zobaczymy co mi powie . Myślisz że 12 DC to nie będzie za późno ? Bo niby miał być 8-11 DC ale nie miałam jak . Jeszcze nie mam jak iść na monitoring wcześniej bo jej nie maJa też nie słyszałam nigdy o hydrotubacji. Ja miałam sono HSG i różne są głosy lekarzy - mój twierdził, ze zwykłe HSG to "rzeźnia" i stara metoda, sono dużo lepsze. Ale są lekarze, którzy uważają, ze zwykłe HSG jest dokładniejsze. Ja jakbym miała się drugi raz decydować wybrałambym znów Sono
No to może Ty załóż nowy wątek ? Skoro już masz doświadczenie i wiesz jak się to robiTak naprawdę możesz założyć teraz, możesz później, nie ma to większego znaczenia, ważne tylko, żeby rozmowy do końca listopada toczyły się tutaj.
Bo kiedy,ś jak były kreski to koolejny wątek miesięczny zakładało się w zasadzie zaraz po pierwszych negatywach dziewczyn gdzieśtam powiedzmy koło 10 poprzedzającego miesiąca. I każda dziewczyna, która wysikała negatyw z automatu przenosiła się na kolejny miesiąc. I w rezultacie dziewczyny testujące na koniec miesiąca nie miały ani z kim gadać, ani z kim testować i nawet nikt już nie trzymał za nie kciuków bo wszyscy byli na innym wątku.
Więc moje drogie to JA wprowadziłam zwyczaj czekania z wątkiem do końca miesiąca! Jak jeszcze byłam stałą zakładaczką kresek