StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Nowy wątek już jestNo to może Ty załóż nowy wątek ? Skoro już masz doświadczenie i wiesz jak się to robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nowy wątek już jestNo to może Ty załóż nowy wątek ? Skoro już masz doświadczenie i wiesz jak się to robi
już jest założonyNo to może Ty załóż nowy wątek ? Skoro już masz doświadczenie i wiesz jak się to robi
Jest już wątek grudniowekNo to może Ty załóż nowy wątek ? Skoro już masz doświadczenie i wiesz jak się to robi
zależy jak masz owulację. Z tego co wiem ważne, żebyś po prostu była przed, nie konkretne dni cyklu. Widziałam, ze na monitoring nie masz możliwości iść, a jak masz zazwyczaj owulację?właśnie tak jest napisane na ich stronie , pani na recepcji powiedziała że na wizycie ustalę z lekarzem która metoda . Także się zapisałam i zobaczymy co mi powie . Myślisz że 12 DC to nie będzie za późno ? Bo niby miał być 8-11 DC ale nie miałam jak . Jeszcze nie mam jak iść na monitoring wcześniej bo jej nie ma
no właśnie jak się stymuluje to tak 12-15 DC , różnie niestety najgorsze jest to że właśnie nie będę miała jak iść wcześniej zobaczyć co tam się dzieje ,bo nie dość że przez cały tydzień nie ma lekarki a druga ma wszystko zapisane to jeszcze w weekend mam wyjazd . Także chyba niepozostaje mi nic innego jak iść tego 12 DC i na miejscu się okaże czy się uda zrobić czy niezależy jak masz owulację. Z tego co wiem ważne, żebyś po prostu była przed, nie konkretne dni cyklu. Widziałam, ze na monitoring nie masz możliwości iść, a jak masz zazwyczaj owulację?
ja już odeszłam na kreskową emeryturę ale dziewczyny super sobie radząNo to może Ty załóż nowy wątek ? Skoro już masz doświadczenie i wiesz jak się to robi
dziękuję ci bardzo , ja po ostatniej histero zwątpiłam w swój prog bólu także nie wiem czy się nie zdecyduje jednak na tą drożność z pianką tak większość mówi że jest mniej bolesna . Zobaczę co lekarka mi powie o tym zabiegu@klaudia16 ja miałam w lipcu hsg, starą, klasyczną metodą. I powiem tak, zaliczając w moim życiu takie „zabiegi” jak: stymulacja, punkcja, ivf, CC, endometrioza, łyżeczkowanie po poronieniu - to drożność hsg przy tych to pikuś Miałam robioną drożność z zastrzykiem ze znieczuleniem miejscowym, czuć było delikatne rozpieranie, ale ani przez chwilę nie czułam jakiegoś większego dyskomfortu. Popołudniu sobie odpoczywałam, bo wtedy czułam bóle jak na miesiączkę, ale za to przeleżałam w łóżku oglądając „Bridgertonow”
tak, po prostu na miejsu Ci powiedzą czy robią czy nie. Miejmy nadzieję, ze się uda.no właśnie jak się stymuluje to tak 12-15 DC , różnie niestety najgorsze jest to że właśnie nie będę miała jak iść wcześniej zobaczyć co tam się dzieje ,bo nie dość że przez cały tydzień nie ma lekarki a druga ma wszystko zapisane to jeszcze w weekend mam wyjazd . Także chyba niepozostaje mi nic innego jak iść tego 12 DC i na miejscu się okaże czy się uda zrobić czy nie
liczę na to że się uda moja głowa już sobie nakręciła że może po tej drożności uda się zajść w ciążętak, po prostu na miejsu Ci powiedzą czy robią czy nie. Miejmy nadzieję, ze się uda.