reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
Super wyglądasz :) to sukienka ciążowa ? Ja właśnie schowałam pare kilo ciuchów na lepsze czasy i czekają mnie zakupy. Oglądam Zalando chodzę po sklepach ale nic fajnego nie ma albo kosztuje miliony. Dziś planuje new looka, może coś mi podejdzie.
Dziękuję [emoji4] Ale to nie żadna ciążowa... Przyznam że też sporo szukałam ubrań, to nie tylko mi się wydaje że te ciążowe ubrania są strasznie drogie a w normalnych sklepach ciężko coś dobrać :/
Tą kupiłam w New Yorkerze jeszcze przed ciążą ale jest uciągliwa, wygodna to sobie śmigam :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję [emoji4] Ale to nie żadna ciążowa... Przyznam że też sporo szukałam ubrań, nie wiem czy tylko mi się wydaje czy te ciążowe ubrania są strasznie drogie a w normalnych sklepach ciężko coś dobrać :/
Tą kupiłam w New Yorkerze jeszcze przed ciążą ale jest uciągliwa, wygodna to sobie śmigam :)
O to zajrzę i tam. No właśnie mega drogie są... wiem ze niektóre fasony normalne ponoszę tez w ciąży ale jakoś te ciążowe dużo lepiej na mnie leżały.

To ja też się pochwalę [emoji38] połowa 20 tc [emoji4] 5 kg na plusie a mam wrażenie jakby z 10[emoji23]
2018-07-02%2012.05.23.jpg

Załączniki

• 2018-07-02%2012.05.23.jpg
    2018-07-02%2012.05.23.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 553
To ja też się pochwalę [emoji38] połowa 20 tc [emoji4] 5 kg na plusie a mam wrażenie jakby z 10[emoji23]Zobacz załącznik 872932

Piękny brzuszek [emoji5] zgrabny [emoji16]

Pięknie rośniecie[emoji5] ale chyba dużo ci nie urósł przez dwa,trzy tygodnie? Pamietam twoje zdjęcie w kombinezonie [emoji5]

Proszę dziś zaczęty 20 tydzień :) ale zleciało
Widać, widać [emoji5] 19+0 masz?
Przy obcisłych rzeczach to bez problemu widać brzuszek, pewnie w luźnych możesz ukrywać [emoji23]

No kochana, pięknie ci rośnie ten domek!!
Ja tez mam zwykle sukienki, nie ciążowe i te obcisłe tez, na razie bez problemu sie mieszczę [emoji16]

Ślicznie [emoji8]

No to dodaje z wczoraj 20+6 [emoji16]Zobacz załącznik 872714

Pięknie widać [emoji5][emoji847]

A tobie brzuszek stanął w miejscu [emoji5] zahibernował się [emoji23] bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience [emoji16][emoji106] córki tez fajne [emoji51][emoji16]

reklama
Dita no tak bardzo chyba teraz nie rośnie. ;) i obecnie 2 kg na plusie. Także cieszę się bo obawiałam się już że jak tak szybko wywaliło to w październiku będę ledwo chodzić a przecież muszę pracować! Chociaż kto to wie co to będzie :)

Do góry