natala95
Fanka BB :)
Cudowny [emoji173]A to mój brzuszek [emoji5]Zobacz załącznik 850644
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny [emoji173]A to mój brzuszek [emoji5]Zobacz załącznik 850644
Niestety... to jest niezależnie od nas. Wiem, że Ci ciężko, chociaż sama nie wiem jak bym coś takiego przeżyła. Strata dziecka to chyba najgorsza rzecz jaka może się przydarzyć kobiecie ale musisz być silna dla swojego synka i córeczki.Powiem wam szczerze że ja do tej pory nie zdawałam se sprawy że to może się wydarzyć itp. Dwie ciążę miałam praktycznie bez komplikacji nie zdawałam se sprawy co czyją kobiety które tracą tą ciążę a teraz wiem jak to jest I nikomu tego nie Życze ...
Wiem kochana jestem mam dwa najcudowniejsze skarby na swiecie i cieszę się z tego bardzo bo wiem że są kobiety które nie maja jeszcze dzieci mimo ze bardzo tego pragną ...Niestety... to jest niezależnie od nas. Wiem, że Ci ciężko, chociaż sama nie wiem jak bym coś takiego przeżyła. Strata dziecka to chyba najgorsza rzecz jaka może się przydarzyć kobiecie ale musisz być silna dla swojego synka i córeczki.
Bardzo zgrabny brzuszekA to mój brzuszek [emoji5]Zobacz załącznik 850644
Bardzo zgrabnie.Rośniemy! 15 tc (14+0) Zobacz załącznik 852306
Halo, halo! Zadne brzuszki nie rosna? [emoji14]