reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

nanulika superrrr będę śledzić w Majówkach twoj przebieg ciąży:) femibion natal jest dobry 1 a potem 2 jest własnie z dodatkowa tabletka i wtedy ryb tyle nie trzeba :) poczytaj:) dziewczyny bo moje chłoapaki szaleja zamiast Igora chca Patryka teraz w środę mam rodzić a z imieniem dramat pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dzięki ulala:)

gin nakazała dzisiaj ryby:p i poki co kontynuuję femibion 1:)
3mam kciuki za środę.... a co do imienia: mnie się Igorek bardziej podoba:D

WSZYSTKO KSIĄŻKOWO - dzidzia wg USG 8t4d, ma 17,6mm, serducho 169 uderzeń na minutę!
Super! Trzymamy kciuki!
Hej dziewczyny ! Pisałam tu z Wami od czasu do czasu ;-) Dziś byłam na wizycie i mam prawie zgładzona szyjkę :( Zaczęłam się bac tym bardziej ze przed chwilą zobaczyłam śluz z krwią !! i nie wiem czy to czop czy po prostu po badaniu tak mam ! co myślicie??
a jak teraz? jedziesz do szpitala?

dziewczyny bo moje chłoapaki szaleja zamiast Igora chca Patryka teraz w środę mam rodzić a z imieniem dramat pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

u mnie tez nadal nie ma jednomyślności co do imienia :-( chyba bedziemy mowic do niego "chlopczyku" albo "ty".
patryk jest fajne. rozumiem chlopakow tez mi sie dobrze kojarzy z irlandzkim pubem i dobra zabawa ;-)

sa jakies wiesci od Elzu?
potem Ulala.
kto nastepny w kolejce?

Dzięki dziewczyny za odzew. Już się trochę uspokoiłam, śluz był jednorazowy i na razie się nie powtórzył. Skurczy brak także jest okej :)

Nanulika gratulacje !! I spokojnej ciąży życzę :*

mdmd mam nadzieję że ja nie będę następna ! Jeszcze z 2 tyg. synuś mógłby poczekać :-)

Planowo 17 listopada. Wiec będzie trochę przedemna porodow ;)
Ale moge za tydzien już rodzic, niema problemu ;)

Mój synek będzie Gabriel Dominik...
Dla dziewczynki mieliśmy imię Hanna Dobromila ;)

A w uk nie miałam ani razu glukozy. Nawet mnie nie ważyli. Zupełnie inaczej tu sie ciążę prowadzi.

Cyntek, faktycznie. narzekamy w PL na sluzbe zdrowia, ale ciaze prowadzi sie tu rzetelnie. oczywiscie pozostaje kwestia na kogo sie trafi itd., ale same zalozenia nie sa takie zle.

nanulika super wieści:-)
ulala mnie się bardziej podoba Igor. Też tak chcę dać na imię synusiowi ale mojemu mężowi nie bardzo się podoba:eek: Woli Tymoteusza i też mamy ogromny problem:-(

Ja przeżywam dramat - zaczął mi się wyżynać górny ząb mądrości-mój pierwszy. Ból jest okropny. W nocy nie mogłam spać, nie mogę mówić-w ogóle buzi otworzyć. Nie wiem czy mogę szałwią płukać? Boję się żeby juniorowi nie zaszkodziło. Myślałam też może o żelu na ząbkowanie dla dzieci ale nie wiem czy to bezpieczne? :eek:

ulala mi sie bardziej podoba Patryk, sama myslałam o tym imieniu, jakby miał sie urodzić chłopiec:-)
ale na USG wyszła dziewczynka i została Zosia. Zobaczymy po porodzie. Jak sie urodzi jednak chłopczyk to też będę miała problem, Patryk - mąż odrzucił, on sie upiera nad Filipem, a ja nad Kacprem. Ale mam nadzieję, że jednak będzie Zosia:-)

nanulika ja przed ciążą i na początku brałam też Femibion, ale po wizycie w szpitalu polecili mi LadeVitt, powiem Ci że o niebo więcej składników ma i w tej samej cenie co Femibion 1. Do tego DHA ma też i żelazo:-) Porównałam ulotki i przeszłam na Ladevit.

Ja dzis mam wizytę, ciekawe czy da mi skierowanie na USG i co powie na ten mój cukier....

Nanulika cieszę się że wszystko gra :)
Ostkapa te LadeeVit są naprawdę super. Też je biorę :) Z tego co się dowiedziałam to wszyscy zgodnie twierdzą że to bardzo dobre witaminki ;-)
Ulala zdecydowanie Igor :tak:

reklama
Do góry