reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Iza tylko nie wysprzątaj sobie porodu ;-)
Matyjasowa GRATULUJĘ!!! Czekam na relację z porodówki i zdjęcia małego ;-)

Co one robią że tak wcześnie rodzą...:confused: Też bym już mogła urodzić... Jakoś tak naprawdę ciężko mi jest w porównaniu do pierwszej ciąży....

Oj chciałabym wysprzątać chciała :D
Też bym chciała wiedzieć co One robią. Dziewczyny nie bądźcie wiśnie podzielcie się z koleżankami:tak::tak:

A ja mam nadzieję podzielić los bratowej. W 38 tc miała wizytę u gina. Wszystko zamknięte, twarde, skurczów zero. Jeszcze pani pochodzi w ciąży na nic się nie zanosi.......i tego samego wieczora wody jej odeszły i urodziła :tak:

reklama
Matko jak mnie tu dawno nie było. Podczytuje was czasem ale jakoś do pisania weny brak Gratuluje dwóm mamom rozdwojonym ja rodzę już w poniedziałek. więc raczej będe październikowa niż listopadowa ale to dobrze przynajmniej jedno dziecko nie bedzie z listopada :-) Pozdrawiam

A ja mam nadzieję podzielić los bratowej. W 38 tc miała wizytę u gina. Wszystko zamknięte, twarde, skurczów zero. Jeszcze pani pochodzi w ciąży na nic się nie zanosi.......i tego samego wieczora wody jej odeszły i urodziła :tak:
w pierwszej ciązy mialam tak samo :-)

Mnie dalej boli ząb ale o kroczu już nie wspomnę:eek: Ja ledwo chodzę jeśli to w ogóle można nazwać chodzeniem:no:
naprawde ta koncowka jest ciezka. oprocz krocza i brzucha tak mnie bola lydki od skurczy, ze ledwo chodze. jak polamana.

maadzia31, cc? czemu tak wczesnie? zwykle czekaja do 38 tc

czy ktoś wie co sie dzieje z Elzu? skoro do tej pory nie urodzila to moze saczyly jej sie wody, a nie odeszly calkiem?

no to niby będzie 38 tydzień ale ani ja ani mój lekarz w sumie nie wiemy z którego okresu to ciąża tak więc końskim targiem albo rozwiąże tą ciąże w 37 t i 3 d albo w 41 juz tygodniu. Mała miała tydzień temu 3020 g tak więc w sam raz pewnie dojdzie do 3200 3300 a tak naprawdę to ja już błagałam lekarza zeby to kończyć nie mam siły dłużej chodzić no i oczywiście będzie to cesarka no bo po dwóch cięciach to się mnie nawet nikt nie pytał.

Maadzia31 - ja w listopadówkach,a tak naprawdę to wrześniówka :-D powodzenia w takim razie w poniedziałek!

Matyjasowa - gratki raz jeszcze!

Mdmd - Elzu cały czas w szpitalu. Mówi,że nic się nie dzieje,że wody się odnowią,ale już do rozwiązania pewnie będzie w szpitalu. Póki co skurczy nie ma,więc bidulka siedzi w szpitalu i czeka...

reklama
Do góry