reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Iza tylko nie wysprzątaj sobie porodu ;-)
Matyjasowa GRATULUJĘ!!! Czekam na relację z porodówki i zdjęcia małego ;-)

Co one robią że tak wcześnie rodzą...:confused: Też bym już mogła urodzić... Jakoś tak naprawdę ciężko mi jest w porównaniu do pierwszej ciąży....

Oj chciałabym wysprzątać chciała :D
Też bym chciała wiedzieć co One robią. Dziewczyny nie bądźcie wiśnie podzielcie się z koleżankami:tak::tak:

A ja mam nadzieję podzielić los bratowej. W 38 tc miała wizytę u gina. Wszystko zamknięte, twarde, skurczów zero. Jeszcze pani pochodzi w ciąży na nic się nie zanosi.......i tego samego wieczora wody jej odeszły i urodziła :tak:

reklama
Matko jak mnie tu dawno nie było. Podczytuje was czasem ale jakoś do pisania weny brak Gratuluje dwóm mamom rozdwojonym ja rodzę już w poniedziałek. więc raczej będe październikowa niż listopadowa ale to dobrze przynajmniej jedno dziecko nie bedzie z listopada :-) Pozdrawiam

A ja mam nadzieję podzielić los bratowej. W 38 tc miała wizytę u gina. Wszystko zamknięte, twarde, skurczów zero. Jeszcze pani pochodzi w ciąży na nic się nie zanosi.......i tego samego wieczora wody jej odeszły i urodziła :tak:
w pierwszej ciązy mialam tak samo :-)

Mnie dalej boli ząb ale o kroczu już nie wspomnę:eek: Ja ledwo chodzę jeśli to w ogóle można nazwać chodzeniem:no:
naprawde ta koncowka jest ciezka. oprocz krocza i brzucha tak mnie bola lydki od skurczy, ze ledwo chodze. jak polamana.

maadzia31, cc? czemu tak wczesnie? zwykle czekaja do 38 tc

czy ktoś wie co sie dzieje z Elzu? skoro do tej pory nie urodzila to moze saczyly jej sie wody, a nie odeszly calkiem?

no to niby będzie 38 tydzień ale ani ja ani mój lekarz w sumie nie wiemy z którego okresu to ciąża tak więc końskim targiem albo rozwiąże tą ciąże w 37 t i 3 d albo w 41 juz tygodniu. Mała miała tydzień temu 3020 g tak więc w sam raz pewnie dojdzie do 3200 3300 a tak naprawdę to ja już błagałam lekarza zeby to kończyć nie mam siły dłużej chodzić no i oczywiście będzie to cesarka no bo po dwóch cięciach to się mnie nawet nikt nie pytał.

Maadzia31 - ja w listopadówkach,a tak naprawdę to wrześniówka :-D powodzenia w takim razie w poniedziałek!

Matyjasowa - gratki raz jeszcze!

Mdmd - Elzu cały czas w szpitalu. Mówi,że nic się nie dzieje,że wody się odnowią,ale już do rozwiązania pewnie będzie w szpitalu. Póki co skurczy nie ma,więc bidulka siedzi w szpitalu i czeka...

reklama
Do góry