Dziewczyny ale duzo piszecie, wybaczcie, ale odpisuje pobierznie, bo nie mam tyle czasu
za to obiecuje, ze staram sie byc na bierzaco.
Gratuluje udanych wizyt, mysle, ze teraz juz beda tylko dobre wiesci! )
Wiecie co, co do tego rozu i niebieskiego, to mnie to wkurza, ze takie ubranka produkuja.. dla dziewczynek 80% to roz, a niebieski dla chlopcow.. przeciez jest tyle pieknych kolorow.. w ogole wybor ubranek dla chlopcow jest mniejszy niz dla panienek.
Andzia19, mi by sie jakis kurs gotownai aprzydal, bo nie umiem nic.. :/
sasanka, ale slodka Twoja Julka
, mojej siostry Maluszek ma teraz ubranka po moim Julku, to jak na niego patrze, to nie moge uwiezyc, ze Juluś byl taki malutki
madzialenka, w pierwszej ciazy dopiero kolo 20 bylo widac, ze to ciaza, a teraz mam niby brzuszek, ale to bardziej oponka - pozostalosci po tamtej ciazy, zreszta w drugiej szybciej wylazi. Nie martw sie brzuszek wyskoczy niespodziewanie, a pod koniec bedziesz juz tylko myslec o tym kiedy bedziesz mogla zobaczyc wlasne stopy
bett, ja mialam taka poduszke w pierwszej ciazy i bardzo ja lubialam
teraz juz odkopana czeka, az sie znowu przyda.
Co do siusiania, to ja zawsze duzo siusiam, ale w nocy potrafilam wytrzymac do "nad ranem" a teraz dodatkowo jeden raz wstaje w srodku nocy. Pamietam ze pod koniec pierwszej ciazy to chodzilam w nocy rowno co 2h.. :/
Ja sie nie smaruje jeszcze.. w pierwszej sie smarowalam i na sam koniec i tak wyskoczyly rozstepy wiec jestem sceptycznie nastawiona :/