reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Lola powiedziałam im że to 10 tydzień bo w sumie jest 9t6d cholercia a mogłam powiedzieć że początek 11. nie wiem teraz co zrobić bo badania krwi trwają i skoro najpierw mam wizytę u lekarza żeby mnie obejrzał to sama nie wiem czy mi zrobi to usg. myślałam , że takie rzeczy się załatwia od razu a ona nic o listach nie wspominała tylko że mam zadzwonić za 2 tygodnie się umówić na wizytę, a ile się czeka na wizytę sama nie wiem kurde. chyba rzeczywiście zadzwonię za niecały tydzień . No zła jestem na siebie.

reklama
Matyjasowa gratuluje udanej wizyty :-) ja po ciuchu liczę, na chłopca chociaż zawszę dziewczynkę chciałam :-D

Ehtele super, że zdałaś i już masz to za sobą :-p ja to ciągle wymówki mam i od roku próbuję się zapisać na kurs :-D

Ostatnia edycja:
To same chłopaki u nas będą? Ja też czuję, że chłopca noszę ;)
Ale cudna pogoda! Hamak zawieszony, książka w ręku i... żyć nie umierać :)

Ja zawsze chciałam mieć dziewczynkę a śniło mi się, ze będę mieć bliźniaków i to 2 chłopców . Blizniaki się sprawdziły No a teraz czekam z niecierpliwością aż poznam płeć . Kurcze w tym tyg tak mi brzuch wywalilo :)

Ja też czuję, że chłopak. Głównie dlatego, że ta moja ciąża jest aż tak różna od pierwszej. Z Leną czułam się super, żadnych mdłości, czy innych dolegliwości, całe noce przesypiałam bez wstawania do łazienki itp... a teraz... szkoda gadać... mdłości 24h/d, wymioty nawet 3 razy dziennie i końca nie widać... znowu mnie głowa boli buuuu

my po cichu liczymy na dziewczynkę, no ale jak będzie chłopiec to też będziemy bardzo szczęśliwi, byle zdrowe dziecię było :)

reklama
matyjasowa super że już znac płeć
filiflonka fajnie ,że już w domku...teraz dbaj o siebie
pola ja też zaczęłma 13 tydzień.......... w takim razie witaj w II trymestrze! :-) :-) :-)

Ja marzę o córeczce i czuję że baba..................byłaby parka ;-)

Do góry