Wiesz co jak pediatra mówiła mi ze mam podawać tylko przez miesiąc to tak jak napisała Tycia nie można widocznie ich cały czas podawać. Robilas przerwę wiec powinno być w porządkuTaycia Franek juz lepiej i to o wiele. Co prawda wczoraj tez go pochwalilam i juz w nocy gorzej spał ale to nie to samo co wczesniej. W weekend jadl o 20, maz go usypial i budzil się dopiero o 2 na karmienie, potem o 4 i od 4 co godzine jakies wiercenie. A dzis w nocy obudził sie po północy,a potem o 2 sie wiercil, ale jadł dopiero o 4, a potem co godzina jeakies wiercenie. ale nie jest to co wczesniej. Moge powiedziec , że jest o niebo lepiej. :-)
Ja Frankowi tez podaje BIoGaie. Pediatra jakis czas temu powiedziała, jak jeszcze miał 2 tyg i problemy z brzuszkiem, że możemy ją podawac. Wtedy to sie uspokoilo, wiec nie kupowalam BioGai, jednak przy kolkach juz kupiłam. Podawałam przez prawie miesiac, bylo lżej trochę. Pózniej jakie 2 tyg przerwy i znowu mu podaję, ale babka w aptece zapytała, czy pedioatra zaleciła. No i zdebiałam bo teraz nie zalecila, ale jednak mielismy spore klopoty z brzuszkiem. A teraz Maria zabiłas mi gwożdzia... Czyli co, źle robie , ze mu to daję. Kurcze.....
U nas to samo ze spaniem po 4 rano jest wiercenie aż do 7czy 8smej.