illusion87
Fanka BB :)
Cyntek pare miesięcy przed ciążą i jak już w niej byłam, a jeszcze nie wiedziałam o tym chodziłam na siłownie 4 dni w tygodniu, po 2-3 godziny. Więc przez ten czas spędzony tam robiłam chyba wszystkie możliwe ćwiczenia zaczynając od rozciągania, przez siłowe, kończąc na aerobach. Jak dowiedziałam się o dzidziusiu zwolniłam trochę, ale nie zrezygnowałam całkowicie z ćwiczeń, po prostu robiłam takie, które wyczytałam, że nie zaszkodzą. Jakiś czas temu musiałam zmienić koncepcję ćwiczeń na mniej wyczynowe, ponieważ lekarz założył mi pessar z racji skracającej się szyjki więc zaczęłam być częstym gościem na basenie. Swoją drogą fantastycznie się po nim czułam. Aktualnie robię w domu lekkie ćwiczenia żeby nie stracić zapału, który po porodzie się przyda by wrócić do figury. Do tej pory przytyłam 5kg więc może tragedii nie będzie .
A co do rozstępów, też mam z nimi spokój, ale też przez cały czas stosuję kremy do ciała przeciw tej przypadłości.
A co do rozstępów, też mam z nimi spokój, ale też przez cały czas stosuję kremy do ciała przeciw tej przypadłości.