reklama
naughty&happy, klaczek - witajcie:-)
filifionka - gratuluje udanej wizyty:-)
olii - dbaj teraz o siebie i odpoczywaj
dreddka - udanego wypoczynku!
Co do picia to ja pije gdzieś około 1-1,5 l, najczęściej herbatę, wodę z sokiem takim Herbapolowskim no i niedawno kupiłam robota wyposażonego w sokowirówkę wiec często pije soki z jabłek, pomarańczy i marchewki. Właśnie wczoraj zrobiłam pomarańczowo-marchewkowy z dodatkiem imbiru i lodu pychotka, polecam
filifionka - gratuluje udanej wizyty:-)
olii - dbaj teraz o siebie i odpoczywaj
dreddka - udanego wypoczynku!
Co do picia to ja pije gdzieś około 1-1,5 l, najczęściej herbatę, wodę z sokiem takim Herbapolowskim no i niedawno kupiłam robota wyposażonego w sokowirówkę wiec często pije soki z jabłek, pomarańczy i marchewki. Właśnie wczoraj zrobiłam pomarańczowo-marchewkowy z dodatkiem imbiru i lodu pychotka, polecam
Elzu
Fanka BB :)
Wiecie co, co do robienia zębów, to jak cos grubszego to oczywiscie znieczulenie, ale jak małe borowanie to ja już wolę te pare sekund borowania wytrzymać niż być kłuta i później miec znieczulona buzie przez jakis tam czas.
Wspominacie o snach, ja to ostatnio ciągle mam jakies glupie sny, nie zwiazane z ciaza, ale czesto koszmarne.. :/, dzis w nocy takie glupoty mi sie snily, ze az sie obudzilam :/
majowka, ja robie podobnie, ide siusiu i wracajac do lozka - pic
e-stera, ja tez nie lubie mleka
Wspominacie o snach, ja to ostatnio ciągle mam jakies glupie sny, nie zwiazane z ciaza, ale czesto koszmarne.. :/, dzis w nocy takie glupoty mi sie snily, ze az sie obudzilam :/
majowka, ja robie podobnie, ide siusiu i wracajac do lozka - pic
e-stera, ja tez nie lubie mleka
Andzia19
Mi odkąd wiem że jestem w ciąży śnią sie małe dzieci raz chłopiec raz dziewczynka.
Przedwczoraj mi sie śniło ze jechała busem i ze mną jakiś gościu i trzymał na rekach niemowlę małą dziewczynkę i że nie mogła oddychać a jak już zaczęła to mi ją dał ze niby moja córka , ładna taka była oczka miała jak mój D
A pózniej śniło mi sie ze gdzieś napisałam 23.10. Alanek .
Czesto też mam sny ze urodziłam ale nic dla dziecka nie miałam i nie wiedziałam co mam robić.
Przedwczoraj mi sie śniło ze jechała busem i ze mną jakiś gościu i trzymał na rekach niemowlę małą dziewczynkę i że nie mogła oddychać a jak już zaczęła to mi ją dał ze niby moja córka , ładna taka była oczka miała jak mój D
A pózniej śniło mi sie ze gdzieś napisałam 23.10. Alanek .
Czesto też mam sny ze urodziłam ale nic dla dziecka nie miałam i nie wiedziałam co mam robić.
Ostatnia edycja:
e-stera
Fan(ka)
O imię dla syna wyśniłaś .....bardzo ładne hehe..koleżanki synek tak się nazywa.
Ja nie mam dziwnych snów......
Ja nie mam dziwnych snów......
Andzia19
e-stera imie już dawno upatrzone dla synka i dla córki też juz mamy wymyślone
sunovia to daj mi z 5 bo bede jutro robic racuchy a nie mam jajek
sunovia to daj mi z 5 bo bede jutro robic racuchy a nie mam jajek
La Mari jak długo nosisz aparat? Ja jako nastolatka nosiłam, ale za szybko miałam zdjęty i teraz powinnam jeszcze coś skorygować i zastanawiam się kiedy założyć- teraz czy po ciąży. Nie wiem czy będą mi zęby usuwali.
aparat mam od października, założyłam właśnie z myślą o ciąży, bo w ciąży łatwiej i szybciej się zęby przesuwają, ogólnie ortodonci bardzo polecają ciążę jako najlepszy czas na aparat
reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Orientujecie się dziewczyny kiedy dokładnie powinno się zrobić usg połówkowe? 20-22 tydz. ? Ten 20 jako skończone 20 tygodni?
połówkowe 20tyg. kolejne 30 tyg.
a tutaj możecie wpisać sobie datę ost. miesiączki i wyliczy Wam terminy usg
http://www.badania-prenatalne.katowice.pl/kalkulator-badan-prenatalnych.php
Ostatnia edycja:
Podziel się: