reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczyny

Zaprszam ponownie do nas na FB mamy juz grupe zamknieta i jest fajnie piszemy sobie na czaciku poznalysmy sie lepiej bo sie widzimy :)

Jesli ktos bedzie zainteresowany to prosze o przeslanie imienia i nazwiska na priva a ja zaprosze ta osobe bo juz jest grupe zamknieta i nie mozna wejsc z linka :)

albo mozecie nas znalesc jak wpiszecie Listopadowe Mamy to wyskoczymy :) i wtedy mozna sie dodac

Ostatnia edycja:
reklama
La Mari - ja chodzę prywatnie do dr Rogiewicza, do Komorowa. jestem z niego bardzo zadowolona i ufam mu w 100%. w pierwszej ciąży, która skończyła się poronieniem chodziłam po różnych lekarzach, ale żaden nie wzbudził mojego zaufania ani nie potraktował mnie poważnie. Rogiewicza poleciła mi koleżanka, która miała problemy z zajściem w ciążę i nie żałuję. trochę mnie te wizyty kosztują, ale przynajmniej wiem, że jestem w dobrych rękach. jak od niego dostaję skierowania na badania, to robię je w enel-medzie, bo mam tam pakiet z pracy. a tam na tą Łucką, to chodzisz prywatnie, tak?

Dziewczyny

Zaprszam ponownie do nas na FB mamy juz grupe zamknieta i jest fajnie piszemy sobie na czaciku poznalysmy sie lepiej bo sie widzimy :)

Jesli ktos bedzie zainteresowany to prosze o przeslanie imienia i nazwiska na priva a ja zaprosze ta osobe bo juz jest grupe zamknieta i nie mozna wejsc z linka :)

albo mozecie nas znalesc jak wpiszecie Listopadowe Mamy to wyskoczymy :) i wtedy mozna sie dodac

Potwierdzam, fajnie jest :)

i ja również potwierdzam, jakoś lubię widzieć z kim rozmawiam :)

siedzę na jeszcze jednym forum i tam też należę do zamkniętej grupy i znamy się praktycznie wszystkie osobiście dzięki forumowym spotkaniom :)

bett, ja mam podobnie, dr Siekierski prywatnie na Łuckiej a badania w CM Lim z pakietu od pracodawcy.

gosiagro, dzieki za info o 3d i 4d, to ja w takim razie mialam dwa razy 4d w pierwszej ciazy :) mam nawet filmik z 22 tygodnia.

sasanka, jak dziala taka zamknieta grupa na fb? Ja chyba jeszcze w takiej nie bylam, kazdy moze zobaczyc info (zdjecia statusy itd) o osobach z grupy, nawet jak nie ma ich w znajomych? Czy tylko widzi sie to co sie na grupie napisze?

matyjasowa, moja waga to raz dziala, raz nie, ale z moich obliczen jakies 2kg na plusie jestem (u lekrza narazie raz sie wazylam dlatego nie wiem).

Andzia19, nie martw sie ze jeszcze nie czujesz ruchow, jeszcze masz czas :) a moze juz cos tam sie dzialo, a nie poznalas, tez tak moze byc :)

nanulinka, dasz rade zrzucic po ciazy :) tyle obowiazkow, biegania przy dziecku, spacerki, a jak bedziesz karmic piersia to kalorie same sie spalaja :) mozemy w nowym roku zalozyc watek odchudzajacy i sie wspierac nawzajem :)

qwas, spac 12h?? Moje marzenieee :) Julus sie budzi najpozniej kolo 7.30, a czesto szybciej, to mimo, ze nie pracuje na rano, to mam przymusowa pobudke.

La Mari, wow, ale masz ciekawy zawod :) nie wiedzialam nawet, ze taki jest! A jakich informacji szukasz zawodowo?

Co do jedzenia, to ja typowych zachcianek nie mam, ale ciagle bym cos jadla, to arbuz.. to ciastko, to kabanos.. :D

reklama
Do góry