reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
fajnie coraz nas wiecej podajcie terminy porodow :) ja tez jeszcze nie bylam u lekarza ale liczylam sobie sama termin zobaczymy czy sie pokryje z tym moim:)
ja licze termin licze tak: ost miesiaczka +7dni-3miesiace

Ostatnia edycja:
matyjasowa licząc twoim sposobem wychodzi mi 31 X... więc nie wiadomo czy będę październikówka czy listopadówka ;) ja była dziś u lekarza ale za wcześnie i nic nie było widać :( macica pusta, tyle tylko że powiększona i rozpulchniona. Dopiero 7 marca mam iść. To tyyyyyle czasu jak ja wytrzymam :p Jakoś uwierzyć nie mogę że się udało, dopóki nie zobaczę mojej fasolki na usg to nie uwierzę :p

myszunia to juz zostań tu z nami hehehehehe
ja ide 6 marca do gina :) a kiedy mialas ost. @ ile sie staraliscie??

Ostatnia edycja:
fajnie coraz nas wiecej podajcie terminy porodow :) ja tez jeszcze nie bylam u lekarza ale liczylam sobie sama termin zobaczymy czy sie pokryje z tym moim:)
ja licze termin licze tak: ost miesiaczka +7dni-3miesiace

a nie -4 m-ce?
ja mam termin o 27.01 i -4 m-ce wychodzi 27 .10. potem + 7 dni daje 3.11
chociaż to w sumie kwestia czy liczy sie miesiąc w którym była miesiączka :-) jesli nie to wystarczy odjąć 3 miechy.
czasem jednak lekarze patrzą na długość cykli i jakoś inaczej kombinują z tymi terminami:-)
przepraszam, nie chciałam się mądralować.

ja jestem w takim szoku , ze jeszcze nie pomyślałam o lekarzu, ale tez pewnie za jakieś 2 tyg. wyznaczę termin wizyty.
cieszę się, ale jestem tez przestraszona jak to będzie z dwójką maluchów.

mdmd z twocih obliczen wynika to samo co z moich i chyba mamy ten sam termin ja mam 4.11 wpisany bo chyba zle policzylam a ost @ mialam 27.01 hehehehehe jak dodawałam ehheeheh czy moge sie dopisac juz na liste??? ja wiztyte tez wlansie ustalalam zeby bylo jakos 6 tyg wtedy juz cos powinno byc widac:)
a masz jakies objawy ???

Ostatnia edycja:
mdmd na pewno dasz rade :)

matyjasowa ost.@ była 24.01., a owulka ok.8-10.02. (robiłam testy owu). To nasz pierwszy cykl starań :D Szczerze mówiąć to nastawiałam się że kilak miesięcy to potrwa bo wiadomo jak to teraz jestem, mało komu udaje się za 1. razem, ale my jesteśmy tymi szczęściarzami ;) I dlatego to do mnie nie dociera że tak szybko się udało. Dopiero jak usg zobacze to uwierzę :D

reklama
myszunia to co zostajes z nami /??? zrobilam na osobnym watku liste moge dopisac i ciebie ???
no nam sie udalo za 2 razem hehehehe tez w szoku bylam bo z pierwszym dzieckiem troche nam to zajelo tez jeszcze nie dowierzam i boje sie zeby wszystko bylo ok :)

Do góry