reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczyny macie może jakiś sprawdzony sposób na walkę z ostrym bólem głowy ? Od trzech dni mnie męczy i nie wygląda jakby miał minąć a ja ledwo funkcjonuje ;(;/

reklama
Sanns mi przy zwykłych bólach pomaga kawa. Jeśli to za mało to zimny okład na pół twarzy i głowę. Dobry podobno też Amol, ale ja jeszcze nie próbowałam. Przy migrenach gin pozwolił mi łykać tylko paracetamol- biorę 1 tabletkę.

I w końcu długi weekend! Yuppie!
Dokładnie za tydzień mam USG więc ja odliczam 7 dni.
Udanego wypoczynku dla wszystkich!

Nikita, ja mimo tego, ze wyjeżdżam za granice to bede sie pojawiać. Ale podejrzewam ze bedzie tu znacznie ciszej niż zazwyczaj.

Mialam mega dziure w osemce.. poszlam do dentystki, zatrula mi i umieram z bolu :((( powiedziala, ze jak bedzie bardzo bolalo i nie pomoze paracetamol, to zebym wykalaczka wygrzebala opatrunek i przyszla jeszcze raz w pon.. i wlasnie nie wiem, czy to juz jest to "bardzo" bo ledwo siedze.. :((((

reklama
A u nas w UK nie ma majowki:((( za to przyjeżdżają goście z Polski na 5 dni:))) a Wy dziewczyny podczas waszego wypoczynku pomyślcie o mnie 3 maja bo wtedy będę mieć prenetalne USG. Jeszcze 6 dni....:)
Życzę wszystkim udanego i relaksujacego tygodnia ...
Jutro zaczynam 2 trymestr;))))

Ostatnia edycja:
Do góry