reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Przedstawiam Wam Dominique ur. sn 27.02.2014 o godz 5:17 :) 4395g 53cm 10/10pkt (38t6d)
ImageUploadedByForum BabyBoom1393594159.583630.jpg
Siostrzyczka zachwycona :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1393594343.513810.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1393594404.795479.jpg
Jest miedzy nimi dokladnie 15msc roznicy :) Michelle 27.11.2012 :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1393594159.583630.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1393594159.583630.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 64
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1393594343.513810.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1393594343.513810.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 60
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1393594404.795479.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1393594404.795479.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 57
aneta gratulacje:) fajnie się złożyło z tymi datami:)
już jesteście w domu? - przecież rodziłaś zaledwie wczoraj?

Aneta gratulacje! cudny maluszek:-)

A u nas z córeczki nici:eek: z synka zresztą też. Chyba za słabo się staraliśmy:-D Ale będziemy próbować znowu:-) Z pierwszym dzieckiem nie mieliśmy problemu z zajściem. A teraz miałam jakieś przeczucie że nie będzie łatwo:confused: zobaczymy...

Tymkowi wyszły górne 4 i wychodzą 3!

Olli pogoń to przeczucie a sio... Uda się na pewno :)

Aneta gratuluję :) Świetnie sobie poradziłas z takim facetem :) Życzę Wam duzo zdrówka i szczęścia :)

Mój Franek zaczął strasznie kaszleć. Widac , że się wtedy boi, bo zaczyna płakać, wije się, chce do mnie. W piatek bylam z nim u lekarza. takiego najbliżej domu, bo nasza pediatra to ma termin za dwa tyg :confused: I ta babeczka mówiła, że gardło całkiem całkiem, oskrzala też ok. Jak jej powiedzialam, że boję sie o ucho to zajrzala i powiedziała, że zaczyna się cos dziać. Mały tez gorączkował. Od dzis jakby lepiej. Przepisala na Lipomal, Fenspogal, cos do nosa ze srebrem i do ucha krople. Fenspogal jest od 2rż. Nie chciałam mu tego dawac, ale skoro zaczał strasznie kaszelć to podałam 2x. Jakoś tak rzęzi jak kaszle. Spróbuje sie dostać do naszej pediatry mimo wszytsko...
No i mnie zaczyna cos brać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aneta naturalnie- serio? I jak bylo. W sumie ladna waga. Ale podobno im blizej pierwszego porodu to z drugim latwiej:)

Do góry