Witajcie dziewczyny!
Mały pokąpany, najedzony i spi, dziś ciut wcześniej, bo jakiś marudny dziś jest. W trakcie usypiania bawiąc się telefonem wpadłam na pomysł, żeby poszukać mu jakiś fajnych kołysanek na You Tube (oczywiście nie pokazywałam mu ekranu) i znalazłam:
Lullaby Baby Bedtime music - fisher price - YouTube
Bedtime Baby -Toddler Lullaby - Fisher Price song cd 5 of 6 - Twinkle Bells - YouTube
Bedtime Baby -Toddler Lullaby - Fisher Price song cd 1of 6 - YouTube
Bedtime Baby -Toddler Lullaby - Fisher Price song cd 6 of 6 - Rock a Bye Baby - YouTube
bardzo przyjemne:
http://www.youtube.com/watch?v=OGlHUqYkWgo&feature=related
i coś z klasyki z dżwiękami natury :-)
Baby Sleep Music Bedtime Lullaby Chopin Kloe Baby - YouTube
Gola dużo zdrówka dla dziadziusia, myślałam ostatnio o nim, jak natknęłam się na jego zdjęcie w naszej galerii.
Ankusch odpoczywaj w miarę możliwości i szybko zregenerujesz siły!
Margana witaj po przerwie, fajnie że miałaś taką "odskocznię".
Kati ja też próbuję Małemu wydłużać przerwy międzi karmieniami, choć czasem się wścieka, jak wpycham mu smoka, zamiast nakarmić, biorę go wtedy do nas i próbuję przytulić, ale wiadomo, jak kończy się takie tulenie, kiedy on czuje zapach mleczka :-)
Ssabrina fajny spacerek zaliczyliście, my dziś tylko krótko i to w foteliku, pobujaliśmy się na hustawce w ogrodzie u moich rodziców.
Syl zazdroszczę oglądania z małżem filmów, ja zwykle wymiękam ok.22 i idę się położyć spać, także nie mam szans na obejrzenie filmu w całości.
Cocca dobrze, że ta paskudna infekcja juz przechodzi, ale proszę Kochana, idź na to usg i oszczędzaj się bardziej.
Edit: Moje dziecko się przebudziło z wielkim płaczem, już 3 raz dziś tak płacze, myślałąm, że przestraszył się mojego brata, ale teraz też w domku wyje. Mam nadzieję, że nic mu nie dolega, temperatury raczej nie ma, bo rozgrzany nie jest..
Miłego i spokojnego wieczorku laski!