reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

moncia jest utworzonych wiele tematow w watku mam listopadowych, zapraszamy do udzielania sie. Zobaczysz ze niebawem bedzie to dla ciebie proste, jak się w to wciagniesz. Mozesz napisac cos o sobie - ktory TC, jak sie czujesz, co porabiasz na codzien :)

reklama
Tak ;)
Ale często też można zwrócić się z jakimś pytaniem czy prośbą o poradę ;)
To cudne ;)
no i wiadomo ploteczki ważna rzecz !

Witaj moncia86 :)

Ja wczoraj gotowałam botwinkę i mam jeszcze na dziś, a na drugie robię dziś pieczeń z ziemniaczkami i fasolką szparagową. Mężuś i synuś się ucieszą :) Wczoraj natomiast robiłam kluski parowe z sosem truskawkowym.

wiec tydzień 16 :) czuje się naprawde dobrze... oby nie zapeszać jedyne co mi dolega to alergia której wczesniej nie miałam :( a teraz nie zabardzo pozwala na wypoczywanie na świerzym powietrzu obecnie jestem w domu odpoczywam na L4 zakonczyłam pisanie pracy mgr jest sprawdzana w okolicach lipca czeka mnie obrona:szok: oczywiście jak zalicze wszytskie egzaminy:-)

Zdecydowanie tak moncia, zwlaszcza ze jestem na tabletkach moczopednych wiec kazda szklanke wody jaka wypije wysikuje w momencie ;) W nocy min 3 pobudki na siku.

moncia jestes rocznik 86 jak podejrzewam z nicka? Ja tak samo! Gratuluje ukonczenia studiow niebawem i napisania pracy! :-)

reklama
Do góry