reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Hejka dziewczyny, jesli chcecie dołączyc do FB Sweet November piszcie mi dane na priv :) My tam mamy dyskusje codziennie, tutaj widze miesieczne :p Fajnie tu czasme zajrzec :)

reklama
Ja też sobie trochę powspominałam, dobrze, ze mam trochę wolnego. Nasze dzieci to już przedszkolaki a niedawno pisałyśmy o dolegliwościach ciążowych, składałyśmy relacje z porodów, chwaliłyśmy się zakupami :-)

O matko, dziewczyny, zajrzałam tak przypadkiem, ale nie sądziłam, ze jeszcze ktoś tu czasem coś napisze!:szok:
Cocca gratuluję drugiej dzidzi!

Dziewczyny dalej piszecie ze sobą na FB? Jak można sie tam do Was dostać? Chętnie odnowiłabym z Wami kontakt:tak:

Cocca gratulacje drugiej dzidzi ;)
Margana tak mamy kontakt przez fb.

Przypomniałam sobie swoje hasło i nick po długim czasie. Kiedy to było wspólne czasy na BB ;)

Pozdrowionka dla wszystkich lasek ;)

reklama
Do góry