reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Ja wchodze,podczytuje i z nadzieja ze moze sie jeszcze tutaj rozkreci,brakuje mi BB no ale coraz mniej czasu na neta sie ma,obowiazkow przybywa a niestety czasu pomnozyc sie nie da :tak:
Pozdrowionka dla wszystkich ;-)

reklama
Witam po latach ;) jak fajnie Was słyszeć po takim czasie ;) muszę się pochwalić, że moje "maleństwo" to już "prawie" przedszkolak - dostała się do przedszkola!!! a ponieważ codziennie odbiera stamtąd brata, to zna już Panie, sale, zabawki i już też chce tam chodzić :) pozdrowionka dla wszystkich i wracajcie tutaj :D

Aqua super Cię czytać:) ostatnio próbowałam sobie przypomnieć ktora mama rodziła takie duże dzieciątka i to chyba byłaś Ty? dobrze pamiętam?

hejka. Wpadłam z sentymentu troszkę sobie poczytać i widzę ze powoli się coś kręci ;)) To fajnie bo te miejsce chyba na zawsze pozostanie naszą cząstką ;))

Czesc dziewczyny:) Ja juz z moim Jackiem od 6 maja w przedzkolu. Dopiero dzisaj poszedl tam sam bez placzu. Chciaz w domu awantura. A gada baaardzooo duzo spryciarz maly:)

Kasiente, aqu a wy macie konto na FB? Nie chciałybyście dołączyć do naszej GZ. Tam jesteśmy aktywne każdego dnia o każdej godz. :-)

reklama
Do góry