patusia82 Ja mam wyniki badan krwi w orginale. Po prostu labolatorium ktore je wykonuje zawsze wysyla orginaly do przychodni, a czasem i odpisy, tak zeby i lekarzowi zostal ślad po tych najwaznieujszych badaniach
W karcie ciazy oczywiscie wpisuja te wyniki badan, ale powiem ci, ze ja pojechalam na IP na pierwszy porod to i tak korzystali z tych orginalnych wynikow badan, a nie patrzyli na karte ciazy.
annaj007 powodzenia za pomysle CC no i szybki powrot do sil
julieet a moze u Nas to taka "cisza przed burza"? Juz sama nie wiem jak interpretowac te dolegliwosci
Głupieje zwyczajnie. Bo w nocy moge spac mimo iz mam skurcze. Przezwyczailam sie do nich i juz mi nie przeszkadzaja. Bardziej dokucza mi bolace biodro i parcie na pęcherz
katerinka nie wiem czy bedac na KTG mialas okazje zapoznac sie z lekarzem o nazwisku Wołoch / Wołos(czy jakos tak
), bo mnie akurat wczoraj przyjmowal.
Nawet sympatyczny, taki bardzo wyluzowany... Hehe takiego gina powinnam miec przez cala ciaze, to moze bym w mniejszym stresie chodzila.
A nie tak, jak moj z przychodni zasiał we mnie panike, ze juz zaraz urodze.... i nadal nic....
Nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak, czy to kazdy lekarz sobie cos innego interpretuje.... Ale wczoraj na KTG najpierw optymistyczne wiesci, bo wg pani poloznej co KTG robila glowka dziecka nisko i skurcze już takie dość konkretne....
ale jak odczekalam te 2h w kolejce do gina to on mnie ścioł z rytmu.... No bo te skurcze sa dla niego normalne, no i główka wcale nie jest az tak nisko. No i robiac USG wyszlo mu jeszcze ze dziecko nie jest bardzo duze, a wiec.... Nic nie wskazywaloby porodu "na dniach".
Mam sie zglosic na kolejne KTG 14.11 tj 4 dni po terminie wg OM, bo wczesniej oczywiscie nie ma wolnych miejsc. Zreszta czego sie spodziewalam? Przeciez przed nami Świeto i dlugi weekend, wiec nie maja jak upchac pacjentek
Troszke taki "pic na wode" bo wczoraj jak spedzilam te 3h w szpitalu to w tym czasie AŻ 4 dziewczyny odwiedziły KTG (dodam ze sa 3 łóżka do KTG).
No nic, mam już metlik w glowie i stres coraz silniej trzyma. Bo nie wiem juz nic.... Poza tym ze codziennie mnie biora serie skurczy regularnych co 10 min, a po 2-3h sie wyciszaja. No wiec licze....