reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej babeczki!
Margana, o snach w ciąży się nie wypowiadam... takie sience fiction, ze słów brak:eek:

winki, z moim to standard, zawsze jak wracam z podróży zastają sajgon. Ostatnio po prostu dzwonię do niego przed przyjazdem i każę posprzątać bałagan. Nawet się słucha:laugh2:

ponko witaj w domku! Widzę ze wszystko na dobrej drodze. Rodzinka zadowolona, wyjazd udany, mimo zatrucia. GRATULUJĘ MAŁEGO SIUSIAKA! Mój tez niby twierdził, że mu wszystko jedno co będzie, ale az podskakiwał ze szczęscia jak się dowiedzial ze chłopak.
Cieszę się, że tesciowa odpusciła. Oby jej tak zostało na dłużej

Hej kochane;)

Byłam na wizycie u gin z dzidzią już lepiej, zagrożenie się zmniejszyło na szczęście ale mam nadal dużo leżeć.

Przepraszam WAS, że nie będę przez tydzień tu pisać ale zaczęły mi się przygotowania do wesela i mnóstwo latania. Kompletnie nie mam już siły a to dopiero początek.

P.S. W 100% będzie DZIEWCZYNKA;))))))))
Gratuluję dziewczynki!
Cieszę się ogromnie, że już lepiej. Przygotowuj to weselicho, tylko się nie stresuj za bardzo.
I miłej zabawy!!!!!!!!
ja też się pochwale dziś byłam u gina
wiec córka na 100 procent :)) choć myśle że mąż w głębi ducha miał nadzieje na synka ale co tam dzidiza rozwija sie ksiązkowo ponad 16cm 315 g byla piekna nawet jakby patrzyla na mnie na usg he he buzke otwarla narazie przytylam 3 kg po urlopie ide na usg 4d pozdrawiam i uciekam bo od 7 jestm na nogach i ledwo zyje:-p
Koniecznie musisz się pochwalic 4D jak je zrobisz, sama się zastanawiam czy isc. Poczekam na twoją opinię czy warto

Witam sie o poranku brzuchatki :-)
Milego dnia dziewczyny :-)
Milego dnia! Pozdrawiam

Ja mam dziś wenę na gotowanie, właśnie robi się kompot rabarbarowy. Potem upiekę udka z kurczaka w warzywach, do tego będą ziemniaczki pieczone. Na deser koperty z ciasta francuskiego z brzoskwiniami.
A wieczorem czeka mnie pieczenie 2 ciast- kruchego z jabłkami i tortu twarogowo-budyniowego z rabarbarem, bo jutro jedziemy na kilka dni do przyjaciół do Koszalina i nie wypada jechać z pustymi rękoma. Także niezły dzień kulinarny!
Tego się ciężarnym nie robi, to powinno byc nielegalne!!!:-pTakie pyszności, że aż ślinka cieknie!
Miłej zabawy nad morzem

A ja ostatnie godzinki w pracy i rano wyjazd do Chamonix na tydzien. Mam nadzieje ze pogoda bedzie dla nas laskawa i troche sie zrelaksujemy i naladujemy akumulatory, bo tutaj jak zwykle leje.
A wiec nie bede do Was zagladala przez tydzien, wiec zycze wszystkim udanego tygodnia.
Miłego wypadu!

My niestety latem ciągle przyjmujemy gosci. Co jakis czas ktos się zwala z wizytą, na mały weekendzik w Hurghadze... Wczoraj wyjechała siostra m, za tydzien przyjezdza następna, o tyle dobrze ze do hotelu

Buziaki! milego wieczoru

reklama
Dzień dobry mamuśki:)

Spałam dobrze, zjadłam lekkie śniadanie. Kupiłam wczoraj wodę Jan:-) Jest smaczna i miałyście rację to Zuber tak śmierdzi ;-)
Zmykam pod prysznic i jadę, bo mam kilka spraw do załatwienia, buriory :*

Hej dziewczyny, ja się postarałam rano wstać dzisiaj, ostatnio całkiem nieźle mi to wychodzi, chociaż wieczorem chodzę jak zombie ;)

Dzisiaj o 16:00 połówkowe, mam nadzieję, że z moim synkiem wszystko dobrze, ale kopie jak wariat więc jestem dobrej myśli :)
W Gdańsku lato, nawet trochę za gorąco, bo mnie nieco muli już z samego rana i rolet nawet nie mam zamiaru podnosić, bo by mnie spaliło.
Zajadam sobie zupkę mleczną i nie mogę się doczekać popołudniowego badania. Będę się musiała czymś zająć na pół dnia, to szybciej zleci :tak:

Trzymajcie się i miłego dnia :-)

Hej ponko oczywiście kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&!! Odezwij się jak już wrócisz:) A i chyba wczoraj pierwszy raz czułam tuż pod pępkiem takie puk puk, a w tym miejscu to już chyba nie jelita, a to puk puk na przemiennie z łaskotaniem jak się położyłam na plecach późnym wieczorem:)

Hej dziewczynki!
Oj Gola to może być TO :-) Ja tez czułam takie wyraźne pukanie, nawet nie bąbelki, także jest duże prawdopodobieństwo :-)!!
Ponko trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Ja dziś mam niewiele czasu na kompa, bo szykuję się z mężem do wyjazdu na parę dni do przyjaciół, nad morze :-D
Mam nadzieję, że pogoda dopisze, najważniejsze że będziemy razem i trochę ten mój pracowity mąż odpocznie.
Buziaki, postaram się Was podpatrywać, bo biorę laptopa.

Gola, to najprawdopodobniej Twój maluch jest :) Na początku jest smyranie, potem czułam jak leżę, teraz też jak siedzę albo już nawet jak stoję nieruchomo. Na razie ruchów brak, kiedy się ruszam, ale możliwe, że po prostu wtedy trudniej wyczuć.
Moja mama mi mówiła, że w nocy ją kopałam zawsze i wyrywałam ze snu. Ale przecież o coś takiego nie można się na własne maleństwo gniewać ;)

Dzien dobry kochane. Ja tez jestem prawie pewna, ze dziś obudził mnie konkretny kopniak. Było to jakoś mega wcześnie wiec mam nadzieje ze mi sie nie przysnilo.
To musza byc nasze dzieciaczki , przeciez nie chcą nas denerwować. Potem jak po listopadzie będziemy chciały by były cicho to pewnie będzie niemożliwe.

Ponko powodzenia na wizycie dziś. Na bank będzie dobrze.

Czy macie tez odczucie, ze chcecie by pierwszy raz w życiu lato juz minęło i przyszła jesień :tak:

Ja dziś znów dentysta. Mam nadzieje, ze ostatni raz.

Miłego dnia.

winki oj tak dla mnie w tym roku mogło by lata nie być, tak 20 stopni by mi starczyło, ogólnie to u nas pogoda w kratkę więc upały nie dają mi się jeszcze we znaki, ale przed nami cały lipiec i sierpień a i wrzesień potrafi być czasami ładny. mnie też jeszcze jedna wizyta u dentysty czeka i ostatnia mam nadzieje bo ostatnio miała byc ostatnia a tu sie okazało że jeszcze coś, ja tam na znieczuleniach lecę więc nie boje się bólu, dla mnie najgorsze to te głośne dźwięki,

reklama
winki ja wczoraj poczułam to puknięcie, to już chyba na pewno nasze rozrabiaki!!!!! Cieszę się, że już TO czujemy :-)

Do góry