Emy
Fanka BB :)
Hej babeczki!
Margana, o snach w ciąży się nie wypowiadam... takie sience fiction, ze słów brak
winki, z moim to standard, zawsze jak wracam z podróży zastają sajgon. Ostatnio po prostu dzwonię do niego przed przyjazdem i każę posprzątać bałagan. Nawet się słucha
ponko witaj w domku! Widzę ze wszystko na dobrej drodze. Rodzinka zadowolona, wyjazd udany, mimo zatrucia. GRATULUJĘ MAŁEGO SIUSIAKA! Mój tez niby twierdził, że mu wszystko jedno co będzie, ale az podskakiwał ze szczęscia jak się dowiedzial ze chłopak.
Cieszę się, że tesciowa odpusciła. Oby jej tak zostało na dłużej
Cieszę się ogromnie, że już lepiej. Przygotowuj to weselicho, tylko się nie stresuj za bardzo.
I miłej zabawy!!!!!!!!
Miłej zabawy nad morzem
My niestety latem ciągle przyjmujemy gosci. Co jakis czas ktos się zwala z wizytą, na mały weekendzik w Hurghadze... Wczoraj wyjechała siostra m, za tydzien przyjezdza następna, o tyle dobrze ze do hotelu
Buziaki! milego wieczoru
Margana, o snach w ciąży się nie wypowiadam... takie sience fiction, ze słów brak
winki, z moim to standard, zawsze jak wracam z podróży zastają sajgon. Ostatnio po prostu dzwonię do niego przed przyjazdem i każę posprzątać bałagan. Nawet się słucha
ponko witaj w domku! Widzę ze wszystko na dobrej drodze. Rodzinka zadowolona, wyjazd udany, mimo zatrucia. GRATULUJĘ MAŁEGO SIUSIAKA! Mój tez niby twierdził, że mu wszystko jedno co będzie, ale az podskakiwał ze szczęscia jak się dowiedzial ze chłopak.
Cieszę się, że tesciowa odpusciła. Oby jej tak zostało na dłużej
Gratuluję dziewczynki!Hej kochane
Byłam na wizycie u gin z dzidzią już lepiej, zagrożenie się zmniejszyło na szczęście ale mam nadal dużo leżeć.
Przepraszam WAS, że nie będę przez tydzień tu pisać ale zaczęły mi się przygotowania do wesela i mnóstwo latania. Kompletnie nie mam już siły a to dopiero początek.
P.S. W 100% będzie DZIEWCZYNKA;))))))))
Cieszę się ogromnie, że już lepiej. Przygotowuj to weselicho, tylko się nie stresuj za bardzo.
I miłej zabawy!!!!!!!!
Koniecznie musisz się pochwalic 4D jak je zrobisz, sama się zastanawiam czy isc. Poczekam na twoją opinię czy wartoja też się pochwale dziś byłam u gina
wiec córka na 100 procent ) choć myśle że mąż w głębi ducha miał nadzieje na synka ale co tam dzidiza rozwija sie ksiązkowo ponad 16cm 315 g byla piekna nawet jakby patrzyla na mnie na usg he he buzke otwarla narazie przytylam 3 kg po urlopie ide na usg 4d pozdrawiam i uciekam bo od 7 jestm na nogach i ledwo zyje
Milego dnia! PozdrawiamWitam sie o poranku brzuchatki :-)
Milego dnia dziewczyny :-)
Tego się ciężarnym nie robi, to powinno byc nielegalne!!!Takie pyszności, że aż ślinka cieknie!Ja mam dziś wenę na gotowanie, właśnie robi się kompot rabarbarowy. Potem upiekę udka z kurczaka w warzywach, do tego będą ziemniaczki pieczone. Na deser koperty z ciasta francuskiego z brzoskwiniami.
A wieczorem czeka mnie pieczenie 2 ciast- kruchego z jabłkami i tortu twarogowo-budyniowego z rabarbarem, bo jutro jedziemy na kilka dni do przyjaciół do Koszalina i nie wypada jechać z pustymi rękoma. Także niezły dzień kulinarny!
Miłej zabawy nad morzem
Miłego wypadu!A ja ostatnie godzinki w pracy i rano wyjazd do Chamonix na tydzien. Mam nadzieje ze pogoda bedzie dla nas laskawa i troche sie zrelaksujemy i naladujemy akumulatory, bo tutaj jak zwykle leje.
A wiec nie bede do Was zagladala przez tydzien, wiec zycze wszystkim udanego tygodnia.
My niestety latem ciągle przyjmujemy gosci. Co jakis czas ktos się zwala z wizytą, na mały weekendzik w Hurghadze... Wczoraj wyjechała siostra m, za tydzien przyjezdza następna, o tyle dobrze ze do hotelu
Buziaki! milego wieczoru