reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

ah te chłopy, ja nie powiem mój mi bardzo pomaga w domu w obowiązkach, nawet jak nie byłam w ciąży. od sprzątania aż po gotowanie (nie które rzeczy lepiej przyrządza) ale są takie dni że nawet głupotą potrafi wyprowadzić z równowagi, gdzie mnie jest bardzo ciężko wyprowadzić, pewnie te hormony.

mój mąż teraz mebelki przerabia, no bo skąd wziąć teraz kasę na nowe meble, skoro dla bąbla oszczędzamy. a te i tak nam się znudziły i nie są praktyczne bo gdzie my maluszkowi ciuszki schowamy.więc się bawi:)

co do krwotoku to ja ten temat nic nie wiem, ale u mnie jak wycieram nosa to potrafi się pojawić krew, ale nic poważniejszego:) dziąsła też są bardziej podatne na krwawienie, ale jest to spowodowane stanem zapalnym tak mi mówił dentysta , bo teraz ząbki robiłam, w ciąży po prostu trzeba bardziej dbać o jamę ustną, i szczoteczka miękka mi bardzo pomogła. i to nie prawda, że dzieciaczki nam ząbki psują, jak nie będziemy dbały to tak będziemy miały:)
idę obiadek szykować

Ostatnia edycja:
reklama
pepsi- ja też trochę zołza dla mojego jestem, czasem aż załuje, że tak na niego na krzycze, ale człowieka nie raz nerwy biorą, bo chłopy inaczej myślą.

Witam dziewczynki :)

U nas dziś pogoda barowa :(
Nic się nie dzieje. I dobrze :)

Hej dziewczyny, ja tylko na moment wpadam bo lecę z rana do Sokołowa Podlaskiego i Warszawy więc przed nami dłuuuuga droga. Jak będzie net to napiszę skądś, a jak nie to do wtorku ;)
Miłego weekendu, dbajcie o siebie i maluchy :)

Udanego wyjazdu życzę :) Baw się dobrze :)

Dziewczyny mam pytanie czy ma któraś co dzień krwotoki z nosa? Ja mam je już codzień, wkurzam się. Dziś dostałam tak silnego, że lało mi się po rękach, na podłodze wszędzie była krew, a teraz choodzę jak pijana - dosłownie...

Dziś mam wieczorem wizytę u gin. Trzymajcie kciuki;)

Ja krwotoków nie mam, nie pomogę więc.

Co do chłopów....cóż....:-D temat rzeka :)
Ale w sumie ja na swojego też nie mogę narzekać.
Ech, z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej :)

hej babki!
wpadam dzis po plazy... spaliłam ramiona i nos a siedzialam w cieniu:szok:
znajoma przyjechala na urlop ze szwajcarii i będę znikać z forum, bo mamy mnóóóóóóóstwo do obgadania! nie widzialysmy sie jakis czas

Niuniunia niby krwawienie z nosa w II trym normalne, ale jak mocne to zrobilabym sobie badania krwi

Faceci!!!!:-):-):-) temat rzeka, z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej

buziaki brzuchatki!

Helouuuu lasencje:-)

Pogoda u mnie dziś barowa, zimno i całą noc padało. Żyję już jutrzejszą wizytą u mojego gin, życzę wszystkim brzuszkowym koleżankom miłej niedzieli:-D
pozdrawiam-y;)

I ja witam sie po dłuższej nieobecności, wróciłam do domciu wreszcie :)
Zaplanowalismy sobie z mężem dzisiaj wycieczkę z naszą suką do lasu , a tu doopa....całą noc lało, zimno, wieje:no:
Wszystkiego nie nadrobię, ale widziałam , że piszecie o krwawieniach z nosa i dziąseł, właśnie mi się to przytrafia też, co z tym robić?? Po za tym czuję się super, chwilami zapominam, że wogóle w ciąży jestem, oczywiście do momentu, aż dostanę jakiegoś solidnego kopa od mojego dziecięcia, bo lubi bardzo harcować, strasznie to fajne:-D

Na dobry humor z rana:
Giantmicrobes - wielkie mikroby

Hello..i u mnie pogoda łóżkowa całą noc lało..:wściekła/y:wstałam przed 7 poleżałm jeszcze chwilę potem z mężem wstaliśmy on zrobił śniadanko posiedzieliśmy trochę i znowu do wyrka ja już wymiękłam nie chce mi się leżeć on kima :-D
Gola84 samych miłych wiadomości na wizycie..bo pewnie takie będą:-) ja mam 1 też już doczekać się nie mogę;-)
I jak na razie jak co niektóre pisały o krwawieniach z nosa nic takiego nie mam..:-)
Miłego dnia Mamusie

Dzień dobry kochane:-) Rzeczywiście pogoda dziś barowa:-( Ja juz z rana wyprasowałam zalegającą stertę prania i zaraz idę się zbierać bo jedziemy na maraton sklepowy- Obi, castorama, LM i Ikea. Taki plan na dziś:tak: Zobaczymy ile wytrzymam;-) A potem jeszcze chcemy na nowym mieszkaniu fotki zrobić żeby mieć pamiątkę hehe
Życzymy wam wszystkim miłego i spokojnego dzionka:tak:

Czesc dziewczyny, ale z Was ranne ptaszki, ja dopiero co wstalam i sniadanie zjadlam, korzystam poki moge. U mnie jak narazie sucho za oknem ale bardzo pochmurnie wiec tez nie zapowiada sie ciekawy dzien. Ja teraz zamierzam sie zabrac za prasowanie i jeszcze mala prace domowa przynioslam ze soba na weekend, to poki moj T spi po nocce to moze cos porobie.

Onanana udanego polowania w sklepach

Zycze wszystkim udanej niedzieli.

reklama
Witam serdecznie jestem styczniówką 2011, choć moja córeczka zapragnęła przyjść na świat wcześniej i jest z grudnia 2010
laugh2.gif
zapraszam do obejrzenia ciuszków po mojej Kruszynce i zachęcam do zakupu, wszystkie były kupowane nowe i są na prawdę mało zniszczone
wink2.gif
yes2.gif
POLECAM!!!

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Do góry