reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

Andrzelika spodobały mi się te spodnie ale podejrzewam, że na mojej dooopie jeszcze będą brzydko wyglądać:(

Mikado fryzurka naprawdę fajna i bardzo elegancka. Podobną chciałam mieć na swoim ślubie ale niestety żadna fryzjerka nie chciała się tego podjąć (fakt, że powiedziałam ze musi być taka i koniec) więc zrobiłam inną fryzurkę ale byłam też zadowolona;)

Dziś Wiki nakarmiłam o północy MM -> wypiła 30ml:szok:i spała do 5:30. Teraz jest już wykąpana, właśnie zasnęła. Dziś też spróbuję nakarmić ją MM koło 23.30 i może też pośpi do rana - oby... choć wstawałam do niej w nocy chyba z 10 razy przez co jestem dziś padnięta...

reklama
Andrzelika ją mam podobne spodnie też od tego sprzedającego i mam jeszcze krótkie ale pomylił kolor:-(

Chciałam się pochwalić że mamy dolną prawą jedynkę!!!!

Jak juz pisala Mikado my po wspolnym spacerze na ktorym dopadl nas deszcz dwa razy. Mikado tak mnie ugoscila ze juz dzis nic w domu nie jadlam bo wciaz jestem pelna :tak: wiecej takich wizyt i na pewno schudne :sorry2:
Kinga ma dzis wyjatkowo krotkie drzemki, od 14.00 spala tylko 10 min i jest juz marudna, zaraz szykuje ja do spania nocnego.

Wszystkiego najlepszego dla naszych wszystkich polroczniakow :-) i dla Filipka na te 7 miesiecy.

Kochane dzieciaczki WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU!!!!!!!!!
ponko - a dla Filipka wsio dobrego na 7 mieszków :*
winki - rozumiem, domyślam się, że momentami musi Ci bardzo brakować rodziny , ale i tak zazdroszczę zdolności organizatorkich, dobry z Ciebie planer;) PS i tak długo się karmiliście cysiem :)
myszunia - witaj kochana z powrotem !!:-D Super, że już na nowym M:)
onanana -bidulko , ale Cię trzyma to wirusisko wstrętne!!!!!:wściekła/y: Pamiętaj pij "ile wlizie" ;) Gratki dla Majeczki - u nas też pierwsza się prawa pokazała :))
Anus - ale się uśmiałam z monologów do smoka :-D Bo Poli też się to czasem zdarza i w ogóle zauważylam, że najwięcej gada jak nikt nie widzi:confused:
andrzelika nie widziałam, marzy m isię wypad do kina od samego początku po porodzie!!Spodnie super i cena zarąbista, mam podobne tylk omaterialne, ale moja doopa w nich źle wygląda:/
Niuniunia - kochana, ja też mialam stresa, trzymam za Was kciuki będzie dobrze!! w ogóle odkąd jestem mamą duuuuuużooo bardziej rozumiem moją mamę, każdy ten stres z komunią, moim weselem, strach o dziecko...Ale dałyśmy radę , dasz i Ty!
Anus, ponko - ja mam 4 lata starszego brata, On bawił się moimi lalami i obcinał im włosy ( kuźwa same robin hood`y były, hehe) , a ja jego autami, klockami i tp, także luz;)
Mikado, fryz będzie "w pytkę Zdzisia zajebiaszczy!":-D:-D:-D Ale fajnie, że się spotkałyście z angie, faleko mieszkacie od siebie??? Zaraz obczajam foto - reportaż ze spotkania :-):tak::tak:

Laski, mój D ( tak ten sam, na którego narzekalam tu chyba z milion razy), mile mnie zaskoczył. Przez US jesteśmy splukani, a On bidny sprzedał kilkanaście gierek na boxa i kupił mi kupon do SPA na urodziny!!! ( No bo jutro koncze 18 wiosenek;-):-D:-D he he) Kochany! Już raz bylam z moją mamą ( dał nam na dzien kobiet) i bylo super, ale to nie takie SPA na caly dzien tylko kilka zabiegow, albo ,masaze.
Byłam z Polą na polu ( zawsze jak to teraz piszę to leję;) i w drodze poworotnej zgubilam Poli smoka ( teraz lubi taki jeden z TT), w domu chce jej dać inny z TT ( nuk mi się gdzieś zapodział) a Ona w ryk skubana nie chce innego, no to ją do fotelika, do auta i dawaj po smoak, ja sierota nie wzięłam stekaza od wozka i ją na rekach do tego sklepu, kupiłam ten sam - tylko model z napisaem BOY ;-) i wstąpilam do salonu fryzjerskiego mojej kumepli, obcięła mi grzywkę, a inne ciocie fryzjerki ni]osiły Polunię, ta idzie do każdego ,uchachana, śmieje sięw głoś, dopoki moja kumpela nie włączyła suszary ( takiej wiecei wielkiej co robi wielkie łuuuuuu) a Pola w ryk, no żesz kurde przeziec przy kolkach tak kochała suszarę, nawet jedną spaliłyśmy :-) hehe Karola musiała wyłączyć, młoda od razu się uspokoiła, a ja wracałam z lwią grzywą:happy2:

nunia właśnie fajnie wygląda w tych spodniach tyłek :) nawet taki duży jak mój :)

onanana- czasem tak właśnie jest sprzedawcą brakuje kolorów czy co i wysyłają inne, mi się na szczęście ani razu nie zdarzyło, ale może dlatego,że ja się dochodzę i z dwa razy piszę email o kolorze itp i proszę o odp.

Gola- te z materiału też mi się podobają, a jeszcze fajne bryczesy jak leginsy z takimi wstawkami w dół prostymi też chcę kupić one nogi wyszczuplają

Wszystkiego naj naj dla naszych 6 miesięczniaków i jednego 7 miesięczniaka...

gola mój też już płacze jak suszarkę słyszy a kiedys to usypiał przy niej:sorry2:.Super mąż Ci niespodziankę zrobił!!!Nie narzekaj nam tu na niego więcej:-p
mikado, angie super fotki dzieciaków, fajnie że możecie się spotkać tylko szkoda że taka pogoda...no ale w tej kwestii Was rozumiem..
mysza fajnie że już na nowym i to kilka kg mniej;-)
gratki dla Majuśki onanowej i zdrówka dla mamuśki
andrzelika miłego wypadu do kina, zdaj nam recenzję...

AnnaJ - nie bede mocno narzekać, chyba, że zasłuży ;)
andrzelika, wiem o co Ci chodzi, ja musze se krotki gatki kupić i jakś spó∂niczkę, koszulki na lato, bo zadnej sukienki nie wloze bo nie nakarmie Poli, musiałabym się do majtów rozbierać :-/

Hej maminki my nadal w szpitalu, Olek już lepiej uszka niby zdrowe ale musi brać jeszcze antybiotyk przez dwa dni. Dzis nie wiem co mu się stało bo zwymiotował mi po kolacji mam nadzieje ze to nie jelitowka i w niedziele albo poniedzialek wyjdziemy. Pozdrawiamy

Gola no nie narzekaj wiecej na meza, super prezent-niespodzianke Ci zrobil. My z Mikado mieszkamy w tym samym miescie, tylko ze po przeciwnych stronach, ale to jest miasto wielkosci moich Siemianowic wiec nie ma zle, szkoda tylko ze jednak trzeba podjechac autem bo na wozek to za daleko.

onanana gratuluje Majce zabka, no i mam nadzieje ze to chorobsko w koncu sobie pojdzie.

helenka trzymam kciuki zeby to nie byla zadna jelitowka i najpozniej w poniedzialek zebyscie mogli wrocic do domu, no i zeby problem z uszkami juz nie wracal.

reklama
angie - siem poprawię i nie bede;) Siamianowice to coś chyba jak moje J-no:) Ale i tak super, że jesteście blisko :) Wiesz, nie napisalam w komentarzach, ale jaki pucuś się z Kini fajny robi :)Nasza Pola też się ostatnio zaokrągliła;)
Helenka, nawet nie wiesz jak Ci współczuję:(Ech, biedny Oleczek:-( Zdrówka dla Maluszka i wracajcie już w niedzielę!!!!!!

Dziewczyny, leciało ostatnio Apocalypto M.Gibsona i ryczalam jak bóbr jak ta kobitka głównego bohatera - rodziła w tym dole, muszę popatrzeć czy leci dziś coś sensownego w tv

Do góry