Oj ominęły mnie takie wyznania miłosne:-)
Też Was KOCHAM !
Ostatnio odniosłam wrażenie,ze jak nie odpiszę przez kilka dni (bo czytam codziennie) to zaczynam za Wami tęsknić
syl84 my po nieudanej próbie marchewkowej (zaparcia) czekamy do skończenia 6 miesiąca. Teraz tylko cycek, za to częściej niż zwykle bo Filip starszy, głodniejszy. Te krosteczki to może od prania? Mój w kontakcie ze źle wypłukanymi ubrankami i pieluszkami dostał uczulenia na policzkach i miejscami suche plamki na ciele. Wyeliminowaliśmy płyn do płukania tkanin, płynu do prania daję mniejszą ilość i używam dodatkowego płukania wodą. Jest lepiej. Wprowadzanie pokarmu wcale nie jest trudne! Ja sama zamierzam mu przyrządzać posiłki (warzywka organic) a słoiczki awaryjnie na wyjazdy itp. Na początek ziemniaka, jabłko (słoikowe), pietruszkę, marchew. Wszystko co 4 dni a potem połączę warzywa w zupkę. Każdy nowy produkt będę podawać osobno i będę obserwować.
andrzelika cudownie masz ze snem Alanka! (nie zazdroszczę bo Ci się chłopina przestawi) Nasz mnie trzyma na straży nocnej, wstaję co 2-3 godziny
onanana Współczuję powrotu do pracy i rozłąki z bobikiem. cyt. "to moje dzieci (czyt. mąż i Maja)" uśmiałam się
Dzielni tatuś dobrze sobie poradził, pogratulować!
alma26 ja też z tych ci chodzą po dworze, bynajmniej nie po dachach
Najlepszego dla Kornelka na pół roczku!
Majuska1 dla Patuni też najlepszego!
marttika silnego masz Filipka, moje też się rwie do siadania ale to chyba jeszcze za wcześnie.
onanana, marttika, katarek powodzenia w pracy!
maggipka 100 lat dla Amelii z okazji 6 miesięcy! Fajna wycieczka w góry.
Angun oby trafiła się wspaniała opiekunka bo przecież to jej powierzasz swój największy skarb! Bardzo fajne krzesełko!!
mirelka1 to straszne co napisałaś, bardzo współczuję rodzinie. Tu w Irlandii nawet noworodkom nie zakładają czapek a wieje jak cholera. Biedny dzieciaczek
ankusch nieźle z tym łóżeczkiem, też bym się wkurzyła. Do nas na szczęście nowe dotarło ale też się obawiałam jakiś zniszczeń w transporcie. My braliśmy z ebaya.
Julianna moje tez ma takie dni,że nie chce spać a przy tym ciągle zwraca i coś z brzuszkiem ma i marudek jest. jednak trzeba dziecko obserwować bo coś się może wykluwać.
Niuniunia piękne ciacho!! Masz kobieto talent.
angie gratulacje dla Kingusi, mała akrobatka
Widziałam biegi bo biegli koło nas a teraz na pamiątkę pozostało pełno pustych butelek po wodzie na trawnikach
To naprawdę wielki wyczyn bo bieganie jest koszmarnie męczące!
nimfii my normalnie łyżeczką, a BLW może jak zacznie samodzielnie siedzieć i ząbków przybedzie.
Gola powodzenia na wizycie. Widziałam fotki z chrzcin Poli, Pola wyglądała Bosko! Jaka mama, taka córka
My mamy znów pochmurno ale w sobotę trochę cieplej było i zaprosiłam znajomych na obiad. Miał być grill ale nie było aż tak ciepło. Mimo to dzień miło spędziliśmy.
Dziewczyny czy pozwalacie spać dzieciom na brzuszku w nocy??????