reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dziewczynki ,jestescie naprawde kochane. Dziekuje za kondolencja ,ale na ta smierc wszyscy bylismy przygotowani ,wiec nie jest to takie straszna ,aczkolwiek bardzo smutne.

Gdzie jest Andrzelika ,strasznie sie o nia denerwuje.. Odezwij sie kobieto jak tylko bedzieszm mogla.

reklama
winki wlasnie to mi sie podoba na forum,wsparcie ktore zawsze podniesie Cie na duchu :-)
Andrzelika czekamy na jakies wiesci,mysle o Tobie i Twojej fasolce ,glowa do gory a wszystko bedzie dobrze,wierze w to :tak:

A u mnie tak nagle sie ciemno na zewnatrz zrobilo i wkoncu spadl deszcz a juz bylo tak okropnie duszno ze nie bylo czym oddychac mam nadzieje ze po tym deszczu sie lepiej zrobi :-)

witam wszystkie przyszłe listopadowe mamy :)
to mój pierwszy post na tym forum i szczerze powiedziawszy nie wiem co napisać ;)
Mam na imię Monika, mam 24 lata ( jeszcze nie skończone, bo to dopiero w listopadzie ;) ) i mieszkam na stałe w Legnicy. To jest moja pierwsza ciąża i wszystkim jestem bardzo podekscytowana. Aktualnie jestem na L4 z powodu miejsca pracy i dużego stresu z nim związanego ( pracuje na OIOM wcześniaków i noworodków). Z zawodu jestem położną, więc niby teoretycznie wiem wszystko, ale praktycznie to nic :p
Mam nadzieje, że nikt nie będzie miał mi za złe, że się tak "wcięłam" w wątek. Starałam się go przeczytać, ale jest tego bardzo dużo :)

miss_kumcia nie wcinasz sie,super ze dolaczylas,wiecej nas bedzie to bedzie nam razniej :-) No i przyznam, fajnie ze w naszym gronie pojawia sie polozna :-)
Kurcze tez caly czas zagladam czy andrzelika sie juz odezwala ale widze ze nadal cisza,mysle ze pojechala do szpitala albo odpoczywa,na pewno sie odezwie jak tylko bedzie mogla:tak: Ale kciukasy nadal trzymam &&&&& :-)

miss_kumcia, witaj! i pisz duuużo, zaglądaj często, w kupie raźniej :-)

też się zastanawiam co u andrzeliki, mam nadzieję że wszystko w porządku

reklama
Do góry