reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Winki przykro mi, ja tez niedawno straciłam kogoś bliskiego..
[*]
Andrzelika będzie dobrze, choć masz prawo się denerwować ze względu na to co przeszłaś wcześniej i lepiej dmuchać na zimne.

winki, kochana trzymaj się. Pocieszające jest to co piszesz, ze babcia była schorowana i teraz na pewno jej lepiej i ze spotkała sie w końcu ze swoim mężem ze którym tak bardzo tęskniła.
andrzelika , Ty chyba już dawno pojechałaś. Mam nadzieję że wszystko ok. lepiej dmuchać na zimne. Odezwij się do nas jak wrócisz!!

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tymi suwaczkami. Jestem nowa, chciałam do Was dołączyć. Zrobiłam suwaczek i podaje mi złe dane. Powinno być 11t2dc. Poradźcie coś. Chyba, ze ja coś źle liczę. Ostatnia miesiączka 23.02. Co myślicie?

Ja sobie liczę tak, jakbym ostatnią miesiączkę miała 27 stycznia, a w rzeczywistości miałam 8 stycznia. Więc może pokombinuj tak, żeby Ci się przesunęło? Ja mam np dzisiaj 14 tydzień a wg OM powinnam mieć 16t i 5d... więc nakłamałam w suwaczku :-D

No to jednak jest coś nie tak z tym suwaczkiem. Ok. Idę kłamać żeby dobrze wyszło.

EDIT: już mam dobrze:-) Na razie liczę od ostatniej miesiączki. Pewnie USG w 13 tygodniu to zweryfikuję i nastąpi cofnięcie.

Ostatnia edycja:
winki ,moje kondolencje
[*]

andrzelika koniecznie daj znać , jestem pewna ,że wszystko bedzie dobrze ,bardzooo mocno trzymam kciuki.

U mnie dzisiaj pogoda znowu do niczego ,jutro podobno ma być lepiej. Ostatnio coś nie mam żadnych objawów ciąży. Już bym wolała jakieś mieć chociaż bym wiedziała ,że oki. Pozdrawiam dziewczyny ,zajrze później.

Andrzelika trzymamy kciuki za Ciebie mocno. Na pewno będzie dobrze, napisz nam co i jak bo martwimy się bardzo o Ciebie.
https://www.babyboom.pl/forum/members/andrzelika1989-85276.html
Winki bardzo mi przykro z powodu śmierci babci
[*]
[*]
[*]

Pogoda jest tragiczna, poszłam sobie po zakupy zmoczył mnie straszny grad, że wróciłam cała mokra. Patrząc przez okno widzę dosłownie ciemne niebo, aż strach ogarnia. Ciągle zimno i zimno i pada... Ja jeszcze tylko jutro dzień nudy i do szkoły w weekend. W sumie to cieszę się bo to takie oderwanie jednak od siedzenia w domu...

Pozdrawiam;)
https://www.babyboom.pl/forum/members/andrzelika1989-85276.html

reklama
niekoniecznie nastąpi cofnięcie, mój termin zgadza się 100% z usg, różnie to bywa, pewnie wszystko zależy od owulacji, kiedy dokładnie była

Do góry