AnnaJ007
Fanka BB :)
ponko, kasiek2511 myslę że wprowadzenie mleka MM dziecku nie zaszkodzi(jedna porcja, tzn jedno karmienie). Kasiek odciągaj ile się da tego mleczka swojego...no ale faktycznie nie będzie Cię cały dzień...Co do mieszania mleczka z różnych odciągnięć to się nie zaleca...No ale jeśli się chce karmić piersią to wiadomo że czasami na jednym może się nie skończyć i dziecko się przyzwyczai...
Nie wiem czy w PL są takie małe saszetki MM, bo szczerze mówiąc to ja wolałabym zostawić "na wypadek" mleczka na jedno karmienie więcej niż żeby mą nie miał. Tym bardziej że w drodze może być opóźnienie pociągu itp. i co wtedy? Dziecko ma plakać z głodu?(chyba że ktoś jest takim fanatykiem)Czy tata cyca da?
2mycha1 bardzo ładne kolory wózka!!! no i cena też fajna:-)
U nas 15 stopni dziś, słoneczko i wiaterek no ale tu zawsze jest... Pamiętam jak pierwszy raz przyjechałam to chodziłam w bluzie z kapturem bo tak wiało a ludzie w japonkach)) Chyba już się przyzwyczaiłam do tego wiatru.
Nie wiem czy w PL są takie małe saszetki MM, bo szczerze mówiąc to ja wolałabym zostawić "na wypadek" mleczka na jedno karmienie więcej niż żeby mą nie miał. Tym bardziej że w drodze może być opóźnienie pociągu itp. i co wtedy? Dziecko ma plakać z głodu?(chyba że ktoś jest takim fanatykiem)Czy tata cyca da?
2mycha1 bardzo ładne kolory wózka!!! no i cena też fajna:-)
U nas 15 stopni dziś, słoneczko i wiaterek no ale tu zawsze jest... Pamiętam jak pierwszy raz przyjechałam to chodziłam w bluzie z kapturem bo tak wiało a ludzie w japonkach)) Chyba już się przyzwyczaiłam do tego wiatru.