ponko - gratki wielkie dla Filipka!!!!! Oby przeszedł ząbkowanie w miarę bezboleśnie!
andrzelika wózeczek bardzo ładny i za taką kasę ! PS Ja się dowiedziałam o ciąży 10 marca w toalecie w herbaciarni "Kawa 3 herbata" z wrażenia wyszłam z kibla z testem w ręce (byłam z koleżanką) , wszystkie kelnerki oczy jak 5 zł, a teraz jak przychodzę to chyba mnie czają, bo się uśmiechały , zawsze jak z brzuchem tam szlam , hehe - Gdy się dowiedziałam, że w ciąży jestem , totalny szok, byłam wtedy na L4 - a mielismy narade w pracy i musialam i tak przyjechać, chyba się domyślacie, że guzik z tej narady pamietam, nie mogłam się na niczym skupić, cudownie wspominam ciąże, mogłabym na okrągło zaciążać ;-) hehe
katerinka - super, może malutka już będzie tak jadła
margo udanej 30chy
niuniunia - tort wygląda wspaniale i pewnie pyszniutki będzie , z czym robiłas? A wózior śliczny , kolorki super!
Dzień dobry
, po okropnej nocce i wczorajszym dniu, dzisiejsza noc ok, Pola jadła tylko dwa razy
Dziś też humor ma wyśmienity, uhahana od rana, śpi teraz już ponad 2 godziny, ja szybko pojechałam do miasta, byłam w Rossamanie i zakupiłam płyn do kąpieli z oliwką, żel do mycia ciała i mleczko do ciała NIVEA NUTRI SENSITIVE wszystko - i tu pytanie
onanana do Ciebie bo wiem , że na NIVEI jedziecie, używasz tylk ożelu , czy np tylk otego plynu z oliwką i w nim myjesz? Nawilżasz po kąpili jeszcze oliwką, bądz mleczkiem??
PS chcialam kupić ten plyn Linomag z parafina, ale nie byl ow Rossamnie, ani w aptece, słyszałam, że suuuper jest też płyn z oliwką Skarb Matki