reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

mycha też mamy 1200zł na miesiąc a wydaje 230zł na MM i 4 muszę mieć butelki D, bo strarczy nam jedna na tydzień przez to,że mały codziennie ma mieć po 4 krople, a do tego zawsze,albo się przeziębi i coś to pampersy itp, tu internet,cyfra,wielki kredyt, telefon, woda, prąd i wiele innych rzeczy, a nie powiem o tym ile miesięcy do tyłu jesteśmy w dodatku jeszcze innym wisimy

Dzięki dziewczyny już mi przeszło, a mój prosił żebym mu dała buzi na zgodę i przepraszał...ale nie dam się tak łatwo przekonać, bo mnie wpienił...

reklama
Niuniunia gratuluje czesciowego wygrania z paznokciem. Miejmy nadzieje ,ze sie wyleczy zupelnie.
Andrzelika ,oj bidulko ,zamiast fajnych walentynek ,dakie okropne wiadomosci. Dlaczego te pieniadze wszystko psuja.?
Gola- kup mezusiowi kartke i pogodzcie sie jak wroci. Moze chociaz noc bedzie walentynkowa.
Kati - Gdzie ten obiad jutro?
Asia333- Sto lat kochana
Mycha -milego wieczoru ,switny deser.
Angie -Kinguchna cudownie daje rade

My dzis zalatani -Rano silka -Oli ani moment nie plakal ,tylko rozgladal sie caly czas na inne dzieciaki i baby machajace nogami, Potem 3 godz (balejage) u fryzjera ( u kolezanki w kuchni) , dawal rade ,bo byla suszarka i spal i jadl. Spisal sie na medal.
No i szykujemy niespodzianke dla tatusia. Porywam go z jego lekcji polskiego do superowej restauracji w Kopenhadze.
Na szczescie poszedl wlasnie na ten polski ,bo sie balam ,ze caly plan mi runie. Po pracy wrocil z kwiatami i czekoladkami. Jestem w szkou ze pamietal ,bo on to nie od takich okazji. Oli spi bidulek w rozpietym kombinezonie w foteliku samochodowym. Wiem ze jestem okrutna ,ale mam tyle rzeczy do zrobienia ,ze nie mam zamiaru go budzic jeszcze przez 20 min. No i dzis pierwszy raz zostanie z opiekunka.
Mam nadzieje ,ze wszystko sie uda. Leca oko malowac. ilego romantycznego wieczoru kochane. Bez kaski tez sie da. Troche checi..

Andrzelika-jak byl całus na zgode to moze i rury sie odmrożą:)
asia333-sto lat!
Tym ktore planuja walentynkowy wieczor powodzenia!w listopadzie bedzie wiadomo jak sie udaly. Hi hi
my raczej bez szału dzis.walentyn śpi. ja biore soe za obiad.a m na kompie pracuje.pozdrawiamy

wiki na kościelnej baberska chata czy zagroda - jesteśmy już po carpacio z kaczki rybka z grila z warzywami ''wjechała'' mąż kluchy z kurakiem w eleganckiej wersji z rosołem z kaczuchy :)) wyjścia są potrzebne bo to zbliża ale u nas w związku to trochę pracy potrzeba czułości miłości i seksu - bo wszystkiego brakuje po trochu - jest wielka miłość do Klaudusi i to pewne
niunia cieszę się że moja rada pomogła i że Ci lepiej :))) super że zadowolona jesteś

Winki, to super, że Oluś był taki spokojny :-) Miłego wieczoru, zazdroszczę Ci, uwielbiam Kopenhagę, tam był nasz pierwszy romantyczny wyjazd z A. :tak:

Andrzelika,
zgoda zgodą ale przyciśnij go jeszcze trochę, nie może być tak, że pójdzie mu to płazem bo się znowu powtórzy. Życzę cierpliwości i oby już wyszło na prostą.

Mój A. powiedział, że ma dzisiaj dla mnie niespodziankę. Ciekawe co to, może jego mama zgodziła się zostać z Filipkiem? Oby, mam ochotę na wspólny wieczorek, ostatni taki mieliśmy dwa miesiące temu :tak:

Wszystkim paniom życzę udanych walentynek, niech Wasi mężowie/partnerzy nie zawiodą :-D A ja lecę się uczyć :-p

no właśnie jak nie wiadomo o co chodzi to o kasę... :( E pojechał coś załatwiać i pocieszał mnie mówi,że jutro woda już będzie na pewno

reklama
Do góry