reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

He he no tak to z nami jest... Ja sie staram myśleć o sobie dobrze. nawet dziś stwierdziłam przed wyjściem że nawet ładnie wyglądam, niestety tylko mi się tak wydawało...

Jeśli chodzi o macierzyństwo to mnie też strasznie zmieniło i jak widzę zdjęcia Madzi to nie dowierzam ze można takiemu dziecku zrobić krzywdę...

reklama
mikado mi właśnie też wycięli tylko kawałeczek i już 5 miesięcy po i nic się nie dzieje :tak:a ja po szczepieniu Lenki się śmiałam, bo mnie babki tak rozbawiły, moja mała wyje a ja gnije :-D
niuniunia i andrzelika dziewczyny to jest naprawdę bardzo niebezpieczne szczególnie jak któras z was pisała o tej kresce odchodzącej od palca i ropie, naprawdę ktoś z bliskich powinien wam do du...y nakopać i do chirurga, przeżyłyście poród to i to wytrzymacie, chyba lepiej mieć usunięty paznokieć niż w skrajnym przypadku amputację palca, ta której sinieje biegiem do lekarza!!!!!! A na paznokcie na dłoniach możesz zakupić sobie maść ichtiolową lub argosulfan - na receptę, obie maści mi pomogły na paznokcie u dłoni!!1
margana życzę zdrówka :-)
marttika moja mała ma na powiece, i jak się napina lub płacze to widać to mocno, ale lekarz powiedział, że zejdzie, a tak przy okazji to byłaś w tej przychodni na Pogodnej?
onanana ja jestem dość szczupła pierś nr B i bluzki ostatnio kupuje tylko 40 :szok: więc głowa do góry to rozmiary dojrzałych kobiet :-) i moja córcia też pięknie śpi od 21 do 7 nawet 8 super nareszcie wiem jak to jest :-) a chłopy to inny gatunek, a z ciebie fajna laska jak na zdjęciach widać :-)

ONANANA fajno że wyszłaś gdzieś no i że zakupy udane mi też na chrzciny było ciężko coś kupić wbić się wbijałam w kiecki ale jak w nich wyglądałam :) he he nie przejmuj się chłopem mój też jak coś wypali to szlag by go trafił ... ja mu zawsze mówię że niech w lustro spojrzy- w formę lany nie jest i nich się odchrzantoli ode mnie
kurcze nic fajnego jak czlowiek po ciąży nie może schudnąć ja się biorę za dietkę ale mam takie apetyty że sszok

kati ja też mam apetyt jak wilk i różne dziwne zachcianki najczęściej słodkie :-pa właśnie opier...oilłam średnią pizze z piwkiem, taka moja wieczorna zachciewajka, a o noszeniu starych ciuchów mogę zapomnieć mimo iż ważę tyle samo co przed ciążą :szok: ale zmieniłam styl na bardziej luźny :-D i jest oki.

ja niestety też mam problem z powrotem do mojej wagi :-(
nie wyglądam źle no i noszę wszystkie ciuchy te co przed ciążą czyli rozmiar S ale czuje się jak jakiś kołek :szok:
zrobiłam sie jakaś taka bezkształtna :eek:
mam nadzieję że to nie będzie trwać wiecznie
muszę Wam się pochwalić że od 2 tyg ćwiczę codziennie (prócz weekendów). kupiłam sobie step i chodzę sobie na nim do muzyczki 30 min lub 1h dziennie(tyle na ile mi Nadia pozwoli). najpierw muszę spalić tłuszczyk a potem się wezmę za mięśnie :-D

mycha tłuszczyk przy rozmiarze S to chyba niemożliwe ;-) Boże kiedy ja nosiłam rozmiar S???? Chyba jeszcze w podstawówce, czyli jakieś 15 lat temu :-D ale ja się dobrze czuje ze swoją 40 jesteśmy za pan brat :tak:

Margo przypomnialaś mi o tej maści ichtiolowej może ja ją spróbuję jeszcze walnąć na te moje giry może się uda kurna szukam podologa może oni mi cos zrobią skoro chirurg nadaje się na wylot...

Madzia mi też siedzi w głowie jak zobaczyłam jej zdjęcia z krzyżami itp to aż mnie ścisnęło w środku. Jednak teraz widzę, że po porodzie stałam się inną osobą, odpowiedzialną. Teraz dla mnie każdy szczegół jest ważny, nawet źle ułożony włosek bo nie chcę by mówiono o mnie bezpodstawnie, że o maleństwo swoje nie dbam. Naprawdę ja też nie potrafię zrozumieć tej sytuacji ale cóż...

niuniunia a nie możesz pójść do przychodni chirurgicznej, weź skierowanie od swego lekarza rodzinnego i pójdź niech zobaczy może w przychodni zareagują, a w ostateczności możesz iść prywatnie tylko to kosztuje 500 zł przynajmniej u mnie :szok: mnie na ostrym dyżurze lekarz umówił w przychodni przyszpitalnej i następnego dnia rano było po wszystkim :tak:a podejrzewam, że na maść może być za późno, dla mnie nie pomogła, a z twego opisu twój palec jest w o wiele gorszym stanie niż mój :-(

Wiecie co, nawet mój maż dziś wrócił z pracy i mówi, ze nigdy tak nie miał, ale ta Madzia mu siedzi w głowie, strasznie mu jej szkoda i nie moze przeżyć tego co sie stało. Oni też się stają bardziej ludzcy przy dzieciaczkach;-)

reklama
a ja nie tyle jem słodkie co jedzenie i dupa wielka, chociaż nic mnie tak nie denerwuje jak brzuch, straszny jest...

onanana- ja to bym na twoim miejscu coś odwaliła mu, bo ja w stosunku do mojego męża bardzo otwarta jestem i zaraz mówię jak coś, mój to by mnie w życiu w mini nie puścił on to zazdrośnik nie pozwoli żeby kto inny patrzył na moje nogi, chociaż ja i tak czasem nałożę, może faktycznie podjudź go jakoś żeby był zazdrosny, bądź szczęśliwa strój się i maluj może zacznie się interesować

Do góry