HEJ DZIEWCZYNY
Melduje sie i ja po przerwie.U nas zmiana mieszkania na wieksze i do tego przy okazji remont tego wiekszego dobiega konca.Z wczoraj na dzis spedzilismy wlasciwie juz tam pierwsza noc.Ale pelno kartonow w kolo i balagan przeprowadzkowy.
Ja z moim wiekim brzuchem malo co moge robic a spieszymy sie zeby przed narodzinami synka zdarzyc
Roboty po pachy a i tak pozostana drobiazgi do zrobienia jeszcze dlugo po...bo od 1 maja jestesmy na nowym zameldowani,stare mieszkanie do porzadku trzeba doprowadzic i je oddac,a poza tym pozostaja sprawy przemeldunkowe i spacery po urzedach-cala biurokracja.
Moja Nikola na szczescie mi nie choruje,ale tak jak i wasze pociechy poltoraroczne daje niezle popalic,chocmysle ze zaczyna sie fajne okres ,juz mozna sie z nimi dogadac i jest niekiedyprzesmiesznie jak sie obserwuje ich zachowanie.
Nie moge sie juz doczekac drugiego szkraba ,bo ta ciaze znosze ogolnie ciezej niz pierwsza ,bo dochodzi opieka nad corka,a niestety tu na obczyzniejestesmy zdani glownie na siebie i trzeba sobie jakos radzic
Zostalo jeszcze 4 tygodnie i mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze
Antila strasznie mi przykro z tego co ci sie przytrafilo.....
Wiem ze nie kazdy cieszy sie od razu z nieplanowanej ciazy i nieraz pojawia sie ona z nienackadlatego moge zrozumiec twoje lzy.Ale niepotrzebnie sie dobijasz ze nastapilo poronienie,po prostu tak sie nieraz dzieje....:-(Smutku pewnie nie da sie uniknac,ale szkoda klasc sobie na dusze jeszcze takie ciezary.Zycze ci abys sie z tego podniosla i by maluszek pojawil sie znowu -upragniony i wyczekany
ale wiedz ze sam sobie raczej wybierze pore kiedy bedzie chcial przyjsc,bo dla rodzicow zadko kiedy jest ta wlasciwa pora.
Hanus 78 brawo za wytrwalosc na forum,szybko skonczonego remontu(my mamy caly czerwony przedpokoj
),mam nadzieje zagladac tu ,ale nie zawsze jest czas ,wena,cos do opisanie,zwykle zycie,nieraz inne sprawy wychodza na pierwszy plan(tak jak wtedy gdy pochlaniala nas ciaza i pierwsze miesiace zycia dzieci,teraz jestesmy zaprawione bardziej ,juz nas tak nie rozczula kazdy katarek i kolejny zabek)
ale zgadzam sie ze szkoda by bylo gdyby forum calkiem zamarlo
Pozdrawiam pozostale mamusie bardzo goraco!!!!!!