reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

hej!

Larvuniu widze ze was tez dopadł ten paskudny wirus, współczuję....Dużo zdrówka dla Marcelka!!!!

A u nas kolejny dzień bez spania:baffled:
Blanka była dzisiaj od 8 do 20 z tatusiem i świetnie sobie poradzili, a ja mogłam posiedzieć u siebie w sklepiku i ogarnąć zaległości...

reklama
mam dola.... fruciu moj maly rzygal mi odkad spac poszedl... 3 razy i to tak fest :-( kurde.... dzis spi z nami, bo nie mam poscieli wiecej na zmiane dla niego... strasznie plakal... :-( dopiero co mi zasnol... mam dosc....

czesc misia
no dbra ide spac... dobrej nocy kochane, dzis mam nocke z glowy, ehhmm... bpje sie zasnac czy znowu nie bedzie rzygac :-(.

.. do juterka :*

Hello:-)

Głowa mi pęka:baffled: Idę w kimono, bo zaraz umrę chyba. Inga dzisiaj miała krzyczący dzień, mam dosyć... non stop łaziła ze smyczami i darła się w niebogłosy Ada, Ada (Amba) i chciała te biedne psy prowadzać, a jak już skapitulowałam i jej pozapinałam te smyczki, to darła się, bo te nie miały ochoty dup ruszyć i była wściekła jak osa.. masakra jakaś...

Buziaki dla chorujących maluszków... kurcze co się dzieje, aż zaczynam bać się do Polski jechać:baffled:

Larvuniu, a moze Marcelek wymiotuje od kaszlu...? U nas tak wlasnie bylo... zdrowenka dla niego... no i zycze bys jednak troszke pospala... jak rano o 4tej masz wstac...

Pa...

Ja tez jakas do dupci jestem, Oskar tez dal dzis popis... achhhh, szkoda gada... jestem normalnie nabuzowana... wrrrr

Ide spac, to chyba zrobi mi i otoczeniu (mezowi) najlepiej...:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry