reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

czesc kochane

melduje,ze zyje

caly tydzien bylu u nas przyjaciele z pl,wiec trudno bylo mi zajrzec
dzisiaj tez mam dzien za soba taki,ze ino spac mi sie chce
wogole ostatnio mam mega spiocha :baffled: wkurza mnie to na maxa
a jeszcze mnie kapiel czeka i coanjmniej godzina nauki norweskiego,bo jutro mam szkole

achh

reklama
Dzien dobry:-D
Jak milo dzien zaczac od BB
Moj maly jak zasnal wczoraj okolo 19 tak spi do tej pory:szok:jestem w szoku ale moze dlatego ze w dzien spal do poludnia jedynie 1,5godzinki i juz po 17 byl marudny.

Larvuniu,Beatko jak maluchy????Jejku widze ze te paskuctwo zaczelo znowu lapac,
ZDRWOKA WSZYSTKIM ZYCZE

Zmykam na kawke sniadanko

Dzień dobry:-)

Larvunia, Beatka, jakb dzieciaki?

Inga dzisiaj zrobiła sobie przerwę w spaniu od 4 do 6:baffled: Pośpiewała, pokakowała i poszła spać, a teraz wije się pod drzwiami, bo zaczyna się akcja smycz:baffled::angry:

Witam.

Dziś przyszła mi torba by wsadzic router i wysłac ten internet do dostawcy,ale mam na to 3 dni tak więc jeszcze jutro skorzystam.
Siedzę w necie i szukam ulg podatkowych i zwrotów jakie nam się należą.
Za wywóz śmieci i wynajem mieszkania troszkę kaski wpadnie.Ale dalej szukam.

Jak tam dzieciaczki?
U nas wporządku.Młody co prawda dalej się budzi w nocy,najczęściej na mleko_Od przyszłego tygodnia odwyk mu robię.

Miłego :-)

dzien dobry...

u nas sypie snieg:tak:

ja juz powoli pokonczylam porzadki w szafach... wrrr, teraz juz tylko sprzatnac na zewntarz - odkurzyc, umyc i ok:-)

Oskar spatunia, ja zrobilam spaghetti, i zaraz chba sie poloze i pospie sobie tez...

pusto tu cosik:sorry2:

Cześć dziewuszki:rofl2:

U nas lepiej ufff do tego stopnia lepiej że juz się biją te moje łobuzy:angry:
Larvuniu o widzę ze i Marcelito zachorował:szok:kurcze co się dzieje:dry:
Bira akcja smycz jest the best :-Dwidzę juz jak suki koło idacej ingi grzecznie maszerują:-D
Anineczko znajdź mi tez jakąś ulgę:tak:
Karinko jak miło że wpadłaś co tam nowego?
Sabinko tylko dzień dobry?;-)
Elbra kto tam znowu cię pogryzł idę zrobić obdukcję pogryzienia:-D;-)
Anulka to spanie jak tam test wypadł?
Lilka zakuwaj zakuwaj:tak::-)

Idę podwieczorek towarzystwu robić ale jeszce rzucę okiem na inne wątki:-)

Hej...

Beatko, nie robilam testu, w koncu my sie nie staramy - tylk oprzestalismy uwazac:-D:-D no i poki co nie przeswietlam sie, wiec tak naprawdenie mam potrzeby testowania...
he, he jakbym byla w ciazy to normalnie bylibysmy megaplodni:-D:-D
a spanko... taka pogoda i nocki ciezkie... wiec co robic, korzystam i spie...

Oskar spi od 13.10... fiu, fiu...:-D:-D

reklama
Do góry