reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry:-)

U nas słoneczko zaraz wyjdę z dziećmi na spacerek:tak:
Anulka mam tylko krótszą grzywkę i tak bez zmian ale jak bedziemy na spacerku to cosik cykniemy;-)
Sabinko super że katar opanowany:tak:
Mirka nie całuj małego i tyle:tak:
Wisienko szczęśliwej podróży:tak:

haloo lejdis!!
melduje, ze juz mam kompa no i moge sie wreszcie odzywac!!!

moze tak krotko co u nas:tak:
matti ma 4 zeby po 2 jedynki gorne i dolne smiesznie to wyglada , bo w gornych ma szpare miedzy zabkami jak mamusia a dolne sa zlaczone:-D
jeszcze sam nie chodzi no ale drepta przy wszystkim i kaze sie prowadzac za rece-nocki mam ostatnio okropne (pisze tak jakbym wogole sie kiedys wyspala-hahahahaha!!) maciek mial okropny katar, teraz juz mu powoli przechodzi no ale od 2 dni ma taki mokry kaszel i nie wiem czy jeszcze czekac czy po raz 3 isc z nim do lekarza, co jeszcze u nas mhhh maly juz wcina praktycznie wszystko takze obiad juz gotujemy razem;-)
mleka juz mu nie daje od 2 miesiecy tylko jak cos to te kaszki z bobovita i to jemy na sniadanie i kolacje ahhh tyle jest do opowiedzenia, ze czasu nie straczy, bo musze sie do pracki szykowac no a jak przyjde to M bedzie okupowal kompa wiec postaram sie wpasc wieczorkiem.

tylko tak jeszcze szybciutko dopoki pamietam:blink:
karinka-mam nadzieje, ze interes ci sie kreci

sabinka-tak wyslalam ci urodzinki moje i maciusia
moje 2,06 a Matthiasa 11,11 imieninek nie obchodzimy:dry:

lilka-buziolki dla syneczka

elbra- jak nocka bidulko??
anulka-tez marze o przespanej nocce zaufaj:tak::sorry2:

mirka-rada na opryszczke-nie calowac malego, no i samej wziac zovirax czy cos innego-ja wlasnie mam no i az mnie sciska, ze go nie moge wycalowac no ale coz:dry:

wisienka-no to udanego lotu, kurcze dopiero co lecialas do polski jak ten czas leci:-D

anineczka - jak ci w polandzi no i jak dzieciaczki??

dobra spadam sie szykowac do pracy-milego dzionka i buziolki!!
papapapapapapapa!!!!!!!!

dziewczyny, nie potrzebuje ktoras z Was blokady do szafek/szuflad? Bpo ja kupilam jakis czas temu w Ikei... (specjalnie jechalam do Wrocka...) i teraz kupila mi przyjaciolka... (kiedys jej mowilam ze jakby byla to zeby mi kupila...) no i mam 10 paczek na zbyciu... wygladaja tak:

w jedenej paczuszce jest 5 szt (na 5 szuflad lub 5 drzwiczek szafki)
http://allegro.pl/item456813986_blokada_szufladyszafki_ikea_5szt.html

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90148691

albo bede musiala wystawic je na allegro...:sorry2:

reklama
dzien doberek

Przyszlam sie tylko przywitac. Dzisiaj lece takze odzezwe sie dopiero z angli.
buziaczki

Wisienko szczesliwej podrozy:tak:

Dzien dobry:tak:

U nas nocka tez do bani... co moment byl krzyk przez sen... ach, nie wiem czy to ta dolna dwojak co przebl sie 2-3dni temu tak daje we znaki czy inny zabek...

Sabinko, to my placimy mniej za neta - 50zl... a u Was mocno duzo...:szok:

Teraz Oskar ma drzemke, jak wstanie to cos zje i mykamy na zakupy i moze do parku... trza korzystac z naszej pieknej polskiej zlotej jesieni;-);-)

dziewczyny, kiesy w Polsce jest kolejne szczepienie? Bo ja mam zapisane w ksiazeczce olowkiem, ze 12-13 miesiac... hmmm, to u nas dwunasty juz leci... :rofl2:

Anulka no wlasnie widzialam ze dziewczyny juz pisaly jak jest roczek to szczepienie i bilans:tak:
Dziewczyny a czy bierzecie pneumokoki i meningokoki???bo ja raczej chce wziasc

Sabinko z katarem mozna wychodzic na spacer,nawet jak dziecku po brode gile wisza ;-)
przeciwskazaniem do zostania w domu jest goraczka
ale z kattarkiem lekarka mowila,ze dobrze jest chodzic na spacerki bo dziecko sie uodparnia,a takze dobrze mu sie oddycha

Beatko dziekuje za zyczenia :-)

100 lat dla naszego rocznego Igorka!!!!

ja jestem zla troche po dzisiejszej nocy,a wlasciwie po dwoch ostatnich
Gabriel przechodzi chyba jakis okres,bo nie chce zasypiac w swoim lozeczku,ani przy tacie ino przy MAMIE i w lozku gdzie mama spi :angry::baffled::crazy:
mnie to denerwuje,bo sie boje,ze spiac cos mu zrobie
juz dwie akcje mialam
a to Gabriela wyciagnelam spod koldry,bo byl calkowicie przykryty koldra
a to raz ramie na nim polozylam na spiocha....mnie to strasznie stresuje,ze cos mu zrobie,a maly jak tylko czuje ze do lozeczka go odkladam wlancza alarm :baffled:
nie wiem co jest,bo od urodzenia spal w lozeczku i bylo dobrze
kryzys jakis czy co?:baffled:

Lilka mysle ze to co napisala Anineczka jest trafne-maly potzrebuje i czuje Twoj zapach Twoja bliskoc i bicie serca:tak:

Hello dziewuszki:-)
Ale miałam ekstra dzień;-)Dałam nogę z domu z rana a wróciłam o 16:-)Byłam u fryzjera na plotach w starej pracy na spacerku samotnym.I odpoczełam:tak:
Michał ma sie dzisiaj zdecydowanie lepiej z rana goraczka puściła i tak jest do teraz także wkroczył w okres zdrowienia kamien z serca mi spadł ufff:happy:

Sabinko no poszalałam jak mnie dziewuszki zobaczyły to powiedziały że ekstra nawet fryzjerka jak weszłam to powiedziała ze bardzo schudłam:rofl2::-)
A co spacerków z katarkiem to tak jak dziewczyny pisały jak najbardziej bo jest lepsza wentylacja tak do -10 spokojnie jak nie ma duzego wiatru wychodzić:tak:.Oczywiście jak nie ma goraczki:tak:kapać tez mozna:tak:

Anineczko w starym domku tez tak miałam i było git:tak::ninja2::ninja2::ninja2:nikomu nie piśniemy;-)

Anulka jak skończy roczek i bilans na roczek:tak:
Skończ karmić to dam cynk ;-)

Liluś strasznie mi przykro :-(ale ci faceci tak maja głąby i tyle:tak:Daj mu nauczkę niech wie:tak:
Biedna Hania no i nieuniknione ze maluszek złapi chociaz moze jak karmisz to nie ale zawsze ryzyko jest.Tak sobie teraz spojrzałam ze kruszynka ma już 3 tygodnie :tak:już chłop jak dąb.
A z tym przytulaniem to podobnie jak Anineczka mysle ze taki maluszek potrzebuje bliskosci mamy ale za miesiac to juz niestety trzeba się wziać ostro za to spanie w łózeczku:tak:

Mamy kupe fajnych filmików na dvd idziemy coś pooglądać;-)

Beatko no to dzien faktycznie fajny az pewnie uskrzydlona sie zrobilas:tak:

IGORKU DOŁACZAM SIĘ DO ZYCZEŃ STO LATEK CIOCIA ŻYCZY:tak::tak::tak:

Anulka troche wir a trochę wspomagacz;-)
Z Michałem uwaga przytyłam z 30kg :szok:ale lezałam i miałam dodatkowo zatrucie ciazowe no i wpierniczałam batony tak że tylko papierki za kanapą były:-):zawstydzona/y:
Z Olką mniej bo jakies 18 kg ale chodziłam nie musiałam non stop lezeć no i słodyczy tak mi się nie chciało
Po Michale wcale nie doszłam do wagi sprzed ciazy chociaż się starałam:no:a teraz lepiej sie czuje no i muszę utrzymać wagę a moze jeszcze uda mi się z 5 kg zrzucić :dry:ale by było fajowo tylko ja jestem łasuchem:zawstydzona/y:
Anulka my taki mały jasieciecz dla oli mamy a przy katarku taką profilowana podusie twarda z wgłebieniem specjalnie kupiłam:tak:
Mirka zazdroszczę wypadu do Wenecji pewnie naładowałas bateryjki:-)

Beatko przy pomocy jakiego wspomagacza?????ladny wynik:-)

IGORKU wszystkiego najlepszego -tysiace buziakow dla Ciebie

Do góry