E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzien doberek
Przyszlam sie tylko przywitac. Dzisiaj lece takze odzezwe sie dopiero z angli.
buziaczki
Dzien dobry
U nas nocka tez do bani... co moment byl krzyk przez sen... ach, nie wiem czy to ta dolna dwojak co przebl sie 2-3dni temu tak daje we znaki czy inny zabek...
Sabinko, to my placimy mniej za neta - 50zl... a u Was mocno duzo...
Teraz Oskar ma drzemke, jak wstanie to cos zje i mykamy na zakupy i moze do parku... trza korzystac z naszej pieknej polskiej zlotej jesieni;-);-)
dziewczyny, kiesy w Polsce jest kolejne szczepienie? Bo ja mam zapisane w ksiazeczce olowkiem, ze 12-13 miesiac... hmmm, to u nas dwunasty juz leci...
Sabinko z katarem mozna wychodzic na spacer,nawet jak dziecku po brode gile wisza ;-)
przeciwskazaniem do zostania w domu jest goraczka
ale z kattarkiem lekarka mowila,ze dobrze jest chodzic na spacerki bo dziecko sie uodparnia,a takze dobrze mu sie oddycha
Beatko dziekuje za zyczenia :-)
100 lat dla naszego rocznego Igorka!!!!
ja jestem zla troche po dzisiejszej nocy,a wlasciwie po dwoch ostatnich
Gabriel przechodzi chyba jakis okres,bo nie chce zasypiac w swoim lozeczku,ani przy tacie ino przy MAMIE i w lozku gdzie mama spi
mnie to denerwuje,bo sie boje,ze spiac cos mu zrobie
juz dwie akcje mialam
a to Gabriela wyciagnelam spod koldry,bo byl calkowicie przykryty koldra
a to raz ramie na nim polozylam na spiocha....mnie to strasznie stresuje,ze cos mu zrobie,a maly jak tylko czuje ze do lozeczka go odkladam wlancza alarm
nie wiem co jest,bo od urodzenia spal w lozeczku i bylo dobrze
kryzys jakis czy co?
Hello dziewuszki:-)
Ale miałam ekstra dzień;-)Dałam nogę z domu z rana a wróciłam o 16:-)Byłam u fryzjera na plotach w starej pracy na spacerku samotnym.I odpoczełam
Michał ma sie dzisiaj zdecydowanie lepiej z rana goraczka puściła i tak jest do teraz także wkroczył w okres zdrowienia kamien z serca mi spadł ufff
Sabinko no poszalałam jak mnie dziewuszki zobaczyły to powiedziały że ekstra nawet fryzjerka jak weszłam to powiedziała ze bardzo schudłam:-)
A co spacerków z katarkiem to tak jak dziewczyny pisały jak najbardziej bo jest lepsza wentylacja tak do -10 spokojnie jak nie ma duzego wiatru wychodzić.Oczywiście jak nie ma goraczkikapać tez mozna
Anineczko w starym domku tez tak miałam i było gitnikomu nie piśniemy;-)
Anulka jak skończy roczek i bilans na roczek
Skończ karmić to dam cynk ;-)
Liluś strasznie mi przykro :-(ale ci faceci tak maja głąby i tyleDaj mu nauczkę niech wie
Biedna Hania no i nieuniknione ze maluszek złapi chociaz moze jak karmisz to nie ale zawsze ryzyko jest.Tak sobie teraz spojrzałam ze kruszynka ma już 3 tygodnie już chłop jak dąb.
A z tym przytulaniem to podobnie jak Anineczka mysle ze taki maluszek potrzebuje bliskosci mamy ale za miesiac to juz niestety trzeba się wziać ostro za to spanie w łózeczku
Mamy kupe fajnych filmików na dvd idziemy coś pooglądać;-)
IGORKU DOŁACZAM SIĘ DO ZYCZEŃ STO LATEK CIOCIA ŻYCZY
Anulka troche wir a trochę wspomagacz;-)
Z Michałem uwaga przytyłam z 30kg ale lezałam i miałam dodatkowo zatrucie ciazowe no i wpierniczałam batony tak że tylko papierki za kanapą były:-)
Z Olką mniej bo jakies 18 kg ale chodziłam nie musiałam non stop lezeć no i słodyczy tak mi się nie chciało
Po Michale wcale nie doszłam do wagi sprzed ciazy chociaż się starałama teraz lepiej sie czuje no i muszę utrzymać wagę a moze jeszcze uda mi się z 5 kg zrzucić ale by było fajowo tylko ja jestem łasuchem
Anulka my taki mały jasieciecz dla oli mamy a przy katarku taką profilowana podusie twarda z wgłebieniem specjalnie kupiłam
Mirka zazdroszczę wypadu do Wenecji pewnie naładowałas bateryjki:-)