reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry;-)
no juz jestem tylko doprowadzę chatkę do porzadku:tak:
Asix Ladina witajcie dziewczyny:tak:mam nadzieje że u was ok z maluszkami
Wisienka rzeczywiście rozsądne pakowanko
Anineczko no ja się nie dziwię ze tyle masz bo w końcu 2 dzieci a kuriera za jajka powieś:-)
Anulka wow jakie zakupy na allegro ja jakos nie wszystko kupuję wolę na realu
Lilka no napisz chociaz czy 2w1 czy nie

lecę potem bedę miłego dzionka

reklama
No młody śpi.

Wysłałam do operatora smska o mały kredycik i dali mi 2 euro,mogłam zadzwonić do męża.
Ponoć kurier będzie dziś lub jutro :tak:

Aniulko mój młody chodzi w rajtach ,body z krótkim rękawkiem i bluzką z długim.
A stopni mamy gdzieś koło 19.W nocy dziś spał w body z kr.rękawkiem a okno było otwarte i tak gorąco było.Góre mamy cieplejszą niż dół.

Bira miejmy nadzieje,że to wesele wypali i się chociaż troche pobawicie :tak:
Gratki dla Ingi.:-):-):-)
Hallowenowe dzieciaki idą ząb w ząb :laugh2::laugh2::laugh2:
A net będe zakładać jak tylko przyjade.Na tej wiosce mam nadzieje,że mi coś założą.Chyba wybiore neostrade bo jest chyba najbardziej dostępna :dry:

Wisienko zmieścicie się w 15kilo?
Wow.
Paczki pack-kurier.pl: Paczki Dania, Paczki Anglia, Paczki Irlandia, Przesyłki Dania, Przesyłki Anglia, Przesyłki Irlandia jest tani :laugh2::laugh2:
Ja naprawde w tych paczkach mam same potrzebne rzeczy :zawstydzona/y:
Zimowe ciuchy,buty,kilka zabawek,prezenty.

Mirka a jak będziecie się przeprowadzać to meble też jadą z Wami?

Beatko to wspaniale,że wizyta męża była udana.
To teraz mąż kiedy przyjeżdza?

Asix a jak ogólnie wizyta teściowej?
Nasz dzieciaczki roibą się charakterne :laugh2:

Kurcze lece prasować.

Może mi podpowiecie co zrobić z kilogramem pomidorów :confused::sorry2:
Mam tyle żarcia w lodówce i nie wiem czy to zjemy do jutra noc :baffled:

anineczka .... tak czesciowo tzn wieksza czesc jedzie z nami a reszat zostaje u spedytora
moze ugotuj spagetti pomodoro ze swiezych pomidorow z bazylia i czosnkiem powinno byc super

Hej dziewczyny ... pamiętacie mnie jeszcze :zawstydzona/y:.

Dawno mnie nie było jestem zabiegana zalatana i na nic nie mam czasu... .

Dzwoniła dziś do mnie Aluśka:) i powiedziała że od jakiegoś czasu nie ma komputer i nie ma możliwości wejść na BB nad czym bardzo ubolewa . Jej córunia już stawia pierwsze kroki :))) Kacper zresztą tez już zaczyna sobie chodzić sam powoli :))). Alusia wszystkich pozdrawia całuje i przytula :)) i pytała mnie czy Lilka urodziła już ;-):-).

Może uda mi się troszke poczytać co u was żebym mogła jej w smsach nabierząco mówić ;)

bira o kurde :szok: ale ten czas faktycznie szybko mija, z lasek które tu w miare zaglądaja to chyba misi Igi będzie pierwszy :-):-)
możesz mi powiedzieć jak to było jak Inga nie widziała taty? płakała jak on wyjeżdżał?
poznawała jak przyjeżdżał>?

Lilka
ja chyba wszystko próbowałam aby szybciej wykurzyć Davidka i nic nie pomagało, dopiero ananasy z puszki plus gorąca kąpiel :-):-)

asix
widze że pracujesz pełna para :-D:-D

annineczka
o kurde to dużo musisz miec tych ciuchów :szok::-D:-D

anulka mój teraz lata body z kr, rekawem, spodenki i skarpetki

ide sie chyba zdrzemnac, a potem posegregowac bielizne

;-)Asix, super, ze u Was ok. Życze powoidzenia z nową pracą :-)

Anineczka, faktycznie nasze dzieckaki idą ząb w ząb:-) Inga też robi się charakterna... po mamusi chyba... a miałam nadzieję,. że jednak z charakterem wrodzi się w ojca...
No i mam nadzieję, że to wesele będzie udane, bo jak będzie lipa, to już chyba na żadno nie pójdę.

Lilka, wypoczywaj na zapas. Kurcze, kiedy ten Gabryś zdecyduje się nas powitać?

Anulka, Inga chodzi w bodach z długim plus rano bluzka z długim i rajtuzy. Po południu robi się cieplej to bluzkę zdejmuję. W mieszkaniu mamy dość chłodno.

Wisienka, Inga była malutka, więc wyjazdy ojca nie wzruszały jej. Jak perzyjeżdzał to go nie pamiętała. Ostatnim razem w lipcu bylo gorzej, bo jak wstała to go nie było i był płacz... i wielka radość jak tutaj przyjechałyśmy... także poznała starego:-)

Pusia, pozdrów Aluśkę.

Indze lecą gilusy... chyba się przeziębiła:baffled:

Anulka Anineczko mąż wraca 14 października a wyjeżdż w urodziny Oli:baffled:dlatego zrobimy 26 października:tak:
Anulka my też mamy ok 19 st w domku Ola ma bluzkę rajtki i skarpety ewentualnie spodenki jak nie chcę mi się zdejmować
A nie napisałam od wczoraj mamy pchacza FP ale Ola nie wie o co lotto:-D, wrzuca tylko kulki
Aluśka no to pozdrowionka i podłączaj się jak najszybciej:tak:
Pusia i jak idzie interesik?
Bira a kiedy wtracasz do domku?
Sabinko Lilka Halooooooooo

idziemy na rower chociaż jest zimno bo z marudą Olą nie idzie wytrzymać:no:

dobry wieczór !!!
jest tu ktoś!!!!
hello!!!!!!!!

cześć dziewczyny:-) po wczorajszym dniu i nocy pojechałam dziś na miasto --ODREAGOWAłAM;-) kupiłam sobie pare fajnych rzeczy i dzieciakom .
nie wiem czy wy chodzicie do takich sklepów ale mi czasami sie zdarza i tak dziś weszłam do LUMPEXU. kupiłam małemy odjazdową kurkę na zimę z FIRMY NEXT ( NIE ZNAM FIRMY:zawstydzona/y:) ALE kurtka JEST SUUPER ciepła , na polarze , i gruba. zastanawiam się czy buty mu już kupić zimowe?

a tak w ogóle to męczymy się z Krzysiem bo wychodzi mu dolna dwójka:baffled:

reklama
Mirka biedny mały a nie możesz kogoś załatwić na te chwilę aż szkoda brać dziecko na to zimno.Na pocieszenie u nas niby 10 st ale jest tak zimny wiatr ze chodzimy w kurtkach i szalach a Ola miała dzisiaj kombinezon i rekawiczki brrr

Ja zaraz idę spać bo dzisiaj pobudka była o 5,30 o 7 już wyjezdzaliśmy więc trzeba sie zwinac szybciej tak mi smutno teraz wieczorami:-(

Wiecie mam przeczucie ze Lilka rodzi:szok:bo jakaś cisza nie odzywa się

Do góry