reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Upss faktycznie gapa ze mnie myślałam ze to wczoraj:zawstydzona/y:

:-):-) Beatko kochana niestety ja sie kulam jeszcze heheee

a wiec narazie jestem na etapie wyganiania Gabrielka z brzucha
goraca kapiel zaliczona,maz zaliczony :rofl2: i wcinam te ananasy (Wisienka:laugh2: )
torba spakowana,mieszkanie blyszczy
moge jechac na porodowke!! ino Gabrielek chyba nie chce :nerd:

boszzz pekne zaraz od tych ananasow:-D:-D:-D

reklama
Witam Listopadóweczki:-)
nie zaglądałam przez pare dni ale już nadrobiłam;-)

anineczko Mati super raczkuje:-D

bira ty jesteś przerażona 16 osobami ? ja na roczku będe miała prawie 30 !:szok: dużo zdróweczka dla malutkiej:tak:

sabinko Kapik to niezły kombinator (z tym raczkowaniem ):-D i też duuuużo zdróweczka dla choruszka:tak:

elbra współczuje zimna w domu,:baffled::-( oby jak najszybciej zamontowali wam piec:tak:

beata
ja śpiworka nie kupuje , na mojej spacerówce mam na zime doczepiany pokrowiec na nóżki no i dodatkowo kocyk :rofl2::-)

lilus szybkiego rozwiazania:-D, buziak dla gabrielka:laugh2:;-)

u nas po staremu , Oliwka rozrabia i nadaje jak najęta:-D , całą parą idą górne jedynki więc czasem ma odchył i marudzi jak stary maruder:dry: , ale nie jest źle ;-), od kilku dni znowu przesypia całe nocki (od 21-8 \ 9 ) :-D:-D:-D
kurcze , wiecie co , stwierdziłam że zamiast się przyzwyczaić jak ide do pracy że jej nie widze przez pare godzin to wręcz przeciwnie:sorry2::dry:, z każdym tygodniem tęsknie coraz bardziej:-:)sorry2: , chodze co prawda 3-4 razy w tygodniu , ale mam wrażenie że tyle mi umyka:sorry2: , normalnie chyba jakaś walnięta jestem:rofl2::-D:-D:-D

acha zapomniałam się pochwalić jaką super bluzeczke kupiłam Oliwii :-D:-D;-);-) (chodzi o napis:-D ) a najlepsze że zauważyłam dopiero w domu :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Załączniki

• P9111950.JPG
    P9111950.JPG
    38,4 KB · Wyświetleń: 20
  • P9111952.JPG
    P9111952.JPG
    73,5 KB · Wyświetleń: 20
Dzień dobry:-)

Indzia właśnie usnęła to mam chwilkędla siebie:-)

Lilka,co się dziwić Gabrielkowi, że wyjść nie chce jak ma takie przyjemne cieplutkie lokum:-) Też bym, nie wychodziła na taką zimnicę. Chociaż u nas na pewno jest cieplej niż w P czy u Ciebie... wczoraj ubralam się jak na Sybir i musiałam siędo krótkiego rękawarozbierać. Ale nocki masakra... zresztą myślę, że uuż dziś tak fajnie nie będzie...

Beata, mieliśmy jechać dzisiaj, ale pewien trep (delikatnie rzecz ujmując), który miał przywieźć nam dokumenty od auta nie zabrał ich z Polski... bo nie wiedział, że ma je do Holandii przywieźć:wściekła/y::wściekła/y: Jak się o tym wczoraj dowiedziałam, to myślałam że zejdę... co za bezmoegi gnom... czasem nie dziwię się, że niektórzy ludzie nie mogą sobie pracy znaleźć, nie radzą sobie w życiu skoro myślenie sprawia im aż taką trudnosć...
Witaminkę C podałam Ini wczoraj. Faktycznie jest lepiej, ale jeszcze dziś jej dam.
Śpiworka nie kupuję, bo mam przy drugiej spacerówce w komplecie. Zimą będę jeździćtamtą bo jest wygodniejsza, większa i chyba Indzi będzie tam cieplej. A śpiworek ma takie dziurki do przekładania pasów.

Elbra, współczuję zimna... Trzymam kciuki, żeby gość się ogarnął i szybko ten piec zamontował.

Sabinka, super, że Kapik zdrowy:-) Nie weidziałam, że wróciłaś już do pracy.

Dziunia, super bluzeczka:-) A z roczkiem mnie rozbroiłaś... jak małe wesele. U mnie w domu nawet tylu ludzi by się nie pomieściło...

Mirka, jak mały zniósł nocną wyprawę?

U nas spokój. Nocka super. Cała przespana:-) Dopiero o 6 mleko i znow kima:-) Inga dziś mnie rozbroiła... Poszłam do kuchni zmywać i zostawiłam gwiazdę z zabawkami. Sprzątałam sobie spokojnie, aż w końcu scoś mnie natknęło, wchodzę do pokoju a Ini pałaszuje M&Msy... :baffled: Upaćkana cała w barwach iście wojennych, ręce w czekoladzie... nie wiem jak ona je dosięgła, ale bardzo jej smakowały. Uśmiech miała od ucha do ucha. Mam tylko nadzieję, ze jej nie zaszkodzą... Muszę lepiej pilnowaćtakich rzeczy, bo widać w takiej małej główce mogą się wylęgnąć różne super pomysły...

dzień doberek:-)
ja sie zbieram powoli do firmy..
Bira nie wróciłam ja dalej na wychowawczym;-) to jest rodzinny biznes;-) heheh
Dziunia super bluzeczka:-)
Elbra u nas też ciągle pada:-( buuu
Mirka jak Niki zniósł podróż ?
Liluś i jak dzisiaj:-)?
a u nas nocka do dupy znowu maluch sie budził co chwile ehh.. na szczęscie jak usnął ok. 1.30 to spał do 7.30 ale i tak mnie boli łeb bo jak ja zasypiałam to on wtedy wpadł na pomysł się budzić!! NIECH TE ZĘBY WYJDĄ BO JA ZWARIUJE!!!!!!!!!!! wrrrr
łopaty ma takie wielkie całe spuchnięte dziąsła ehhh biedaczek ale ja też biedna:-)
dobra czekam na mamę zaraz bedzie i jade na jakieś 2-3 godzinki im pomóc:-( bo nie wyrabiają...

buziak dla wszystkich:-)

reklama
Do góry