reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

helo

Anineczka no to sie melduje
jeszcze 2w1 :-)

ja ostatnio non stop spie :szok: taki rozgardziasz w chacie mi sie zrobil,ze dzis mam dzien sprzatania
Karol musi jeszcze mi lozeczko podniesc na najwyzszy stopien i dzis juz lozeczko Gabrielkowi przygotuje :-)

wczoraj kupilam Pampersy 1 i mamusko jakie one malusie :szok::szok:
trzeci raz bede mamą a jak to sie zapomina ze dziecko bylo taką kruszynką :szok:
wczoraj juz ostatni raz (zapewne) przed rozwiazaniem bylam w centrum handlowym
juz tak ledwo chodze,ze Karol sie smieje ze naparzam jak kaczucha :-D

wybaczcie,ze nie odpisze
postaram sie pozniej
dopoki czuje sie na silach ide sprzatac

buziaki

reklama
No Lilka.Codziennie rano prosze mi tu choc jedno slowo napisać.
A to ,ze śpisz to tylko pozazdrościć i oby tak do porodu.Bo później wiadomo jak jest ze snem.
A burdelem się nie przejmuj,odgarniaj tylko te rzyczy które leżą na drodze cobyś sie nie przewróciła :laugh2:;-):-D

Ja znalazłam przyczyne zarwanych nocek.Prawa górna jedynka :rofl2:
Szkoda,że młody nie przechodzi ząbkowania jak Antek.U niego oznaką wychodzenia zęba była sraczka i lekka temperatura,ale w nocy spał. :sorry2:

Czesc

Melduje, ze zyje. Nie mialam ostatnio na nic czasu, a jak mialam, bo Indzia spala, to nie moglam z kompa kozystac bo sygnal miam tylko w tym pokoju gdzie ona spi. Moze w niedziele uda nam sie zalatwic normalny net, bo to zlodziejkowanie mnie juz wkurza;-)

Troche podczytalamn, alwe nie dam rady badrobic wszystkiego...

Piszecie o kombinezonach... ja wlasnie sie rozgladam. Mysla, ze kupimy jeden jednoczesciowy i jakas kurtrke albo plaszczyk. Elbra co do koloru... Inga miala w zeszlym roku dwa niebieskie kombinezony odziedziczone po kuzynce i byly ok. Na poczatku kupilismy rozowy, ale az dwa miechy w nim chodzila i te niebieskie spadly nam jak z nieba.

Anulka, kiedy Ty jedziesz nabte wakacje? Bo chyba mniej wiecej tak jak ja. My jedziemy 25.

Lilka, dzielna jestes. Podziwiam:-)

Anineczka, wspolczuje pakowania.. nienawidze tego.

I ja dolaczam do grona niewyspanych./ Inga budzi sie po kilka razy. Ja juz dostaje wykur... pozniej w dzien tez jest od cholery, bo non stop spiaca... ale spacx nie ma czasu:wściekła/y: Zaraz ide psy wyprowadzic, a nie chce mi sie bo pada...

No i zaczelam rozgladac sie za prezentami na roczek... sama nie wiem co by zamowic od dziadkow... Sama impreza mnie lekko przeraza, bo ma byc 16 osob:baffled: Dobrze, ze to jeszcze dwa miesiace... moze sie troche oswoje z mysla o tym spedzie...

no to laseczki widze że niewyspane my wszystkie:-(
Anineczko u nas też jedyneczka górna prawie na wierzchu ehhh
Liluś tak jak mówi Anineczka proszę sie meldować:-) albo dawać znać że Gabryś na świecie:-) buziak dla niego:-)
Mirka odzywaj się czasem:-)
Bira nie kraść internetu!:-) i częsciej tu zaglądaj co do roczku ja nie mam pojęcia co chcę dla Kapika;-(
Anineczko MAtt to zasuwa:-) ja zaraz wam wrzuce jak to robi Kapik hehe:-) zaznaczam ze on się dopiero uczy i dlatego tak wolno mu idzie ale nie w tym rzecz:-)

Anulko a Kapik to robi tak:-) zawsze jak chodzi to lewą nogą tak zamiata na bok tak jakby stawia czy coś:-);-) heheh śmiesznie to wygląda:-) filmik z dzisiaj...takze sposobów raczkowanka jest chyba dużo;-)

[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=EaAH5l1--Yk"]YouTube - raczkowanko:)[/ame]

hello

w końcu jestem, bo jakoś dojść nie mogłam :sorry2::-D:-D
tyle mam na głowie i do zrobienia, że nie wiem za co się zabrać.

musze się pochwalić :-):-):-) Davidek wczoraj spał 1 raz w nocy w łóżeczku :szok::szok: a właściwie pół nocy, bo jak się przebudziłam ok 3 sprawdzić czy wszystko ok, to go obudziłam i już wziełam do siebie.
Normalnie nie mogłam uwieżyć że zasnał w łóżeczku :szok::szok::szok: ani nie płakał ani nic :-) jestem z niego dumna, tylko ja taka trzesidupa że boje sie spać w odzielnym pokoju bez niego. Zreszta Danny ma tak samo :sorry2:

acha i wczoraj go ważyłam to ma 8.78, a myślałam że ok 10 bedzie, ale pani powiedziała że wszystko ok

Lilka jak ja ci zazdroszcze tego że znów bedziesz miała taka kruszynke w domciu, ja to nawet nie wiem kiedy Dawid tak szybko urusł.

reklama
Do góry