reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

no tak z tym pisaniem to ostatnio kiepsko
jestem sama przez 2 dni byli u mnie moi rodzice i jakos nie bylo kiedy a reszte dni to bylam tak zmeczona wieczorem ze nie mialam sily pisac

lilka ......czekamy niecierpliwie
sabinka .....staram sie jak moge odzywac ale nie ma kiedy
wisienka .....super , david staje sie co raz bardziej samodzielny to dobrze ze spi w swoi lozeczku ( dla niego i dla was)
bira .......ja to jeszcze w sumie nie mysle o malego urodzinach tzn cos tam sobie gadalismy z mezem ze moze z moim rodzicami pojedziemy do wenecji ale nie wiem czy dokladnie w malego urodziny , moze w moje bo mam 10 list :)
anineczka ......pakuj sie pakuj

i dla wszystkich nie wyspanch .............mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie lepiej

a tak wogole to od weekendu ma byc juz jesien , zimno idzie ... przynajmniej u nas

reklama
czesc mamuki
zyje :sorry2:
weekend mam wyjazdowy, jade do babci mojej z malym
a od poniedzialku ide do nowej pracy

tak w skrocie bo mam fuul roboty...
pozdrawiam :***

Women, widzialam ze bylas Dorim na basenie, napisz cos - jak bylo?? No i czemu sie ne odzywasz???:baffled::-(

Annamarysia... czemu nie zagladasz do nas... halllloooo?

Aluska, jak u Was, jak Amanda??

Elbra, jak tam budowa?? Jak nastroj??

Kathe, jak praca magisterska??

Ladina, jak tam dzis u Was, jak chlopaki - spiskuja razem??:-p:laugh2:

Dziewczyny... nie badzcie takie, napiszcie cos, bo smutno bez Was...:-:)zawstydzona/y::dry::dry::dry::rofl2:

anulka nie brakuje mi nudy..., ale snu owszem :sorry2:
codziennie wstaje ok 5-6.00 a klade sie spac ok 23.00-24.00 troche przemeczona jestem.... ale takie zycie prawda ;-)

a co u malego... wiec ciagle raczkuje, chodzi sam przy meblach, ma dwa zebole na dole, zaczynaja mu chyba isc na gorze bo znowu wszystko gryzie i jest placzliwy w nocy. Ogolnie to kochany brzdac. Ciagle usmiechniety w ciagu dnia.
powiedzcie mi dlaczego moj zajmuje sie zabawkami tylko na minutke? Inne dzieci tak fajnie sie zajmuja soba i sie potrafia same bawic a ten moj nie :sorry2: Wezmie cos w lapke na chwile i zaraz gna tam gdzie sie cos dzieje. Wiec zajmuje sie domem jak maly zasnie. Cala uwaga poswiecona na niego w ciagu dnia. Bywaja chwile gdy trza isc do wc to on za nami...., masakra gdy jest sie samemu bo stoi pod drzwiami i wali reka by go wpuscic :sorry2: albo jak drzwi otwarte to nie da sie wysrac za przeproszeniem napisalam doslownie :-p:sorry2: Uwielbia nasze telefony i sprzed elektroniczny. Nie pozwalamy mu sie tym bawic ale gdy nadazy mu sie okazja wszedzie lapie sie swoimi paluszkami :-) Uwielbia jezic samochodem z nami... i zasmakowaly mu strasznie nasze kotlety w kazdej postaci. Zawsze gdy dojrzy na talerzu naszym to wola by mu dac :sorry2:
acha mam pytanko
jak maly zacznie chodzic to zakladac mu wysokie kapcie czy jak najdluzej nic mu nie zakladac i ma chodzic jak najdluzej boso? Slyszalam rozne opinie. Osobiscie mysle zeby zakladac, ale jakie jest waszew zdanie??

no na tyle ide dalej prasowac.... ale mi sie niechce :baffled:

Larvuniu, to faktycznie masz wir....

Pociesze Cie, ze nasz Oskar zabawkami najchetniej bawilby sie z nami... a sam... hmmm, kilka minut...:rofl2::sorry2::sorry2::sorry2:

no i co do butow, to ponoc boso najzdrowiej jak miekkie podloze, czyli wykladzina, dywan, piasek, trawa... a jak juz twardo to trza buciki:-p

a, no i co do wakacji, to nasze beda za 2 tygodnie:laugh2::laugh2::laugh2: juz przebieram nogami:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry