reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Dziunia, no pewnie jestes cala potluczona... moze jakis delikatny masazyk mezusiowy by pomogl:-p;-)

Dziewczyny co tu tak pusto...

chyba forum nasze niedlugo w ogole zniknie... zadnej sie nie bedzie chcialo pisac, jak bedzie srednio 5 postow dziennie...:sorry2::dry::dry:

reklama
Hej hej
Staram się jak moge zaglądać,ale dziś spakowałam 2 kartony.
Zobaczycie nadejdzie jesień,zima to i sie ruch zrobi.
Ale po doświadczeniach z wrześniem mam wrażenie,że będziemy miały coraz mniej czasu :-:)sorry2:
Dzieciaki dorastają to i więcej czasu zajmują ;-)

M usypia Matta a ja lece jakąś kolacje zjeść :-)

Lilka melduj się!
Napisz choć jedno zdanie dziennie,żebyśmy wiedziały,że jeszcze na porodówce nie jesteś ;-):-p

Cześć laseczki:-)

kurde my po cieżkiej nocy..Kapik ma od wczoraj wieczorem katar no i się możecie domyślić co było..ehhh chyba z 20 razy wstawałam do niego a 3 razy wylądował na rękach biedaczek..:-( zobaczymy co sie z tego rozwinie...oby nic:-(
najgorzej bo on fridy nie cierpi i jest wielki płacz:-( ehhh
poczytam potem co u was narazie boli mnie głowa:-(

kurde my po cieżkiej nocy..Kapik ma od wczoraj wieczorem katar no i się możecie domyślić co było..ehhh chyba z 20 razy wstawałam do niego a 3 razy wylądował na rękach biedaczek..:-(

dzień dobry !!!:-):-):-)

sabina - chyba to skąś znam , mój mały Krzysio ma już z 2 tyg. katar:dry: -nic tylko leci mu z nosa
nie wiem ? zobaczę przez weekend co będzie się działo jak cos to pojadę do lekarza.
na razie nie kaszle , ani nie ma gorączki- może samo przejdzie?:confused:

dziewczyny mam pytanie :

jak idziecie na dwór to zakładacie waszym dzieciakom buty już profilowane ? czy może jakieś adidaski? a może cieplejsze półbuciki?

wasze dzieci juz chodzą?

mój mały przedwczoraj przy tapczanie zrobił juz pare kroków:-):szok:

Dzien dobry;-)

Sabinko, oby na katarku sie skonczylo, zdrowka dla Kapika:tak::tak:

U nas nocka tez do dupci... poszlam spac k.23.30... a o 3 rano Oskar juz sie chyba wyspal... no ale jakos usnal i wstalismu po 7 mej... ale jestem niedospana...:zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

Hej hej
Dołączam się do niewyspanych.
Mlody pospał do 2:30 i odechciało mu się spać :angry:
Jak ojciec go usypial to było takie darcie się,że szok.Wogóle mój mąż stara się wieczorami go ustypiać a koniec końców ja musze iść bo młody drze się jakby go ze skóry obdzierali.Wczoraj też tak było.Tylko mnie akceptuje do usypiania.
No ale w nocy powalczył z ponad godzinke i usnął u nas w łóżku :szok:
Pierwszy raz w życiu.

A teraz ide poodkurzać bo mlody jadł chlebek na panelach :sorry2:;-)

reklama
Do góry