reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Aha Aluśka wiesz co robią złe matki?
Mam Ci przytoczyć kilka histori z Tv?
Jesteś wspaniałą matką.
Bo przecież nie jesteśmy robotami a tylko ludzmi i mamy prawo być zmęczone,złe,zrezygnowane.
Dzieci uczą nas cierpliwości.A po Tobie widać,że nauka nie idzie w las :tak::tak:
Ahhh ale ta moja synowa łobuzerska :laugh2:

reklama
Karina a tak sobie mysle cały czas o twoim sklepie (chyba licze na rabaty ha ha ha).
I pomyślałam,że dobre by było abyś na szyldzie/oknie/witrynie wywiesiła już teraz reklame typu "Już wkrótce otwarcie (nazwa sklepu) zapraszamy (data) "
To może w jakiś sposób odstraszyło by konkurencje???
Może facio by się przestraszył a napewno Twój sklep byłby zapamiętany ?
Co sądzisz?

Anineczka no chyba ja sie nie wyplace Wam:-Dhahahah a co do napisu zrobilabym ale jest to nie mozliwe bowiem jest tam caly czas inny sklep

Aha Aluśka wiesz co robią złe matki?
Mam Ci przytoczyć kilka histori z Tv?
Jesteś wspaniałą matką.
Bo przecież nie jesteśmy robotami a tylko ludzmi i mamy prawo być zmęczone,złe,zrezygnowane.
Dzieci uczą nas cierpliwości.A po Tobie widać,że nauka nie idzie w las :tak::tak:
Ahhh ale ta moja synowa łobuzerska :laugh2:

Oj super napisane zamiast straszyc Aluske ze dostanie kopniaka za takei gadanie moglam tak napisac:-Dale jak bedzie trzeba to i tak dosatnie hahahahah:-D:-D:-D

Napisz Aluska jak minela nocka mam nadzieje ze dobrze:tak:

TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY

Witam dziewczyny tu tak szybko piszecie ze nie jestem w stanieczytac i byc nabierzaco:-)
Adas rosnie ja na drozdzach, raczkuje i juz wstaje, nawet prubuje za raczke chodzic do przodu wogole to z niego wieli łobuz wszystko musi otworzyc sprawdzic dotkanac:-) poprostu oczy dookoła głowy to za malo ostatnio wylal sie z kapiela w podłoge i był wielce zdziwony. Kapie na podłodze bo robimy remon łazienki:-) a poniewaz wszystko robi moj mezus to tak długo trwa bo robi po proacy:-)

tu Lila---nie wyspana Lila :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
Hania powoli ma sie lepiej,no to Mila sie rozlozyla
pomyslec ze 3 latka gorzej znosi chorobsko od 7 miesiecznego bobasa
ach....normalnie na rzesach dzis bede chodzic

no dzien dobry
sie nie wyspalam tzn jest ok ale nie tak dobrze jak wczoraj maly sie budzil kilka razy z placzem
jak nic gorne jedynki ida ... jeszcze tylko musze sprawdzic

mam nadzieje ze reszta mamus jest mniej wiecej wyspanych

zapowiada sie dzis goracy dzien no i dobrze troche sie poopalam

dzień doberek:-)

ja wyspana:-) Kapik spał od 19.30 do 7.30:-) wiec super co prawda steknął coś dwa razy w nocy ale nawet nei wiem kiedy :-) bo tylko wstałam mu dać smoka do łóżeczka:-)

Dzień dobry
Ja tez wyspana Kacper spał od 20:30 do 8:30 :tak: więc jest dobrze. Teraz zabawia się w kojcu i chwilka spokoju :-). Tak sobie myślę że kurcze jak ja sie cieszę że u nas ząbek Kacperka wyszedł bez jakiś tam problemów ..nie marudził a w nocy śpi (no ale to dopiero pierwszy ząbek a zostało ich jeszcze sporo :baffled:;-).

Dzis w końcu idziemy zważyć Kacperka ...aż sie boją ale mam nadzieję, że przytył - mój kręgosłup mówi że przytył i oby się nie mylił ;-)

Karinko
właśnie jaką nazwę sklepu wybrałaś ?? Przydały Ci sie pomysły czy wpadłaś coś innego ??? Ciekawa jestem ;-):tak::tak::confused::-)

reklama
Nocka była o niebo lepsza od wczorajszej :tak::-):-):-)
Amandzia jak usnęła o 21.00 to obudziła się tylko jeden raz o 1.30 :szok::laugh2::laugh2:a następnie wstała o 7.00 :tak:
W nocy się przekręciła i tam gdzie miała wcześniej położone nogi była głowa i na odwrót :laugh2: musi tak jej było wygodniej:laugh2::laugh2::laugh2:

Trochę znowu zaczyna mi marudzić:baffled: ale jestem wyspana więc jakoś to dziś zniosę :confused: mam nadzieję :confused2::sorry:

vxc,nk,ln ,k bbd,n nxd :N< Z sdc,mcfm ,z
Amanda Was pozdrawia:tak::-)

Do góry