reklama
Beatko przed ząbkami też było nie fajnie bo jak skończyła 2 tyg.miała straszną kolkę no i jeszcze po każdym szczepieniu była marudna i nie do zniesienia przez kilka dni więc mam nadzieję że te chwile już nigdy nie wróciAluśka pomyśl jaka Amanda fajna była przed ząbkami i napewno niedługo te chwile wrócą.
wisienka zlękłam się jak to przeczytałam ale już dalej doczytałam i wiem że to nic poważnego ufff odetchnęłam z ulgąmam pytanie
mały zaciska wargi i robi przy tym dziwne miny, nigdy tak nie robił i do tego jeszcze mróży oczy ale ani gorączki, wysypki ani nic nie ma i nie wiem co to, podejrzzewam żeby ale strasznie mnie wystraszył :--(
Czy to normalnie, wasze ząbkujące dzieci też tak mają?
Buziak dla Davidka za nową minkę
Kobitki co na rozstępy ??? Bo tak wykukałam że niektóre są jeszcze fioletowe (czyli dobrze tak?? bo z tymi można coś zrobić??) Poradźcie coś
Ja stosuję Serum SlimBody przeciw rozstępom firmy Kolastyna i z tej samej firmy krem wyszczuplający rozstępy lekko przybladły a skóra na udach brzuchu i pośladkach zrobiła się bardziej sprężysta
nie drogo i mi odpowiada
anineczko no cóż pozostaje mi dziś futryna i poduszka bo teściowa na wsi(a niech tylko łajza wróci) , szwagier poszedł do pracy a mężusia nie bijeAluśka koniecznie przygotuj sobie poduszke,męża,teściową,szwagra,futryne *
* nie potrzebne skreślić.
I wyładuj się na nich/tym.
Koniecznie się wyładuj.Ulży Ci
No co? Ja tak robie,jak mi Matt daje w kość
Pusia może faktycznie kolejne zęby dają się we znaki bo znowu strasznie zaczęła się ślinić ale na górze nic nie widaćWspółczuje nocki no i dnia . Musisz byc cierpliwa pomyśl sobie że może Amandzie jakieś ząbki idą i ja dziąsełka bolą i inaczej jak marudzeniem nie może Ci tego powiedzieć. Na pewno przyjdzie czas że będzie lepiej Trzymaj się :-)
Kathhe biedna Marysia pewnie zębole tak dają się we znaki:---(u nas zabki na calego albo cus bo mala maruuudna strasznie placzliwa juz wymiekam, a tu jeszcze mgr musze pisac bo niby dopiero we wrzesniu obrone ale to JUZ we wrzesniu!
Anitt współczuje nieprzespanej nocki:-(Witam Was
nie mam czasu odpisac wszystkim, widze ze panuje epidemia nieprzespanych nocek :/ Masakra u nas zdarzyla sie po raz pierwszy chyba odkad maly skonczyl 1,5 miesiaca :/ Nie spal od 1 do 4 i ciagle plakal W dzien tez nie jest idealnie :/
Dzieki za pozdrowienia dla mezulka, ma sie dobrze, noga boli ale oprocz tego jest ok.
To dobrze że mężuś ma się lepiej oby jak najszybciej kości mu się pozrastały
Karina dzięki za współczucie chyba muszę znowu zacząć pić melisę żeby ze złości Amandą nie potrząsnąć :-( już miałam ochotę to zrobić bo byłam wkurzona ale się powstrzymałam i wyszłam z pokojuO kurcze Aluska wspolczuje Ci wiem jak to jest wykanczajace ale nic sie nie zrobi trzeba to przecierpiecwiem ze marne pocieszenie jak jestes pewnie padnieta
Wlasnie przyjechalam z Koszalina i kupilam juz jedne regaly
nie nadaję się na matkę
Super że już jeden regał macie
Pusia ja też ważyłam 74kg ale przed ciążą ważyłam 62 kgno ja podczas ciąży z 49 kg zamieniłam sie w 74 kg więc sporo przytyłam ale nic mi nie zostało (sama woda i Maluch). A rozstępy to pamiątka po synalku tak mnie rozciągnął ;-) ja jestem raczej drobnej postury a w ciąży brzuszek miałam niczego sobie więc co nieco mi sie ponaciągało tu i tam . jak będziemy mieli jakąś kasę to chyba zainwestują w intensywnie działający kremu Mustela na rozstępy i blizny i będę sie modlić żeby kasa całkiem na marne nie poszła .
ja jestem ) podtuczam sie hahaaa pije kompot z rabarberu i zajadam sie tostami pojdzie w dupke pojdzie )
ooo też bym sobie tościki zjadłaaaa
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ja jestem ) podtuczam sie hahaaa pije kompot z rabarberu i zajadam sie tostami pojdzie w dupke pojdzie )
Lilka oj to będziesz latać do kibelka w nocy
przynajmniej na mnie rabarbar działa moczopędnie ;-)
chociaż ty i tak pewnie latasz przez brzusio
aluska dzięki :-):-) kiss kiss dla ciebie, oraz udanej, spokojnej nocki
anineczka mowisz ze od 10 tego miesiaca bedzie juz lepiej?jeszcze 2 i pol:-(tragedia;-) chyba padne zanim to nastapi;-)teraz tez plakala mi strasznie przez sen:-(biedulka no:-(
poprasowalam 3 prania i zdycham, moj kregoslup pada...
mezus na miescie z kolega na "meskich plotach":-) a ja spadam spac bo pewnie nocka znowu bedzie nie za ciekawa i mala wyladuje u nas w lozku...
poprasowalam 3 prania i zdycham, moj kregoslup pada...
mezus na miescie z kolega na "meskich plotach":-) a ja spadam spac bo pewnie nocka znowu bedzie nie za ciekawa i mala wyladuje u nas w lozku...
Lilka
Fanka BB :)
Aluska,kathhe spokojnej nocy ) Wisienka mwoisz ze rabarbar moczopedny??? nie wiedzialam ) dam znac po nocy,a co do pecherzu to naszczescie ejszcze w nocy nei latam ) ale nie dlugo sie zacznie...jejku jak mnie to meczylo z Hania....no coz uroki hehee ) kochane mwoie dobranoc i oddalam sie do alzienki....jutrow azny dzien hihiiiii ))
karina1980
Fanka BB :)
Tak Wisienka dzisiaj kupilismy taki polki ze szkla typ regalow ma lustra i polaczone to jest takimi chromowanymi elementamiwiesz co coraz wiecej osob subtelnie daje mi znac ze powinnam cos zrobic hehehehehewiecie co teraz też chyba myślę że to nowa mina, no i że może dziąsła go bolą, bo czasem sie uśmiechnie czy coś a nic inneog nie widze nie pokojącego więc mam nadzieje że to to, ale na początku jak zaczął tak - w trakcie karmienia to myślałam że zawału dostane serce to nie wiem ile razy szybciej zaczeło mi bić
juz normalnie do szpitala chciałam jechać
karina tak tyko mi się rzuciło w oczy że kupiłaś regał - gratuluje!!! będziesz robić imprezke rodzinna z okazji otworzenia sklepu? coś ala parapetówe
Beatko przed ząbkami też było nie fajnie bo jak skończyła 2 tyg.miała straszną kolkę no i jeszcze po każdym szczepieniu była marudna i nie do zniesienia przez kilka dni więc mam nadzieję że te chwile już nigdy nie wróci
wisienka zlękłam się jak to przeczytałam ale już dalej doczytałam i wiem że to nic poważnego ufff odetchnęłam z ulgą
Buziak dla Davidka za nową minkę
Ja stosuję Serum SlimBody przeciw rozstępom firmy Kolastyna i z tej samej firmy krem wyszczuplający rozstępy lekko przybladły a skóra na udach brzuchu i pośladkach zrobiła się bardziej sprężysta
nie drogo i mi odpowiada
anineczko no cóż pozostaje mi dziś futryna i poduszka bo teściowa na wsi(a niech tylko łajza wróci) , szwagier poszedł do pracy a mężusia nie bije
Pusia może faktycznie kolejne zęby dają się we znaki bo znowu strasznie zaczęła się ślinić ale na górze nic nie widać
Kathhe biedna Marysia pewnie zębole tak dają się we znaki:---(
Anitt współczuje nieprzespanej nocki:-(
To dobrze że mężuś ma się lepiej oby jak najszybciej kości mu się pozrastały
Karina dzięki za współczucie chyba muszę znowu zacząć pić melisę żeby ze złości Amandą nie potrząsnąć :-( już miałam ochotę to zrobić bo byłam wkurzona ale się powstrzymałam i wyszłam z pokoju
nie nadaję się na matkę
Super że już jeden regał macie
Pusia ja też ważyłam 74kg ale przed ciążą ważyłam 62 kg
Oj Aluska ciesz sie ze nie mieszkam blisko Ciebie bo juz dalabym Ci kopniakaco Ty za bzdury gadasz myslisz ze u nas nie ma takich dni ze nerwy biora gore i mozna oszalec???tak samo jest a wcale nie oznacza to ze sie jest zla matka i tak samo jest w Twoim przypadku.Najlepiej wyjsc z pokoju i wziasc kilka wdechow-swietnie sobie radzisz bo tak robiszKochana musisz przetrzymac to zobaczysz ze minie zanim sie obejrzysz i znowu ten Twoj uroczy babelek bedzie Ciebie rozbrajac:-)
Ja zmykam spac wlasie skonczylam pisac zamowienie wozkow i zlozylam zamowienie na banery reklamowe.
DOBRANOC MAMCIE I MILYCH SNOW
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Karina a tak sobie mysle cały czas o twoim sklepie (chyba licze na rabaty ha ha ha).
I pomyślałam,że dobre by było abyś na szyldzie/oknie/witrynie wywiesiła już teraz reklame typu "Już wkrótce otwarcie (nazwa sklepu) zapraszamy (data) "
To może w jakiś sposób odstraszyło by konkurencje???
Może facio by się przestraszył a napewno Twój sklep byłby zapamiętany ?
Co sądzisz?
I pomyślałam,że dobre by było abyś na szyldzie/oknie/witrynie wywiesiła już teraz reklame typu "Już wkrótce otwarcie (nazwa sklepu) zapraszamy (data) "
To może w jakiś sposób odstraszyło by konkurencje???
Może facio by się przestraszył a napewno Twój sklep byłby zapamiętany ?
Co sądzisz?
Podziel się: