reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Pusia no ja Ci nie pomoge.
Mam kilka na cyckach ale eeeee tam.
Wyglądam z nimi bardziej doświadczona. :laugh2::laugh2:

achhh gdybym ja miała tylko kilka na cyckach to też by mi to nie przeszkadzało ale ja mam na udach na pośladkach i z pośladków lekko na plecy zachodzi (na wysokości bioder) Na brzuchu mam 4 sztuki i one są właśnie takie fioletowe wyszły na sam koniec ciąży (a już myślałam że na brzuchu nic nie wyjdzie. Na piersiach są najmniej widoczne :baffled: ciężkie życie :crazy::no:;-)

reklama
Wisienko a może Davidek po prostu znalazł nowa minkę :confused:. Kacper tak zaciska dolna wargę od kiedy ma ząbka tak ją wciąga jak by

to może jeszcze raz napiszę bo widzę, że nie tylko ty karina masz problemy więc tak
1. prosze wejdź na linka
HiPP Baby Club from Hipp Organic Baby Foods - babyclub, pregnancy advice, Hipp baby offers, chat and diary, baby blog, gallery
2. zobaczysz:
Unique ID Number - tu wpisz 6815
Email Address:
Baby's name:
to w Unique ID number wpisz 6815
3. następnie SEARCH
4. VOTE NOW - i to wszystko :-):-)

karina
super że podpisali umowe i że jesteś zadowolona :-):-) zobaczysz, że interes wypali i bedzie przynosić dużo zysków, bo nikt tak nie rozumie młodych mam jak sama młoda mama, faceci nie maja o tym pojęcia.

troche magiel, ale mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi

mój danny ma straszny ból w kostce, noga mu troche spuchła :szok::szok:

Ok Wisienka zaglosowalam ale pierdola jestem ja vote wpisywalam na samym poczatku przy logowaniu sie:baffled:

Małe diable przeszło dziś samą siebie :crazy: cały dzień marudziła i nie chciała się wcale zdrzemnąć :szok::szok::-( nawet na 10 minut oczu nie zmrużyła:no::szok::szok:
jestem wyrodną matką bo mam jej już dosyć:crazy: ale moja cierpliwość się już skończyła:no:
jak można wstać o 4.00 rano i nawet 5 minut się w ciągu dnia nie przespać :szok: masakra:szok::szok::growl::growl: nawiedzona jak czy co :dry:
szlak mnie zaraz przez nią niedługo trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O kurcze Aluska wspolczuje Ci wiem jak to jest wykanczajace ale nic sie nie zrobi trzeba to przecierpiec:no:wiem ze marne pocieszenie jak jestes pewnie padnieta

mam pytanie
mały zaciska wargi i robi przy tym dziwne miny, nigdy tak nie robił i do tego jeszcze mróży oczy :szok::szok::szok: ale ani gorączki, wysypki ani nic nie ma i nie wiem co to, podejrzzewam żeby ale strasznie mnie wystraszył :-:)-(
Czy to normalnie, wasze ząbkujące dzieci też tak mają? :confused::confused:

Wiesz co Wisienka moj tez zaczal taka dziwna mine robic i najpierw przygladalam sie jemu czym moze byc spowodowane tym ale mysle ze poprostu to jest jakas kolejna rzecz ktora sie nauczyl a prz tej minie caly napina sie lacznie z piastkami-moze u Ciebie tez jest cos takiego skoro nie widzisz jakis innym niepokojacych objawow to mysle ze nic zlego sie nie dzieje:tak:

achhh gdybym ja miała tylko kilka na cyckach to też by mi to nie przeszkadzało ale ja mam na udach na pośladkach i z pośladków lekko na plecy zachodzi (na wysokości bioder) Na brzuchu mam 4 sztuki i one są właśnie takie fioletowe wyszły na sam koniec ciąży (a już myślałam że na brzuchu nic nie wyjdzie. Na piersiach są najmniej widoczne :baffled: ciężkie życie :crazy::no:;-)

Pusiu na cyckach to praktycznie nie mam ale brzuch,uda i tylek tak i to nie sa pijedyncze rozstepy:no:

Wlasnie przyjechalam z Koszalina i kupilam juz jedne regaly:tak:

Wisienko tez tak myślę moze nowa minka:tak:
Ja z rozstępami dałam sobie spokój na piersiach to tylko po pierwszej ciąży ale już ich prawie nie widać, na brzuchu żadnego na szczęście a biodra no cóż zbledną z czasem ale nie jest tak źle jak za pierwszym razem bo wtedy to 30 kg byłam do przodu:baffled:

pusia no on własnie tak wciąga warge, tylko nie wiem czemu tymi oczami tak mruży :baffled:

Może wciąga bo właśnie wyczaił że tak można a jak maluch się czegos uczepi to potrafi to robić cały czas . Wydaje mis ię że nie ma sie czym martwic po prostu testuje swoje ciało

Pusiu na cyckach to praktycznie nie mam ale brzuch,uda i tylek tak i to nie sa pijedyncze rozstepy:no:

Wlasnie przyjechalam z Koszalina i kupilam juz jedne regaly:tak:

oj na udach i tyłku to tez nie mam pojedynczych jestem poszatkowana :-D:-D:wściekła/y:

Gratuluje zakupionego regału :tak::tak:

Wisienko tez tak myślę moze nowa minka:tak:
Ja z rozstępami dałam sobie spokój na piersiach to tylko po pierwszej ciąży ale już ich prawie nie widać, na brzuchu żadnego na szczęście a biodra no cóż zbledną z czasem ale nie jest tak źle jak za pierwszym razem bo wtedy to 30 kg byłam do przodu:baffled:

no ja podczas ciąży z 49 kg zamieniłam sie w 74 kg więc sporo przytyłam ale nic mi nie zostało (sama woda i Maluch). A rozstępy to pamiątka po synalku tak mnie rozciągnął ;-) ja jestem raczej drobnej postury a w ciąży brzuszek miałam niczego sobie więc co nieco mi sie ponaciągało tu i tam . jak będziemy mieli jakąś kasę to chyba zainwestują w intensywnie działający kremu Mustela na rozstępy i blizny i będę sie modlić żeby kasa całkiem na marne nie poszła :-D:-D.

Potworek na szczęście zasnął:tak:
aluska ....... moge cie tylko pocieszyc ze kiedys przyjdzie i czas na amanda ........ na pewno jak bedzie juz rozumiec ze np. trzeba isc rano do przedszkola albo szkoly to wtedy bedzie chcciala dlugo spac a tu kicha .............. ja wiem to jeszcze daleko ale kiedys to nastapi
Mirka dziękuję za pocieszenie:tak::tak::tak:
pewnie zleci to szybciej niż się spodziewamy:szok::confused:
Współczuje nocki ale na pewno to sie niedługo poprawi życzę dużo cierpliwości i wytrwałości :tak::tak:
Pusia dzięki za współczucie :tak:
cierpliwość i wytrwałość bardzo by mi się teraz przydały:confused:

aluska współczuje nocek, u nas pewnie by było poodbnie jakby spał sam w łóżeczku ale że ja jestem leniwa i kocham spać to śpi z nami i śpi pięknie całe nocki :-):-)
Wisienka jakby znowu razem z nami spała to też byśmy się nie wyspali bo było by nam za ciasno i nie wygodnie :baffled:z tego właśnie też powodu zaczęliśmy uczyć ją spania w łóżeczku:confused:
do Hanusi jakies cholerstwo sie przypaletalo :crazy:
boszzz normalnie nie pamietam co to znaczy chore dziecko....Mila jeden raz byla chora jak miala 10 miesiecy

Hania ma nosek zawalony
dzialam juz Nurofenem i Otrivinem do noska,dodatkowo wit.c w kropelkach dolozylam jej do mleczka i mam nadzieje ze moja apteczka podziala...
Liluś dużo zdrówka dla Hani:tak::tak: oby choróbsk szybko puściło:tak:
Dziewczyny dajecie swoim dzieciaczkom witaminki i probiotyk? Bo ja od miesiaca podaje witamink w kropelkach (D3 daje osobno, od 28 dnia zycia) a probiotyk daje od 10 dni, ponoc super sprawa (w koncu to zywe kultury bakterii)
ja daję witaminę d3- 2 kropelki dziennie:tak:
dzien dobry!!!
w sumie juz nie spie od 8 ale nie mialam weny na pisanie-sorrki, ze nie popisze juz ale mam dola i rycze od rana, oprocz tego wciagnelam tabliczke czekolady bo bylam glupia i myslalam, ze mi przejdzie.... tak wiec kochane mamuski milego dnia wam zycze i przy lepszym nastroju popisze jutro, wspolczuje noce i marudnych babli, ale bedzie dobrze...sama tez sie tak pocieszam...
asix tulę mocno :blink: jak się czujesz?
1501oc0.gif

Hej hej

U nas nocka nie najgorzej.
Młody do północy budził się dwa razy a koło 2 dał niezły koncert :wściekła/y:
Ale po nim już spał do rana.A co najlepsze pierwszy raz w życiu spał ze mną w łóżku :szok:
Na szczęście Antek już jest taki,że jak wstanie to się jeszcze sam pobawi i dlatego gniłam w łóżku do 9 :rofl2:
A teraz pije kawe mrożoną :laugh2:

Aluśka współczuje bo wiem co to za ból takie nocki.
Ale wiesz...po pewnym czasie zapomina się to co złe.Te nieprzespane nocki zacierają się i dają znać przy drugim dziecku.Wtedy człowiek myśli :" no nie znowu się nie wyśpie i na co mi to było" :laugh2::laugh2::laugh2:\
anineczko to mnie pocieszyłaś:baffled::laugh2:;-) to my pozostaniemy przy jednym:laugh2::laugh2::-p
Hejeczka kochane!

U mnie dzieci dostały antybiotyk od pediatry, zaraził się również mężul, tylko ja na stanowisku zwarta, zdrowa i gotowa. Widać że im dużo lepiej dzisiaj, noski im przepłukuję neomycyną i widać że katar się zmniejszył i jakby mniej zielony. .
Misia szybkiego powrotu do zdrowia Twoim chłopakom życzę:tak:
dziewczyny mam prośbę wejdzie na ten link i załosujcie :)))
Wisienka już zagłosowałam :tak::tak::tak:
a jak chciałam drugi raz to mi wyskoczyło że nie mogę dwa razy na to samo dziecko głosować:-:)confused:
Oskar ma goraczke...

na czolku termometr wskazuje 37 (tyle co zawsze, wszyscy wedlug niego mamy na czole 36,8-37), a na brzuszku, pod paszka 38,6-39... nie wiem co sie dzieje... czyzby od zabkow??
Zadnych innych objawow nie ma, poza marudzeniem i wybudzaniem sie ze snu z placzem, nawet noca... Na 14.30 jedziemy do przychodni...
Martwie sie...:-( dotad nigdy nie bylo takich sensacji
Anulka biedny Oskarek:-( co powiedział lekarz?
Firma Tako przeslala mi wlasnie umowe,katalog i cennik ale ma swietne produkty jestem zadowolona
Karina super że jesteś zadowolona:tak::-):-)
Sabinka dzięki za współczucie:tak: też tak myślałam:-:)-(

A tak wracając do peelingu kawowego to jak mężuś powąchał moją skórę to normalnie nie chciał dać mi spokoju :-D:-D:-D:rofl2::rofl2: stwierdził że to jakiś afrodyzjak czy jak :-D:-)

reklama
wiecie co teraz też chyba myślę że to nowa mina, no i że może dziąsła go bolą, bo czasem sie uśmiechnie czy coś a nic inneog nie widze nie pokojącego więc mam nadzieje że to to, ale na początku jak zaczął tak - w trakcie karmienia to myślałam że zawału dostane :baffled::baffled: serce to nie wiem ile razy szybciej zaczeło mi bić
juz normalnie do szpitala chciałam jechać :nerd::baffled:

karina
tak tyko mi się rzuciło w oczy że kupiłaś regał - gratuluje!!! będziesz robić imprezke rodzinna z okazji otworzenia sklepu? coś ala parapetówe :-D:-D

Do góry