reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Wisienka 1:0 niestety nie dla NAS :-:)no:

Ja niczym nie smaruje po kąpieli. Jak dla mnie oliwka po kąpieli to ponowne brudzenie Maluszka wszystko tłuste czepia sie skóry i skóra nie oddycha (oczywiście to moje zdanie) jak już to bym wolała jakiś balsam dla maluszków nawilżający (jest ich wiele)

Dziunia ja jak Pusia niczym nie smarujenie rozumiem po co to robic skoro skora dziecka-mojego- jest idealna :)zreszta o oliwce tak do konca roznie mowiau nie ktorych dzieci czytalam ze oliwka wysusza anwet skoreBeata w takim razie komp mi dalej szaleje :/kombinowalam na wszelkie sposoby i qwa nic!!!

misia ratujjjjjjjjjj
chciałam te posty dziuni przenieść na wątek o pielęgnacji a wyszło że temat listopad przykleiłam :angry::angry: przepraszam
nie nadaje się na moderatora :-(
annineczka napisz do aniaslu aby Ciebie nim uczyniła

Wisienko, spokojnie, nie rób niczego pochopnie. Każdy się uczy na błędach i troszkę trzeba ich popełnić zanim się wdrożysz w obsługę forum. Ja tu pilnuję i ci pomogę. Wszystko można odkręcić :tak:

LASKI NIE MOGE UZYWAC IKONEK TYCH PO PRAWEJ STRONIE,NIE MOGE POGRUBIAC TEKSTU PISANEGO,KOMPLETNIE NIC!!!!!!!!O CO KAMAN??? HELP!!!!!!!!!!

kurde, od kiedy tak się dzieje? :confused:

Laseczki pokazałam w galerii moją kieckę - najnowszy zakup, proszę o uwagi :tak:

A ja znów mam problem z doborem podkładu. Chodzi mi o taki żeby był kryjący. Bo mam trochuuu piegów;-)

Asix nie przejmuj się. Mój bez podparcia sam jeszcze nie usiedzi :no:
raczkowaniu też nie ma mowy. Także spoko loko - nien jesteś sama:-)

Elbra ja tez mam odwieczny problem zeby dobrac odpowiedni podklad:tak:

wiecie co ... to jednak prawda ze najprostrza zabawka najbardziej cieszy dziecko malem sie nudzilo a ja nie mialam czasu sie nim zajac i zadna zabawka go nie zajmowala dluzej niz 5 minut
no wiec wzielam mala plastikowa butelke wrzucilam 2 monety zakrecilam mocno no i maly bawi sie juz nia godzine i nie wyglada na to zeby mu sie znudzilo

Mirka oj tak mojemu daje plastikowa miske i lyzke i tlucze w to ile sie da:tak:

czesc nie pisalam bo mialam mega krytyczny weekendzapalenie spojowek i wielkieeeeee zmeczenie ze nie mialam sil funkcjonowacale juz jestem i nie kumam co sie dzieje ze nie moge usmieszkow wstawiac??

podpisuje sie pod tymjuz ciul ze od 3 roku zycia bo lekarze mowia ze jak dziecko nie ma skazy to po roczku mzoe jesc,ale moja koelzanka chemiczka jak juz kiedys pisala podsumowala to jako mega syf,jednym slowem extra chemiaostatnio kupilam Milence Danonki i....sama je musze jesc :)

Lilka przeczytalam pozniej ze jest juz lepiej i super-MUSISZ KOBIETO OSZCZEDZAC SIE-a jak maluszek juz chyba czujesz pozadnie ruchy co???;-)

heloł Kochaniutkie

dziękujemy za komplementy w galerii:-):-):tak::tak:
podczytuje Was codziennie ale na pisanie weny brak:-(
dlatego wybaczcie ze od czasu do czasu troche sie powtrącam ni z gruszki ni z pietruszki:blink:

ale jaja z tymi danonkami
ja Samuelkowi dawałam odkąd skończył 7mc i to samo z Marcelkiem
wcina już od miesiąca,właściwie codziennie....:zawstydzona/y:
ale nic mu nie jest a doktor mówi zeby obserwować
w ogóle już mamy premiere monte zaliczoną i czekoladek kinder
uwielbia paluszki lajkonik-junior i chrupki kukurydziane
obiadki dalej codziennie słoiczkowe i deserki też

zęba nie mamy żadnego
już się śmieje że musze na implanty dla synusia zacząć zbierać:laugh2::laugh2::laugh2:
młody zaczyna stawać przy łóżeczku i raczkuje do tyłu
jest kompletnie bezproblemowy
grzeczny jak aniołek:rofl2::-)

no dobra to spadam na inne wątki
buzia:-)

women.....głowa do góry!!!!!!
karty się odwrócą a kara przyjdzie,szybciej niż się spodziewa!
przytulam mocno;-)

Witaj Pati ale Ciebie brakuje tutaj:tak:Jestem w szoku jakie cuda Twoi chlopcy jedza a szczegolnie Marcelek:szok::tak:

laseczki powiedzcie mi prosze czym smarujecie maluszki po kąpieli oliwką czy balsamem , bo ja cały czas oliwką ale ostatnio w niektórych miejscach zauważyłam że Oliwia ma szorstką (nie mocno, delikatnie ) skórkę , nie ma wysypki ani nic , myśle że może od oliwki ? :nerd:

Dziunia ja smaruje jak na razie caly czas emolium:tak:

misia ratujjjjjjjjjj
chciałam te posty dziuni przenieść na wątek o pielęgnacji a wyszło że temat listopad przykleiłam :angry::angry: przepraszam
nie nadaje się na moderatora :-(
annineczka napisz do aniaslu aby Ciebie nim uczyniła

Wisienka widze ze trzymasz reke na pulsie i nadajesz sie nadajesz wszystko wymaga czasu:tak:

Dziekuje dziewczyny ponownie za mile slowa otuchy ale na wikt i opierunek chyba w razie czego nie moge u Was liczyc :-:)-Dhehehehe
Ja porobilam juz wiekszosc zamowien wlasnie siedzialam i przegladalam.
Jak myslicie dziewczyny jezeli chodzi o same wozki czy jak bedzie 30 sztuk bedzie wybor i jest wystarczajace czy zwiekszyc????
Zmykam spac z rana jade zamowic projekt reklamy ale na pewno juz do innego goscia o u tamtego cos mi smierdzi:blink:

reklama
Do góry