reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Jakie pustki tutaj czyzby wszyscy jeszcze w lozkach byli hehehehe:tak:
Ale mnie glowa boli niedosyc ze przez ten sklep to jeszcze rano polecialam na ziemie w lazience i glowa grzmotnelam o kibelek:wściekła/y:ale sliwa mi sie robi

reklama
dzien dobry mamcie!!!

Aninneczka jak tam Matti?? Co powiedzial lekarz??

karina-do jasnej ciasnej anielci jak to sie stalo, ze tak upadlas???

u mnie kolejna nocka do bani, nie wiem czemu maly w nocy placze, nawet jak dostanie jesc-probowalam wode zamiast mleka ale i tak lipa :(

dzien dobry mamcie!!!

u mnie kolejna nocka do bani, nie wiem czemu maly w nocy placze, nawet jak dostanie jesc-probowalam wode zamiast mleka ale i tak lipa :(

Asix mysle ze musza mu dokuczac zabki bo jezeli ma sucho jest nakarmiony piec mu sie tez nie chce to co mogloby byc przyczyna hmmmm:confused:wiem ze to meczace jest szczegolnie w nocy ale mam nadzieje zeszybko minie.:tak:
Jezeli chodzi o mnie nie weim skad to mam ale zaczelo sie jak bylam w ciazy raz w nocy wstalam do kibelka i wracajac polecialam na ziemie i glowa o kant sciany grzmotnelam.Tak smiesznie bo samego upadku nie pamietam tylko pamietam jak skrecona lezalam na ziemi i glowa byla rozwalona i tak mi zostalo ze co jakis czas tak sie dzieje ale juz dawno tego nie mialam az do dzis.Niezla sliwe mam na glowie hehehehehe:-D
Dobra zmykam myc naczynia bo moj maly zasnal i trzeba brac sie za obiadek i myslec:baffled:

dzien doberek...
Karinka jejku ale lipa z tym facetem co chce firme otwierać!! ;/;/ musicie przedyskutować wszystko z meżusiem...o rajku Karinka to może idź sobie zrobić badania do neurologa...z głowa to nie ma żartów...
Anineczka jak Matti??????
Asix elo:-) jejku współczuje nocek...oby Maciusiowi przeszło...

a ja mam dni do bani...do południa jeszcze znosnie ale popołudniu marudzenie na maxa...ani jedna łezka nie poleci tylko cały czas marudzi masakra!...
ja już dzis byłam na 7.30 w kosciele:-) dziś bez kapika i mezusia bo razem wszyscy to na 11 chodzimy:-)
wczoraj bylisy popołudniu na grilu u mojej babci...spotkanko rodzinne zrobiliśy...ale Kapik masakra maruda na maxa...ehhhh
a dzis jedziemy tez na wycieczke:-) jeszcze nie wiemy gdzie ale gdzieś napewno;-)
to miłej niedzieli kochane...:-)
buźka

karina -nie wiem czy to zabki juz powoli wariowac zaczynam no i chyba tak jest ze narzekalam, ze je w nocy jak inne dzieci juz nie to teraz mi placze no i nie chce spac ahhh
a co do twojego upadku to bardzo to niebezpiecznie zabrzmialo, napewno wszystko o.k??
co do sklepu kochana naprawde ne wiem? a wlozylas juz jakas kase?? bo jak nie to ja bym poszukala innego lokalu (chodzi mi o lokalizacje)...

sabinka-dzieki!!
widze, ze maly u mnie daje czadu w nocy a u ciebie w dzien:-p buziak dla kapika!! no i milej wycieczki zycze!!

dzien dobry
u nas ok,bylam z malym u lekarza i obejrzala malego i powiedziala ze zdrowy chlopak n ie mam sie przejmowac ale dala mi skierowanie na maorfologie i mocz i prywatnie mam isc sobie na echo serca

mam ostatnio fatalny humor wiec nie zagladam tu zeby nie wprowadzić jakiegos kiepskieo nastroju i suszyc wam glowy

caluje i milej niedzieli zycze

dzien doberek...
Karinka jejku ale lipa z tym facetem co chce firme otwierać!! ;/;/ musicie przedyskutować wszystko z meżusiem...o rajku Karinka to może idź sobie zrobić badania do neurologa...z głowa to nie ma żartów...
Anineczka jak Matti??????
Asix elo:-) jejku współczuje nocek...oby Maciusiowi przeszło...

a ja mam dni do bani...do południa jeszcze znosnie ale popołudniu marudzenie na maxa...ani jedna łezka nie poleci tylko cały czas marudzi masakra!...
ja już dzis byłam na 7.30 w kosciele:-) dziś bez kapika i mezusia bo razem wszyscy to na 11 chodzimy:-)
wczoraj bylisy popołudniu na grilu u mojej babci...spotkanko rodzinne zrobiliśy...ale Kapik masakra maruda na maxa...ehhhh
a dzis jedziemy tez na wycieczke:-) jeszcze nie wiemy gdzie ale gdzieś napewno;-)
to miłej niedzieli kochane...:-)
buźka

Sabinka wspolczuje Ci moj calkiem niedawno tez tak mial a mnie doprowadzal do szalu na szczecie od chyba trzech czy czterech dni przystopowal troche mam nadzieje ze u Ciebie tez tak bedzie:tak:

karina -nie wiem czy to zabki juz powoli wariowac zaczynam no i chyba tak jest ze narzekalam, ze je w nocy jak inne dzieci juz nie to teraz mi placze no i nie chce spac ahhh
a co do twojego upadku to bardzo to niebezpiecznie zabrzmialo, napewno wszystko o.k??
co do sklepu kochana naprawde ne wiem? a wlozylas juz jakas kase?? bo jak nie to ja bym poszukala innego lokalu (chodzi mi o lokalizacje)...

sabinka-dzieki!!
widze, ze maly u mnie daje czadu w nocy a u ciebie w dzien:-p buziak dla kapika!! no i milej wycieczki zycze!!

Nie Asix to nic powaznego nie jest poprostu polecialam i walnelam kglowa o kibelek dlatego mnie boli oprocz guza jest wszystko oki:tak:
Co do lokalu to nie ma takiej mozlwiosci zeby zmienic jest calkiemw centrum lokal ktory ma 77 metrow ale oni chca 10 tys miesiecznie a to jest nie realne:no:zeby taka kase im dawac.
Wlasnie w tym sek ze juz troche kasy poszlo i nie wiem czy zostac z tym poprostu i trudno to co juz poszlo to poszlo a te wozki co mam lozeczka czy jezdziki, skutery sprzedac i zawsze troche kasy odzyskac czy jednak isc dalej z tym wszystkim:baffled:

dzien dobry
u nas ok,bylam z malym u lekarza i obejrzala malego i powiedziala ze zdrowy chlopak n ie mam sie przejmowac ale dala mi skierowanie na maorfologie i mocz i prywatnie mam isc sobie na echo serca

mam ostatnio fatalny humor wiec nie zagladam tu zeby nie wprowadzić jakiegos kiepskieo nastroju i suszyc wam glowy

caluje i milej niedzieli zycze

Women a co sie stalo czym jest spowodowane Twoje samopoczucie i fatalny humor???????

dzien dobry niedzielnie

sabina udanego wypadu!!!

annineczka jak tam Matt? był lekarz? co powiedział? zaczynam się martwić

Asix wspólczuje nocek, może faktycznie ząbki mu idą

Karina wspólczuję takiego dylematu związanego z interesem
i koniecznie idź do lekarza, z głową nie ma żartów, te chwilowe utraty przytomności to nic dobrego. Jak pisałam mój eks tak miał że na sekunde tracił przytomność, tylko że przy tym czuł jeszcze ból to sie okazało że ma krwiaka :baffled:

udanej niedzieli życzę
ja właśnie skończyłam robić pranie i sprzątać - dopiero śniadanie zjadłam i teraz gdzieś jedziemy sie przejść i zapłacić zaliczke za wesele.

Hello
ups już prawie 15 tak mi minęło
i dopiero teraz zaglądam

Beatko... no jak nioslas fotelik z Ola... + siaty i jeszcze Michal na doczepke za reke to... fiu, fiu... :szok::szok:
Anulka ja tak zawsze noszę a garaż mamy podziemią więc dygam obładowana jak wariat i stąd te bóle w plecach:baffled:

he, he... a ktos tu ponoc mial isc spac...:laugh2:
tylko jeden kawałek obejrzałam:happy2:

beatko dieta nisko węglowodanowa south beach , już ją stosowałam kiedyś i byłam zadowolona
ciekawe muszę zorietować sie w temacie:tak:

ups... ale pustki:zawstydzona/y:

chyba tez mykam do lozka... jutro planujemy jechac do Czech:tak: do Hradec Kralove, mamy w sumie 100km, wiec blizej niz do Wrocka, a jest tam fajne centrum handlowe i Ikea... wiec mozemy troche polazic po sklepach, cos zjesc i zahaczyc o Ikee, uwielbiam ja... :-p:-):-)
Anulka ale fajowo macie a jak w Czechach cenowo jest tak jak u nas?

Jakie pustki tutaj czyzby wszyscy jeszcze w lozkach byli hehehehe:tak:
Ale mnie glowa boli niedosyc ze przez ten sklep to jeszcze rano polecialam na ziemie w lazience i glowa grzmotnelam o kibelek:wściekła/y:ale sliwa mi sie robi
Karina o jeju ja też czasami miewam zawroty teraz juz tak nie ale w ciąży miałam uciski nawet o neurologa zachaczyłam:tak:

dzien dobry mamcie!!!

Asix no dziwne ale na pocieszenie powiem że u nas podobnie z tym że Ola nie budzi się ale wierci się w łóżku jest jakby na pograniczu snu myślę ze przez zeby chociaż wczoraj zjadła o 19,30 spała a przed 23 jak lezałam już w łóżku cały czas się wierciła dałam jej mleko bo pomyślałam ze może niedojadła potem zasnęła ale o 3 znowu to samo.spałam mimo to bo nie chciało mi się wstawać
wcześniej tego nie robiła dlatego myślę ze moze zęby

Anineczko jak tam Mateuszek?
Sabinko miłej wycieczki

reklama
Hej hej
Ja na chwilke,bo mamy gościa.

Wczoraj był lekarz.Nic nie znalazł.
Ale gorączka nie ustępuje.Fakt,dziś jest już niższa,ale te 38 dalej ma.
Jutro jedziemy zbadać siuśki i krew.
Zupełnie niewiem co się dzieje.
Dziś jest okropnie marudny i zmęczony.
Lekarz przebadał go na wskroś.Wszystko czyste.

Jest jeszcze możliwość,że ta trzydniówka to czterodniówka.Może go wysypać jutro.
Ale szczerze wątpie :-(

Do góry