reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

beata a gdzie ty dokladnie w trojmiescie mieszkasz??

..
Asix Gdynia:tak:

dzieńdoberek , ja tylko na chwilke bo mała usneła przed kąpielą, dzisiaj jak meżuś wyszedł do pracy to małą wziełam do siebie i spałyśmy do 11:szok:, ale bosko nie wiem kiedy ostatnio tak pospałam:-):-):-) , dzisiaj wrócił szybko o 13 tak więc zakupy i relaksik:laugh2: , bo jutro jedziemy do teściów na obiad :confused:, i jak zwykle będe wysuchiwać że cegoś nie chce zjeść :baffled::eek:( jestem na diecie od poniedziałku , już 2 kg mniej ) ale niech im będzie przezyje jakoś jak to mówia :rofl2::errr: ..nie chcem ale muszem.....

Dziunia o jak ładnie pospałyscie ja nie pamietam kiedy spałam do 11
ładnie 2 kg mniej pozazdroscić jakaś specjalna dietka?
Larvuniu po staremu :tak:

Cos pustki dzisiaj
Uporałam się z prasowankiem dzieci spia nareszcie Ola pierwszy raz tylko 2 razy w dzień spała bo zawsze jeszcze około 17 miała spanko na siłe przetrzymałam ją do 19,30 i padła jak nieżywa mam nadzieje ze pośpi do rana:baffled:
Skorzystam z okazji i też chyba dzisiaj szybciej pójdę spać bo 6 pobudka jak zawsze:baffled:
Sabinko i co z tym przepisikiem na kruche z truskawkami?
Anineczko jak Mateusz?
Kurcze od noszenia tych tobołów znowu coś mi wlazło w plecy bo fotelik z Olką + 2 torby i za rękę Michał i mi plecy nie wytrzymały:baffled:

reklama
Oj, Karina... i co myslicie z tym fantem robic? Bo ja ciagle o Was mysle... i wydaje mi sie, ze glupio byloby teraz spasowac temat, za duzo w to wlozylas i uczucia i pracy i kasy... Moze bedzie ok, albo i lepiej - musisz jakos wybadac grunt...:tak:

Larvuniu, dobry wieczor:-)

jak minal tydzien?? pewnie padnieta jestes... och... ja bym chyba nie dala tak rady... Oskar pochlania mnie w zupelnosci:-p:-D

Beatko... no jak nioslas fotelik z Ola... + siaty i jeszcze Michal na doczepke za reke to... fiu, fiu... :szok::szok:

Dziunia, milej wizyty u tesciow i smacznego obiadku;-)

ups... ale pustki:zawstydzona/y:

chyba tez mykam do lozka... jutro planujemy jechac do Czech:tak: do Hradec Kralove, mamy w sumie 100km, wiec blizej niz do Wrocka, a jest tam fajne centrum handlowe i Ikea... wiec mozemy troche polazic po sklepach, cos zjesc i zahaczyc o Ikee, uwielbiam ja... :-p:-):-)

reklama
Do góry